- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
İnşallah canım çok saol
Bencede ucundan görüp hemen veda edeceksin insAllahGünaydın kızlar
Çok şükür bugün bismillah diyerek başladım
Midem bulanıyor şimdi bir Türk kahvesi yapicam kendime
Cuma 99.75
Bugün 100.3
Fark + 0.55
Bu yüzlü rakamlara son kez ce e diyip gidişim olacak inşallah
Akşam spor yapmayı da düşünüyorum inşallah
Ben de aslında otuz olana kadar pek istememiştim ama eşim çok istiyordu geçen kasım ayında hamile kalmıştım ama 2 ay önce beş aylık hamileyken rahim ağzı yetmezliği yüzünden kaybettim her hamileliğimde de sıkıntı yaşayacağım gibi duruyor benimde psikoloji gel gitli zaten bir ağlıyorum bir gülüyorum çoğunlukla bu kayıp hiç yaşanmamış gibi davranıyorum ama azıcık bahsetsem hemen ağlamaya başlıyorumbenim adam öyle bir lafa bakıyor ki abisi felan geldi işte biziz benzini ateşledi gittiler ama Yukardakini unutuyor bazı insanlar herşeyin sonuna bakıcam Allah ömür verirse
canım benim senmi yapmıyorsun olmuyormu anlayamadım ama benimde ilk çocuğumu 6 aylık hamileydim kka3nımda kaybettim suni doğumlu aldılar sonrası 4 yıl okadar çalışmalara tedaviler olmadı sonra memişmden den sıktığımda su gibi azıcık bişe gelşyodu tahlillerde beni onun koruduğu çıktı tedavi olup tekrar hamile kaldım he Allah ömür versin hepsine ama şimdiki aklım olsaydı hiçbirini doğurmazdım . kendimi yıpratmaktan başka birşey yapmamıştımAllah isteyen herkese tez vakitte nasip etsin inşallah
Hafta sonu berbat geçti
Günaydın herkese
hiç kaçamağm yok her gün spor yaptım ama +300 çıktım
Ben de aslında otuz olana kadar pek istememiştim ama eşim çok istiyordu geçen kasım ayında hamile kalmıştım ama 2 ay önce beş aylık hamileyken rahim ağzı yetmezliği yüzünden kaybettim her hamileliğimde de sıkıntı yaşayacağım gibi duruyor benimde psikoloji gel gitli zaten bir ağlıyorum bir gülüyorum çoğunlukla bu kayıp hiç yaşanmamış gibi davranıyorum ama azıcık bahsetsem hemen ağlamaya başlıyorum
canım benim hiç üzülme rabbimin bildiği birşey vardır Allah verir Allah alır demekki daha zamanı gelmedi herşeyin saati vakti var inan Rabb'im sizin içinde hayırlı zamanı bekliyordur çünkü o kullarını sınar sonrası mucizekerle ödüllendirir inancını kaybetme ama kafandada kurma olmuyorsa olmasın bak bende çok zorladım olması için doğdukları birgünden beri çocuklarım ve onların sorunlarından başka dünyayı insanları akrabağları kısaca kendimi bile görmüyorum sağlığım gitti olmuyorsa zorlama hiç de ağlama güzelim Rabb'im hayırlı olanı nasip etsin inşallah hakkınızdaBen de aslında otuz olana kadar pek istememiştim ama eşim çok istiyordu geçen kasım ayında hamile kalmıştım ama 2 ay önce beş aylık hamileyken rahim ağzı yetmezliği yüzünden kaybettim her hamileliğimde de sıkıntı yaşayacağım gibi duruyor benimde psikoloji gel gitli zaten bir ağlıyorum bir gülüyorum çoğunlukla bu kayıp hiç yaşanmamış gibi davranıyorum ama azıcık bahsetsem hemen ağlamaya başlıyorum
Bildirimimi yapayım wc cikamadim ama çok acıktım
Cuma: 82.55
Pazartesi: 80.70
Fark: -1.85
Yine bakamıyom bonusum gece uyumadım ateşi düşmüyor. Bu haftadan ümidi kestim + gelmesem kar benşm içinnÇocuk hastaydı kendine bakamadın hemen acil toparlıyosun musluğum
Dikiş atılıyor canım ama onun da garantisi yokmuş kimisinde tutuyormuş ama kimisinde yetmiyormuş olumlu düşünmeye çalışıyorumÇok hassas bi konu bu üzme kendini çok daha ciddi problemlerle hamilelik sürdüren var inşallah seninde olur. Bunun bi tedavisi vardır illaki değil mi?
