- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Wc ye göre +300 de eksidesindir bence cnmbende tartıldım şimdi
86 ,. 50 ,çıktım wc yok
dün gece uyuyamadım gecem ve sabahın erken saati kötü kaçamaklarla geçtiÖhö öhööö normalde pazartesi ille tartılalım demiyorum ama bugün haftasonu kaçamaklı olanlar mutlaka tartılsın bi bakalım olur mu?
Ne durumdayız görelim napıcaz bilelim.
@MaviBirLiman
@74FRIDA
@asumanzeynep
@bengisu022
@malipina
@y.o.l.c.u
@lolaxx
@misafir1001
@nisan34
Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne
@Bulamiyorum
@huzurunmeraklisi
@musluk suyu
Arzuluu
Pembe Lotus
@yst38
@basbelasiyim
@MuMu85
@60kiloyum
@dimaze3800
hzlsel
@medgic26
@Angrypigy
Z zeytin8282
@Natsume
Başla tabi canım ihmal etmeden ama çok bir artın yok hemen giderEki Görüntüle 2860949
İyi ki erken girmişim yemeden tartıldımen son 200 Gr almıştım 200 daha gelmiş bugün kesin basliyorim kesin dovecegim yoksa kendi kendimi
çok iyi canım
wc ye çıkınca çok fark ediyor canımbende tartıldım şimdi
86 ,. 50 ,çıktım wc yok
Sen beni delirtmek mi istiyorsunGünaydın mutlu sabahlar
ben tartılmadım kizlar cumaya kadar tartilmiycam süpriz olsun
Ay ne güzel canım iyi dayanıyorsun ben hiç duramıyorumGünaydın mutlu sabahlar
ben tartılmadım kizlar cumaya kadar tartilmiycam süpriz olsun
Sende cumaya kadar tartılma süprüz olsunSen beni delirtmek mi istiyorsun
Ben dayanamam ki ama Lotus a söylememSende cumaya kadar tartılma süprüz olsun
Bu hafta herkes eksi gelir inşallahGünaydın kızlarben de bugün eksiyle başlıyorum 85,1 im -400 kaç haftadır pazartesiye eskisiyle başlayamıyordum çok mutlu oldum
Yok niye yapayımSen beni delirtmek mi istiyorsun
Yok niye yapayımbu hafta böyle olsun dedim çok susadım uyaninca 2bardak içtim bide onun vucuttan atılımını bekleyemem
Canım dün yazılanları geç okudum annenin mekanı cennete olsun üzerinden ne kadar geçerse geçsin bıraktığı boşluk doldurulamaz ama sen de annesin sarılacağın çocukların var be güzelyok canım yaa zannetmiyorum geçen cuma tartıda 85 ,95 dım şimdiye kadar düz 85 olmalıydı.m ama kaçamaklar izin vermiyor işte zaten sorunlar başladı 2 ,3 haftadır o güzel kilo vermem durdu şimdi zorlanıyorum işte moralle çok ilişkil bunu anladım yani
İnşallah kuzumBu hafta herkes eksi gelir inşallahbu güçle herkes bikini ve hasemasini hazırlasin
Sağolasın Allahım kalanlara hayırlı ömür versin. Kıymetini bilin annelerinizinBonus senin de başın sağ olsun canım Allah anneciğinin mekanını cennet eylesin sana dayanma gücü versin
canım benim çok sağol Allah razı olsunCanım dün yazılanları geç okudum annenin mekanı cennete olsun üzerinden ne kadar geçerse geçsin bıraktığı boşluk doldurulamaz ama sen de annesin sarılacağın çocukların var be güzelevde sorunlarını senin için en hayırlı olacak şekilde inşallah çözersin sadece şunu söylemek istiyorum eğer sen mutluysan evlatlarında mutludur
Tabiki ama başlıyoruz moralimizi düzeltiyoruz önce kendimiz iyi olalım düşürme modunu buradan uzaklaşma canım göreceksin insAllah 85yok canım yaa zannetmiyorum geçen cuma tartıda 85 ,95 dım şimdiye kadar düz 85 olmalıydı.m ama kaçamaklar izin vermiyor işte zaten sorunlar başladı 2 ,3 haftadır o güzel kilo vermem durdu şimdi zorlanıyorum işte moralle çok ilişkil bunu anladım yani
Tebrikler canım güzel eksiGünaydın kızlarben de bugün eksiyle başlıyorum 85,1 im -400 kaç haftadır pazartesiye eskisiyle başlayamıyordum çok mutlu oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?