Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yine bakamıyom bonusum gece uyumadım ateşi düşmüyor. Bu haftadan ümidi kestim + gelmesem kar benşm içinn

Ya niye ümidi kesiyosun kuzum hafif bişeyler yiycen sadece yulaf yoğurt meyve falan yap bazı öğünlerde inş çabuk toparlar 1-2 gün ateş olur zaten direniyor işte

Ne kadar var canım düğüne inşallah verirsin ama çok incelmiş olursun zaten 69 görmesen bile bence o elbiseyi alabilirsin

Ne kadar var canım düğüne inşallah verirsin ama çok incelmiş olursun zaten 69 görmesen bile bence o elbiseyi alabilirsin
7 temmuz da düğün
Önden nikah filan var ama i çok önemli değil şuan. 7 temmuz da eşimin doğum günü ayrıca. Bize özel bı günmüş gibi yaşamak istiyorum. Pandemiden hiçbir özel gün kutlamadik.
Bu filmlerde gözlüklü bakımsız sekreter kuaförden çıkınca hepsinin dibi düşer ya. Öyle bir giriş yapmak istiyorum ele güne karşı

Bildirimimi yapayım wc cikamadim ama çok acıktım
Cuma: 82.55
Pazartesi: 80.70
Fark: -1.85
harikasın
Moralim bozuluyor canım ya gayet düzenli besleniyorum ağzıma karbonhidrat sürmüyorum bile beni çok şaşırttı
tiroid var mı canım sende? menülerine çok dikkat etmedim ama bazen biliyorsun menüde ve spora değişiklik yaptığın zaman yoluna giriyor.
Eksi olmana sevindim cnm cumaya daha fazla eksin olur insAllah
inşallah kuzum

Çok iyi canım pazartesiye eksiyle başlamak

aynen
Şükür değil. Boğazları kapanmış kulakları enfeksiyon olmuş. Teşekkür ederim. Bende korkuyorum ateşten.
geçmiş olsun muslukcum.

Daha bir ay var canım azcık spor yapsan ne güzel incelirsin dizinde sıkıntı vardı değil mi yoksa ben mi karıştırıyorum çok zorlamadan bir şeyler yapmaya çalış eminim şahane gözükeceksin o gün pandemi de biz de öyle canım bende eşimin doğum gününü bekliyorum 15 Temmuz

Aboo onun ki memleketce kutlanıyor

Canım bu aralar modun düşük sıkıntıların var tabi ondan oluyor ama yine de senin verdiğin kilo miktarını düşününce arada böyle inişler olabilir moral bozma hiç o fazlalıklar ödem zaten
Benim kiz da 11 temmuzlu kil payi bende 16 mayis yine kil payi
ben de 23 nisan da doğacakmışım normalde ama yerimi o kadar sevmişim ki hiç çıkmaya niyetim yokmuş oradan belliymiş tembel olduğum annem doktorla pazarda karşılaşmış(40 haftalık hamilesin ne işin var acaba pazarda) ve pazartesi geliyorsun demiş on gün gecikmeli olarak 3 Mayısta doğmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…