Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

dün gece uyuyamadım gecem ve sabahın erken saati kötü kaçamaklarla geçti

Eki Görüntüle 2860949
İyi ki erken girmişim yemeden tartıldım en son 200 Gr almıştım 200 daha gelmiş bugün kesin basliyorim kesin dovecegim yoksa kendi kendimi
Başla tabi canım ihmal etmeden ama çok bir artın yok hemen gider
Eki Görüntüle 2860965

Cok sükür dünki yediklerim tirmalamamis

-600
çok iyi canım
bende tartıldım şimdi

86 ,. 50 ,çıktım wc yok
wc ye çıkınca çok fark ediyor canım eksisindedir kesin canım ödemin de vardır çünkü

Z zeytin8282 seni alıntılamamışım canım çok güzel bir eksi

yok canım yaa zannetmiyorum geçen cuma tartıda 85 ,95 dım şimdiye kadar düz 85 olmalıydı.m ama kaçamaklar izin vermiyor işte zaten sorunlar başladı 2 ,3 haftadır o güzel kilo vermem durdu şimdi zorlanıyorum işte moralle çok ilişkil bunu anladım yani

Günaydın kızlar ben de bugün eksiyle başlıyorum 85,1 im -400 kaç haftadır pazartesiye eskisiyle başlayamıyordum çok mutlu oldum
Bu hafta herkes eksi gelir inşallah bu güçle herkes bikini ve hasemasini hazırlasin

Canım dün yazılanları geç okudum annenin mekanı cennete olsun üzerinden ne kadar geçerse geçsin bıraktığı boşluk doldurulamaz ama sen de annesin sarılacağın çocukların var be güzel evde sorunlarını senin için en hayırlı olacak şekilde inşallah çözersin sadece şunu söylemek istiyorum eğer sen mutluysan evlatlarında mutludur

Bu hafta herkes eksi gelir inşallah bu güçle herkes bikini ve hasemasini hazırlasin
İnşallah kuzum ama benden geçti bikini bu çatlaklarla mayolara devam ama bulduğum en renkli mayoyu alacağım bıktım siyah mayodan

canım benim çok sağol Allah razı olsun ben bir yengeç Burcu kadınıyım ve annelik duygularım aşırı derecede yüksek zaten adamla anlaşamadığı ız konuda bu çocukları daha çok tutuyorum ona göre hatalarını örtüyırum ayrılma aşamasına gelmemiz bu yüzden hayırlısı Rabbimden gelsin canım ne diyim.

Tabiki ama başlıyoruz moralimizi düzeltiyoruz önce kendimiz iyi olalım düşürme modunu buradan uzaklaşma canım göreceksin insAllah 85
Günaydın kızlar ben de bugün eksiyle başlıyorum 85,1 im -400 kaç haftadır pazartesiye eskisiyle başlayamıyordum çok mutlu oldum
Tebrikler canım güzel eksi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…