Ben de öyle diyorum hep sürpriz bir hamilelikti hiç beklemiyordum zaten demekki yaşanması gerekiyormuş diyorum öyle hakkımızda hayırlısı canım kendimi suçluyorum bazen işte ne bileyim her şey allahtan alan da o veren de ocanım benim hiç üzülme rabbimin bildiği birşey vardır Allah verir Allah alır demekki daha zamanı gelmedi herşeyin saati vakti var inan Rabb'im sizin içinde hayırlı zamanı bekliyordur çünkü o kullarını sınar sonrası mucizekerle ödüllendirir inancını kaybetme ama kafandada kurma olmuyorsa olmasın bak bende çok zorladım olması için doğdukları birgünden beri çocuklarım ve onların sorunlarından başka dünyayı insanları akrabağları kısaca kendimi bile görmüyorum sağlığım gitti olmuyorsa zorlama hiç de ağlama güzelim Rabb'im hayırlı olanı nasip etsin inşallah hakkınızda
Eksi olmana sevindim cnmgünaydın kızlarrr mutlu haftalar
cuma 87.6
bugün 87.4
fark -0.2
aslında hafta sonu fazla kaçırdım. azcık artı çıkarım diye düşünüyordum ama çok şükür azcık da olsa eksi çıktım
Dün bende sürdüm aç gelmiş bebeler hem soylendim hem hazırladım ama kendime sahip çıktım. Sürekli cacık yedim ben dedim durdumsen pilavdan bajsediyosun şimdi ufklıklara çiko sürdüm ekmeğe bir parça ekmeğede kendime sürdüm yedim dayanamadım yok bu ara bişey var bende yine doymıyorıö doyduğumu hissetmiyorum
Sağol canım teşekkür ederimgeçmiş olsun canım
Ayy benim büyük oğlan bayılıyor salatasinaBen de yumurta sevmiyorum haşlanmış hiç yapmıyorum bile ama diyet haşlanmış yumurtasız olmazmış gibi geldi. Daha doğrusu diyete başladığımı o hissettiriyor bana
Bir de salata yaptım yedim, yoksa imkansız. Gözünü seveyim şu zeytinyağı ve limonun yumurtayı bile güzelleştiriyor. Bolcana yeşillik de var tabi
Valla iyice sakata çıktım. Eşime diyorum tornaya girmem gerekiyor diyeYemeğin çok değil ölçülü
Allah kolaylık versin ödemlere gardaş
Ah bel deyince üzülüyorum geçmiş olsun daha kontrollü olmak gerekiyor
Kilo versem de alsamda buraya gelirim. Anne kucağı gibi seni olduğun halinle kabul eder burası. Çok seviyorum bu grubu. Hep tanıdık bir yüz. Burada olay sadece kilo değil. Hem sevgi hem saygıyokk bonusum sen beni üzmedinki burdaki arkadaşlarımda üzmüyor benim evde sorunlarım eşimle çocuklarla sadece anlatmaya şimdilik cesaretim yok belki sonra ,ama bana bukadar değer verip sorunumla ilgilendiğiniz için teşekkür ederim
