gecenlerde burda kilo vermis insanlarin resimlerine baktim da amanin nekadar zayiflayanlar var off hele bir cocuk 200 küsür kilodan düsmüs nekadar sarkma olmus ama amaliyatla düzeltmisler...sizlerde görmüsünzdür...
kizlar simdi size bir soru ,bakin gecen günde yazmistim ama okumadiniz herlade.bunun cevabini merak ediyorum...
simdi bizim burda midesine kelepce taktiran kiz var,cok kisa zamanda bir iki ayda 120 den sanirim 50 lere düstü yada 60 lara tam emin degilim,,azicik bir lokma alsam yetiyor yigemiyorum diyor,,ee peki bunun metepolismasi neden yavaslamiyor?hicbirsey yemiyor gibi birsey nasil oluyor???
simdi bizim burda midesine kelepce taktiran kiz var,cok kisa zamanda bir iki ayda 120 den sanirim 50 lere düstü yada 60 lara tam emin degilim,,azicik bir lokma alsam yetiyor yigemiyorum diyor,,ee peki bunun metepolismasi neden yavaslamiyor?hicbirsey yemiyor gibi birsey nasil oluyor???
Canım inan oda çözüm değil...Ömür boyu kelepçeyle yaşayacak değil ya...
Çıkardığı an hızlı bir şekilde tekrar kilo alır ve bu sefer başlar bunalıma girmeye veya çok ciddi rahatsızlanmaya...
maralca sende hormon bozukluğu filan var mı? yani tsh a baktırdın mı, ya da pcos filan? önce bir testten geç istersen
bende artik yatayim cok gec oldu ...öptüm ve iyi gecelerr....yenacigim sen ne yapican uykun yokmu kiz?
Yenacığım iyi geceler
pek iyi değil.eklem romatizmam var.malumbu aralar yağmur çok yağdı.iltihap önce dişime sonra gözüme vuruyor.üveyd denilen bir göz hastalğım var.perde iniyor.onu açmak için cortizon iğnesi oluyorum.bu da kemiklerin zayıflaması ve kilo demek.her sene aynı şey.neyse allah daha beterinden korusun.senin eşin nasıl oldu.
kızlar bi haftadır giresundaydık orda diyeti fena bozdum tartılmadım dün akşam geldik
yolda oğlum çok ateşlendi ateşini dünden beri düşüremiyoruz 41lere kadar çıktı
2 kere acile gittik kısa zamanda düşer inşallah yoksa deliricem ya ne zormuş
Çok üzüldüm canım ya..eklem romatizmada ağrılı oluyordur diimi..Kendine çok dikkat et lütfen...
Eşim için çok teşekkür ederim çok duyarlısın unutmamışsın..İki haftada hızlı bir şekilde düzeldi..Çok şükür verilmiş sadakamız varmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?