Öyle kenara çekilip aferin demekle olmuyor hadi. Pes mi diyorsunuz yani.Yurekten tebrik ediyorum 7lere inin bize yol açınMthn83 @Fit mutlu anne benim gibi iki ileri bir geri yapmayin
Bende demlenirken ekliyorum limon tarçın iyi tadı. Çayı çok mu yoğun yapıyorsun acaba.Çok mantıklı portakal yok ama kabuk tarçın güzel olur bundan sonrakilere ekliyim mutlaka sağ ol canım
7 temmuz da düğün
Önden nikah filan var ama i çok önemli değil şuan. 7 temmuz da eşimin doğum günü ayrıca. Bize özel bı günmüş gibi yaşamak istiyorum. Pandemiden hiçbir özel gün kutlamadik.
Bu filmlerde gözlüklü bakımsız sekreter kuaförden çıkınca hepsinin dibi düşer ya. Öyle bir giriş yapmak istiyorum ele güne karşı
Yeşil çayı ne kadar koyuyosun? Azaltabilirsin yada aynı çaya daha çok su koyabilirsinÇok mantıklı portakal yok ama kabuk tarçın güzel olur bundan sonrakilere ekliyim mutlaka sağ ol canım
İlk içtiğimde ılıktı şimdi soğuyunca tadı daha güzel geldiBende demlenirken ekliyorum limon tarçın iyi tadı. Çayı çok mu yoğun yapıyorsun acaba.
Sanırım bugün biraz fazla demledim 2 kaşık kadar koydum 750 ml suyaYeşil çayı ne kadar koyuyosun? Azaltabilirsin yada aynı çaya daha çok su koyabilirsin
Ben ice tea şeklinde içiyorum. Sıcak günlerde iyi oluyor. Sıcak yada ılık iyi olmuyorİlk içtiğimde ılıktı şimdi soğuyunca tadı daha güzel geldi
Sanırım bugün biraz fazla demledim 2 kaşık kadar koydum 750 ml suya
Buzdolabına koydum soğumuş iyi olmuş şimdi tadı soğuk soğuk daha güzel canım benim zaten içeceklerle hiç aram yok sudan başka bir şey içmiyorum normaldeBen ice tea şeklinde içiyorum. Sıcak günlerde iyi oluyor. Sıcak yada ılık iyi olmuyor
2 kaşık derken yemek kaşığı mı tatlı kaşığı mı?İlk içtiğimde ılıktı şimdi soğuyunca tadı daha güzel geldi
Sanırım bugün biraz fazla demledim 2 kaşık kadar koydum 750 ml suya
Tatlı kaşığı canım inşallah doğrudur yoksa yemek kaşığı mı olacaktı2 kaşık derken yemek kaşığı mı tatlı kaşığı mı?
Ay ne güzel şeyler yapıp içiyorsunglutensiz kurebiyem fırında kızlarrraz sonra 1 kurabiyeyle filtre kahvemi hüpleteceğim. içinde sadece az miktarda esmer şeker var. hindistan cevizi şekerim kalmamış. dut kurusu da yeteri kadar tatlandırmadı. sırf ben yemeyeceğim için esmer şeker ekledim az.
aslında bunun orjinali 2 yk. ama ben de 1 yk ile yapıyordum geçen yıl. herkes kendine göre değiştiriyor. 2 tatlı kaşığı da iyi. sonuçta 1 lt içecek oluyor. ben dukan birasını seviyorum.Tatlı kaşığı canım inşallah doğrudur yoksa yemek kaşığı mı olacaktı
evde yapınca hem bereketli oluyor hem değişik şeyler yapmış tatmış oluyorsun. hem de ekonomik oluyor. züberi ben de severim ama mesela kurabiyenin kekin yeri ayrı oluyor. ondan çoğunlukla kendim yapıyorum.Ay ne güzel şeyler yapıp içiyorsunbana hep zor geliyor ve evde bu tarz malzemelerim yok ben de canım tatlı çekince kolayıma geliyor züber yiyorum
Soğukken yine içiliyor fena değil ama ılıkken beğenmedim canım bir şey sorayım yarın bütün gün suyumuz yok ben bu dukan birasını akşamdan hazırlasam ama yarın içsem etkisini kaybeder miaslında bunun orjinali 2 yk. ama ben de 1 yk ile yapıyordum geçen yıl. herkes kendine göre değiştiriyor. 2 tatlı kaşığı da iyi. sonuçta 1 lt içecek oluyor. ben dukan birasını seviyorum.
evde yapınca hem bereketli oluyor hem değişik şeyler yapmış tatmış oluyorsun. hem de ekonomik oluyor. züberi ben de severim ama mesela kurabiyenin kekin yeri ayrı oluyor. ondan çoğunlukla kendim yapıyorum.
afiyet olsun ama ekmek fazla kaçmış canım. 1 simit 4 dilim ekmek. ortalama 8 dilim ekmek olmuş.Arkadaşlarbugünkü menüm
2,5 dilim ekmek 1 yumurta 1 peynir 5 zeytin
Öğle 1 simit 1 dilim kaşar peyniri 1 ayran
Ara 200 gram erik az yoğurtlu bir ayran
Akşam Pırasa yemeği 2 dilim ekmek ayran
Su : 2lt
Hareket henüz yok
dukan birası soğuk içilir canım. bir gün önceden hazırlayabilirsin. sorun değil. sadece limonu içerken ekle.Soğukken yine içiliyor fena değil ama ılıkken beğenmedim canım bir şey sorayım yarın bütün gün suyumuz yok ben bu dukan birasını akşamdan hazırlasam ama yarın içsem etkisini kaybeder mi
Tabi kekin yerini tutmuyor ama iş görüyor yine deevde iki kişiyiz eşim de her şeyi yemez yapsam fazla kalacak sonra gidip gelip yerim diye korkuyorum
amannn yengeç erkeği çok zordur benim de el yengeç biz iki yengeçCanım kimse için değilse bile kendini kendin için önemse
Benim eşimde yengeç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?