Rabbim hem evine hem ruhuna huzur versin. Ben çok diyet filan yaptım ama hem başkaları için. Ama yaş gidiyor sağlık gidiyor. Saglamken kimseden hayır beklemiyoruz hastayken kim bakar bizecanım benim başınız sağolsun ben seni çokkkk iyi anlıyorum bende annemi 11 yıl oldu kaybettim 57 yaşında öldü annem hiper tansiyon hastasıydı gece uykuda beyin kanaması geçirdi ani oldu ama inan sanki dün ölmüş gibi hala taze acusı hiç gitmiyoki seni anlıyorum ve biz 2 kardeşiz ben ve erkek kardeşim biz annemle çok içiçeydik ikiz gibi birbirimizi görmediğimiz gün asla olmazdı ben evlendikten sonrada aynı binada oturuyorduk öyle olunca sahada zor geçiyor zaman
tabiki senin dediğin gibi ev sorunu da çok zor sen nereye gidersen oda seninle geliyor heralde yürüyüşe gidemeyişim bundan zaten sorunlarımız vardı 3 gün önce kayınım eltım geldi bizi birbirimize soktular ayrılma kararı aldık eşimle bilemiyorum yani nolcak bana da zor geliyır 2 tane ufak çocuk var o karı ayırmak istemiyorum babalarından ama bende çekemiyorum artık birbirimize sevgimiz saygımız kalmadı yani bilmiyorum dengesiz yarına nasıl uyanır ne der yani beni çok yordu belirsizlik offfff biraz söküldü m
Ben hazırım hele bu hafta sonunu eksi ile atlattim yaHunharca yedikten sonra rahatlamis gibiyim (şiş karın, odem toplamis ayaklar)
Yarin 31 mayıs önümüz yaz haziran geliyor. Silkelenmeye geldim, durmak demek arti demek benim için. Bu hafta istikrarli devam edersem 2 günü çabucak toplarim. BelkiFit mutlu anne yi geçemem ama Mthn83 ya da @Pembe Lotus u geçebilirim (arti gelecegimi bile bile meydan okumakta ne bileyim )
Benim eşimde çok destekcidir ama her diyette yine başladı diye usuldan laf yerlestirir.canım sağol gülüm Allah razı olsun hakkımızda hayırlı olan neyse Rabb'im onu versin nediyim kardaşşş ama diyet i bırakmak istemiyorum tabi demedin bak ben demedim mi size 3 gün sonra bırakır dayanamaz diye o lafı ona söyletmicem 2 gün yıka basa yesem de ertesi gün kaldığım yerden devam edive. inşallah
BonusumÖhö öhööö normalde pazartesi ille tartılalım demiyorum ama bugün haftasonu kaçamaklı olanlar mutlaka tartılsın bi bakalım olur mu?
Ne durumdayız görelim napıcaz bilelim.
@MaviBirLiman
@74FRIDA
asumanzeynep
@bengisu022
@malipina
@y.o.l.c.u
@lolaxx
@misafir1001
@nisan34
@Minik Meleklerim
Fit mutlu anne
@Bulamiyorum
@huzurunmeraklisi
M Musluk Suyu
Arzuluu
@Pembe Lotus
Mthn83
@basbelasiyim
@MuMu85
60kiloyum
@dimaze3800
hzlsel
@medgic26
@Angrypigy
@zeytin8282
@Natsume
canım benim çok sağol Allah razı olsunben bir yengeç Burcu kadınıyım ve annelik duygularım aşırı derecede yüksek zaten adamla anlaşamadığı ız konuda bu çocukları daha çok tutuyorum ona göre hatalarını örtüyırum ayrılma aşamasına gelmemiz bu yüzden hayırlısı Rabbimden gelsin canım ne diyim.
