Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende demlenirken ekliyorum limon tarçın iyi tadı. Çayı çok mu yoğun yapıyorsun acaba.
İlk içtiğimde ılıktı şimdi soğuyunca tadı daha güzel geldi
Yeşil çayı ne kadar koyuyosun? Azaltabilirsin yada aynı çaya daha çok su koyabilirsin
Sanırım bugün biraz fazla demledim 2 kaşık kadar koydum 750 ml suya

Ben ice tea şeklinde içiyorum. Sıcak günlerde iyi oluyor. Sıcak yada ılık iyi olmuyor
Buzdolabına koydum soğumuş iyi olmuş şimdi tadı soğuk soğuk daha güzel canım benim zaten içeceklerle hiç aram yok sudan başka bir şey içmiyorum normalde

glutensiz kurebiyem fırında kızlarrr az sonra 1 kurabiyeyle filtre kahvemi hüpleteceğim. içinde sadece az miktarda esmer şeker var. hindistan cevizi şekerim kalmamış. dut kurusu da yeteri kadar tatlandırmadı. sırf ben yemeyeceğim için esmer şeker ekledim az.

Ay ne güzel şeyler yapıp içiyorsun bana hep zor geliyor ve evde bu tarz malzemelerim yok ben de canım tatlı çekince kolayıma geliyor züber yiyorum

Tatlı kaşığı canım inşallah doğrudur yoksa yemek kaşığı mı olacaktı
aslında bunun orjinali 2 yk. ama ben de 1 yk ile yapıyordum geçen yıl. herkes kendine göre değiştiriyor. 2 tatlı kaşığı da iyi. sonuçta 1 lt içecek oluyor. ben dukan birasını seviyorum.
Ay ne güzel şeyler yapıp içiyorsun bana hep zor geliyor ve evde bu tarz malzemelerim yok ben de canım tatlı çekince kolayıma geliyor züber yiyorum
evde yapınca hem bereketli oluyor hem değişik şeyler yapmış tatmış oluyorsun. hem de ekonomik oluyor. züberi ben de severim ama mesela kurabiyenin kekin yeri ayrı oluyor. ondan çoğunlukla kendim yapıyorum.

Soğukken yine içiliyor fena değil ama ılıkken beğenmedim canım bir şey sorayım yarın bütün gün suyumuz yok ben bu dukan birasını akşamdan hazırlasam ama yarın içsem etkisini kaybeder mi

Tabi kekin yerini tutmuyor ama iş görüyor yine de evde iki kişiyiz eşim de her şeyi yemez yapsam fazla kalacak sonra gidip gelip yerim diye korkuyorum

afiyet olsun ama ekmek fazla kaçmış canım. 1 simit 4 dilim ekmek. ortalama 8 dilim ekmek olmuş.

dukan birası soğuk içilir canım. bir gün önceden hazırlayabilirsin. sorun değil. sadece limonu içerken ekle.

Bugünkü menüm
Kahvaltı 1 bardak süt 3 kaşık yulaf 3 kuru erik 1 kuru kayısı ile yulaf lapasi üzerine tarçın
Ara çay 1kurabiye
Öğle yoğurtlu kabak kavurma
Ara ayva 7 badem
Akşam 2kepce mantar çorbası
Tavuk sote 1 servis kaşığı kadar
Gece arada sütlü kahve içerim yanına belki 1 ceviz
1 litre kadar dukan içeceği
2 lt su
Az da olsa yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…