Yine bakamıyom bonusum gece uyumadım ateşi düşmüyor. Bu haftadan ümidi kestim + gelmesem kar benşm içinn
Allah şifa versin canımŞükür değil. Boğazları kapanmış kulakları enfeksiyon olmuş. Teşekkür ederim. Bende korkuyorum ateşten.
Ne kadar var canım düğüne inşallah verirsin ama çok incelmiş olursun zaten 69 görmesen bile bence o elbiseyi alabilirsinEvet inşallah çok heyecanlı
Sanki ilk kez gorucem
Kendime bı sürpriz yapsam 69 u ucundan görsem düğün günü. Belki eşimi kandırır şık bir abiye alırım. Bizim taraf akrabalar olacak hep. Ayy orası burası desinler istemiyorum. Tek sebebim bu
Çok geçmiş olsun canımŞükür değil. Boğazları kapanmış kulakları enfeksiyon olmuş. Teşekkür ederim. Bende korkuyorum ateşten.
7 temmuz da düğünNe kadar var canım düğüne inşallah verirsin ama çok incelmiş olursun zaten 69 görmesen bile bence o elbiseyi alabilirsin
Canım kimse için değilse bile kendini kendin için önemsecanımmm benim yaaa birde bana bucumu atmışşş
harikasınBildirimimi yapayım wc cikamadim ama çok acıktım
Cuma: 82.55
Pazartesi: 80.70
Fark: -1.85
tiroid var mı canım sende? menülerine çok dikkat etmedim ama bazen biliyorsun menüde ve spora değişiklik yaptığın zaman yoluna giriyor.Moralim bozuluyor canım ya gayet düzenli besleniyorum ağzıma karbonhidrat sürmüyorum bile beni çok şaşırttı
inşallah kuzumEksi olmana sevindim cnmcumaya daha fazla eksin olur insAllah
aynen
Çok iyi canım pazartesiye eksiyle başlamak
geçmiş olsun muslukcum.Şükür değil. Boğazları kapanmış kulakları enfeksiyon olmuş. Teşekkür ederim. Bende korkuyorum ateşten.
Daha bir ay var canım azcık spor yapsan ne güzel incelirsin dizinde sıkıntı vardı değil mi yoksa ben mi karıştırıyorum7 temmuz da düğün
Önden nikah filan var ama i çok önemli değil şuan. 7 temmuz da eşimin doğum günü ayrıca. Bize özel bı günmüş gibi yaşamak istiyorum. Pandemiden hiçbir özel gün kutlamadik.
Bu filmlerde gözlüklü bakımsız sekreter kuaförden çıkınca hepsinin dibi düşer ya. Öyle bir giriş yapmak istiyorum ele güne karşı
Aboo onun ki memleketce kutlanıyorDaha bir ay var canım azcık spor yapsan ne güzel incelirsin dizinde sıkıntı vardı değil mi yoksa ben mi karıştırıyorumçok zorlamadan bir şeyler yapmaya çalış eminim şahane gözükeceksin o gün pandemi de biz de öyle canım bende eşimin doğum gününü bekliyorum 15 Temmuz
Ya çok iyi hemen al ölçüleriniBu arada yağ oranim düşmüş görünüyor kızlar. Benim ölçü almam gerek
Saol canımharikasın
Aynen öyle canım hep özel bir günde doğmak istermiş 23 nisan 19 Mayıs gibi üzülürmüşAboo onun ki memleketce kutlanıyor
Ayy tüm memleketi alt üst etti kutlama olacak diyeAynen öyle canım hep özel bir günde doğmak istermiş 23 nisan 19 Mayıs gibi üzülürmüşal sana özel gün
84 geldimÖhö öhööö normalde pazartesi ille tartılalım demiyorum ama bugün haftasonu kaçamaklı olanlar mutlaka tartılsın bi bakalım olur mu?
Ne durumdayız görelim napıcaz bilelim.
Amine Busra
@74FRIDA
asumanzeynep
@bengisu022
@malipina
@y.o.l.c.u
@lolaxx
@misafir1001
@nisan34
@Minik Meleklerim
Fit mutlu anne
@Bulamiyorum
@huzurunmeraklisi
@musluk suyu
@Arzuluu
@Pembe Lotus
Mthn83
@basbelasiyim
@MuMu85
60kiloyum
@dimaze3800
hzlsel
@medgic26
@Angrypigy
@zeytin8282
@Natsume
Benim kiz da 11 temmuzlu kil payiAynen öyle canım hep özel bir günde doğmak istermiş 23 nisan 19 Mayıs gibi üzülürmüşal sana özel gün
Canım bu aralar modun düşük sıkıntıların var tabi ondan oluyor ama yine de senin verdiğin kilo miktarını düşününce arada böyle inişler olabilir moral bozma hiç o fazlalıklar ödem zaten84 geldim
ben de 23 nisan da doğacakmışım normalde ama yerimi o kadar sevmişim ki hiç çıkmaya niyetim yokmuş oradan belliymiş tembel olduğumBenim kiz da 11 temmuzlu kil payibende 16 mayis yine kil payi
Saol cnm ama kendine haksızlık etme çok iyi ilerledin arada böyle iniş çıkış olurYurekten tebrik ediyorum 7lere inin bize yol açınMthn83 Fit mutlu anne benim gibi iki ileri bir geri yapmayin
İçine kabuk tarçın ya da portakal vs ekliyorum ben güzel oluyorAylar sonra dukan birası yaptım tadını unutmuşum gerçekten kötüymüş1 ay boyunca içeceğim inşallah etkisi olur da boşuna eziyet çekmem
Çok mantıklı portakal yok ama kabuk tarçın güzel olur bundan sonrakilere ekliyim mutlaka sağ ol canımİçine kabuk tarçın ya da portakal vs ekliyorum ben güzel oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?