Bildirimimi yapayım wc cikamadim ama çok acıktım
Cuma: 82.55
Pazartesi: 80.70
Fark: -1.85
Çok geçmiş olsun corona değil dimi?Yine bakamıyom bonusum gece uyumadım ateşi düşmüyor. Bu haftadan ümidi kestim + gelmesem kar benşm içinn
Çok azcık bir fark var canım inşallah biraz spor eklersen zaten çok güzel eksi gelirsinGünaydın kızlar
Çok şükür bugün bismillah diyerek başladım
Midem bulanıyor şimdi bir Türk kahvesi yapicam kendime
Cuma 99.75
Bugün 100.3
Fark + 0.55
Bu yüzlü rakamlara son kez ce e diyip gidişim olacak inşallah
Akşam spor yapmayı da düşünüyorum inşallah
Çok iyi canım pazartesiye eksiyle başlamakgünaydın kızlarrr mutlu haftalar
cuma 87.6
bugün 87.4
fark -0.2
aslında hafta sonu fazla kaçırdım. azcık artı çıkarım diye düşünüyordum ama çok şükür azcık da olsa eksi çıktım
Çok iyi canım cuma gününe 7ler geliyor inşallahDün bende sürdüm aç gelmiş bebeler hem soylendim hem hazırladım ama kendime sahip çıktım. Sürekli cacık yedim ben dedim durdum
Sağol canım teşekkür ederim
Ayy benim büyük oğlan bayılıyor salatasina
Valla iyice sakata çıktım. Eşime diyorum tornaya girmem gerekiyor diye
Kilo versem de alsamda buraya gelirim. Anne kucağı gibi seni olduğun halinle kabul eder burası. Çok seviyorum bu grubu. Hep tanıdık bir yüz. Burada olay sadece kilo değil. Hem sevgi hem saygı
Rabbim hem evine hem ruhuna huzur versin. Ben çok diyet filan yaptım ama hem başkaları için. Ama yaş gidiyor sağlık gidiyor. Saglamken kimseden hayır beklemiyoruz hastayken kim bakar bize
Ben hazırım hele bu hafta sonunu eksi ile atlattim ya
Benim eşimde çok destekcidir ama her diyette yine başladı diye usuldan laf yerlestirir.
Bonusum
Cuma 81.2
Pazartesi 80.9
Herşeye rağmen güzel bir gün. Kendime hakim olsam o kadar spora kesin 79 du. Neyse ilk hedef 74 e az kaldı. Son 1 ay
Eki Görüntüle 2861126
Çok geçmiş olsun corona değil dimi?
Diş filan olmasın.
Benim büyüğün havale geçmişi var ateşten çok korkarım
Evet inşallah çok heyecanlıÇok azcık bir fark var canım inşallah biraz spor eklersen zaten çok güzel eksi gelirsin
Çok iyi canım pazartesiye eksiyle başlamak
Çok iyi canım cuma gününe 7ler geliyor inşallah
Evet inşallah çok heyecanlı
Sanki ilk kez gorucem
Kendime bı sürpriz yapsam 69 u ucundan görsem düğün günü. Belki eşimi kandırır şık bir abiye alırım. Bizim taraf akrabalar olacak hep. Ayy orası burası desinler istemiyorum. Tek sebebim bu
7 ler bile çok heyecan verici 6 lari düşünemiyorum bileBu arada yağ oranim düşmüş görünüyor kızlar. Benim ölçü almam gerek
Şükür değil. Boğazları kapanmış kulakları enfeksiyon olmuş. Teşekkür ederim. Bende korkuyorum ateşten.Çok geçmiş olsun corona değil dimi?
Diş filan olmasın.
canımmm benim yaaa birde bana bucumu atmışşşDün bende sürdüm aç gelmiş bebeler hem soylendim hem hazırladım ama kendime sahip çıktım. Sürekli cacık yedim ben dedim durdum
Sağol canım teşekkür ederim
Ayy benim büyük oğlan bayılıyor salatasina
Valla iyice sakata çıktım. Eşime diyorum tornaya girmem gerekiyor diye
Kilo versem de alsamda buraya gelirim. Anne kucağı gibi seni olduğun halinle kabul eder burası. Çok seviyorum bu grubu. Hep tanıdık bir yüz. Burada olay sadece kilo değil. Hem sevgi hem saygı
Rabbim hem evine hem ruhuna huzur versin. Ben çok diyet filan yaptım ama hem başkaları için. Ama yaş gidiyor sağlık gidiyor. Saglamken kimseden hayır beklemiyoruz hastayken kim bakar bize
Ben hazırım hele bu hafta sonunu eksi ile atlattim ya
Benim eşimde çok destekcidir ama her diyette yine başladı diye usuldan laf yerlestirir.
Bonusum
Cuma 81.2
Pazartesi 80.9
Herşeye rağmen güzel bir gün. Kendime hakim olsam o kadar spora kesin 79 du. Neyse ilk hedef 74 e az kaldı. Son 1 ay
Eki Görüntüle 2861126
Çok geçmiş olsun corona değil dimi?
Diş filan olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?