Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İnşallah canım çok saol

Bencede ucundan görüp hemen veda edeceksin insAllah

Ben de aslında otuz olana kadar pek istememiştim ama eşim çok istiyordu geçen kasım ayında hamile kalmıştım ama 2 ay önce beş aylık hamileyken rahim ağzı yetmezliği yüzünden kaybettim her hamileliğimde de sıkıntı yaşayacağım gibi duruyor benimde psikoloji gel gitli zaten bir ağlıyorum bir gülüyorum çoğunlukla bu kayıp hiç yaşanmamış gibi davranıyorum ama azıcık bahsetsem hemen ağlamaya başlıyorum

Çok hassas bi konu bu üzme kendini çok daha ciddi problemlerle hamilelik sürdüren var inşallah seninde olur. Bunun bi tedavisi vardır illaki değil mi?

canım benim hiç üzülme rabbimin bildiği birşey vardır Allah verir Allah alır demekki daha zamanı gelmedi herşeyin saati vakti var inan Rabb'im sizin içinde hayırlı zamanı bekliyordur çünkü o kullarını sınar sonrası mucizekerle ödüllendirir inancını kaybetme ama kafandada kurma olmuyorsa olmasın bak bende çok zorladım olması için doğdukları birgünden beri çocuklarım ve onların sorunlarından başka dünyayı insanları akrabağları kısaca kendimi bile görmüyorum sağlığım gitti olmuyorsa zorlama hiç de ağlama güzelim Rabb'im hayırlı olanı nasip etsin inşallah hakkınızda

Çok hassas bi konu bu üzme kendini çok daha ciddi problemlerle hamilelik sürdüren var inşallah seninde olur. Bunun bi tedavisi vardır illaki değil mi?
Dikiş atılıyor canım ama onun da garantisi yokmuş kimisinde tutuyormuş ama kimisinde yetmiyormuş olumlu düşünmeye çalışıyorum
Ben de öyle diyorum hep sürpriz bir hamilelikti hiç beklemiyordum zaten demekki yaşanması gerekiyormuş diyorum öyle hakkımızda hayırlısı canım kendimi suçluyorum bazen işte ne bileyim her şey allahtan alan da o veren de o çocuklar kıymetli canım ama sen de kendini bu kadar yıpratma elinde değildir büyük ihtimalle ama kendine çok yüklenme

Eksi olmana sevindim cnm cumaya daha fazla eksin olur insAllah

sen pilavdan bajsediyosun şimdi ufklıklara çiko sürdüm ekmeğe bir parça ekmeğede kendime sürdüm yedim dayanamadım yok bu ara bişey var bende yine doymıyorıö doyduğumu hissetmiyorum
Dün bende sürdüm aç gelmiş bebeler hem soylendim hem hazırladım ama kendime sahip çıktım. Sürekli cacık yedim ben dedim durdum
geçmiş olsun canım
Sağol canım teşekkür ederim
Ayy benim büyük oğlan bayılıyor salatasina
Yemeğin çok değil ölçülü

Allah kolaylık versin ödemlere gardaş

Ah bel deyince üzülüyorum geçmiş olsun daha kontrollü olmak gerekiyor
Valla iyice sakata çıktım. Eşime diyorum tornaya girmem gerekiyor diye
Kilo versem de alsamda buraya gelirim. Anne kucağı gibi seni olduğun halinle kabul eder burası. Çok seviyorum bu grubu. Hep tanıdık bir yüz. Burada olay sadece kilo değil. Hem sevgi hem saygı
Rabbim hem evine hem ruhuna huzur versin. Ben çok diyet filan yaptım ama hem başkaları için. Ama yaş gidiyor sağlık gidiyor. Saglamken kimseden hayır beklemiyoruz hastayken kim bakar bize
Ben hazırım hele bu hafta sonunu eksi ile atlattim ya
Benim eşimde çok destekcidir ama her diyette yine başladı diye usuldan laf yerlestirir.
Bonusum
Cuma 81.2
Pazartesi 80.9
Herşeye rağmen güzel bir gün. Kendime hakim olsam o kadar spora kesin 79 du. Neyse ilk hedef 74 e az kaldı. Son 1 ay

Bildirimimi yapayım wc cikamadim ama çok acıktım
Cuma: 82.55
Pazartesi: 80.70
Fark: -1.85

Yine bakamıyom bonusum gece uyumadım ateşi düşmüyor. Bu haftadan ümidi kestim + gelmesem kar benşm içinn
Çok geçmiş olsun corona değil dimi?
Diş filan olmasın.
Benim büyüğün havale geçmişi var ateşten çok korkarım

Çok azcık bir fark var canım inşallah biraz spor eklersen zaten çok güzel eksi gelirsin
Çok iyi canım pazartesiye eksiyle başlamak
Çok iyi canım cuma gününe 7ler geliyor inşallah

Çok azcık bir fark var canım inşallah biraz spor eklersen zaten çok güzel eksi gelirsin

Çok iyi canım pazartesiye eksiyle başlamak

Çok iyi canım cuma gününe 7ler geliyor inşallah
Evet inşallah çok heyecanlı
Sanki ilk kez gorucem
Kendime bı sürpriz yapsam 69 u ucundan görsem düğün günü. Belki eşimi kandırır şık bir abiye alırım. Bizim taraf akrabalar olacak hep. Ayy orası burası desinler istemiyorum. Tek sebebim bu

Bu arada yağ oranim düşmüş görünüyor kızlar. Benim ölçü almam gerek
7 ler bile çok heyecan verici 6 lari düşünemiyorum bile
İncelme daha önemli aslında al mutlaka ölçülerini

Çok geçmiş olsun corona değil dimi?
Diş filan olmasın.
Benim büyüğün havale geçmişi var ateşten çok korkarım
Şükür değil. Boğazları kapanmış kulakları enfeksiyon olmuş. Teşekkür ederim. Bende korkuyorum ateşten.

canımmm benim yaaa birde bana bucumu atmışşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…