- 8 Nisan 2017
- 57.260
- 306.662
- 698
Hayırlı geceler bende kaçayım mutfağı toplayayimBende gidim geç olmuş hayırlı geceler hepinize ❤
İyi geceler canım ben toparlamadan yattım vala sabaha kaldıHayırlı geceler bende kaçayım mutfağı toplayayimöperim hepinizi
Burası başkadır benim yıllardır herseyimi paylaştığım dostlarımla burda kesişti yollarımız❤❤
Eşim gelecek az kaldıİyi geceler canım ben toparlamadan yattım vala sabaha kaldı
Hayırlı geceler bende kaçayım mutfağı toplayayimöperim hepinizi
İyi geceler canım ben toparlamadan yattım vala sabaha kaldı
evet ben 2 kutu bitirdim bişey olmadı belki ddm 2 inci sefer olur ondada bişey anlamadım bıraktım 3 aydır duruyo dolapta dahada asla almamEvdekileri yiyinde daha para vermeyin tuzak gibi ya
Nego yakanı bırakmıyorduBenim toplu naparsınız işte
Hemen kaydediyorumkızlar size glutensiz lavaş tarifi vereyim. dürüm canınız çektiğinde yaparsınız.
1 su bardağı karabuğday unu
1/2 su bardağı içme suyu
az tuz
1/2 çk karbonat
güzelce yoğurup hamuru üçe bölün. döküm tavada alt üst pişirin. pişirdiğiniz lavaşları bez arasına koyun ki yumuşak kalsınlar. mesela bir tanesinin arasına köfte, marul, soğan vs koyup dürüm yapıp yiyin. ya da tavuk eti koyun yiyin. harika oluyor.
bende kaydettim canım teşekkür ederimHemen kaydediyorum
Niye bu saatte tartildin ki. Aradaki fark az diye dedin sanirim wc etkilemiş olabilir belkiKızlar sabah 80.95 tim demin tartıldım 81.05 çıktım nasıl oluyor cidden çözemiyorum sabah wc çıkmamıştin ondan mı kisabah artı çıkarsam çıldıricigim artık
Açım aç bacım çünki suya abandmNiye bu saatte tartildin ki. Aradaki fark az diye dedin sanirim wc etkilemiş olabilir belki
Seni anlayabiliyorum 7lere cok yaklastin ve sabirsizlaniyorsun. Bence bu hafta goreceksin inaniyorumAçım aç bacım çünki suya abandmmerak ettim snrm WC kaynakli
Hemen kaydediyorum
bu lavaşlar pizza tabanı da oluyor. bilginiz olsun. üstünü güzelce döşeyip fırına verirsiniz.bende kaydettim canım teşekkür ederim
Başarırsınız tabiGel gitler olabilir. Sende zor zamanlar geçirdin eşinin hastalığı illaki stres yapti, sonucun çıkma süreci, pandemi. Herkes bir şekilde etkileniyor. Sende kendi konuna dönüp baktığında ne güzel bir kaynak olduğunu göreceksinBulamiyorum hasibe de bende kg verdik tekrar aldik. Birlikte tekrar başaracağız
Hiç üzülme. Gecen zaman gecti bitti önümüze bakicaz. Benimde 26 ekim evlilik yildonumum. Diyete baslayali yaklasik 1 ay olmuş ancak ödemi atabilmistim 2.5 kg verebilmistim. Bir türlü odaklanamiyodum. SonraChocolita nın konusunu okumuştum. Hem agladim hem karar verdim o gece. Sen odaklanınca çok güzel şeyler yapabiliyosun tekrar yaparsin. İlla şu kg'da olcam diye hedef koyma ama var gücünle çabala
Gel gitler olabilir. Sende zor zamanlar geçirdin eşinin hastalığı illaki stres yapti, sonucun çıkma süreci, pandemi. Herkes bir şekilde etkileniyor. Sende kendi konuna dönüp baktığında ne güzel bir kaynak olduğunu göreceksinBulamiyorum hasibe de bende kg verdik tekrar aldik. Birlikte tekrar başaracağız
Biz yemeye kactigimiz icin boyle oldu zaten. Bizde artik irademize hakim olmayi ogrencez en bâştaBaşarırsınız tabiinan hala zor zamanlardan geçiyorum. Hangimiz geçmiyoruz ki. Bu sefer de başka türlü imtihanlarim var Allah hayır etsin. Ama bir şekilde bu duygusal açlıga teslim olmicaz. Tam da yemeklere ihtiyaç duyduğumuz o depresyon dürtüsüyle baş edicez inşallah hep beraber bu güçlü kadınlarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?