Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabah (!) 12:00
İki tane sigara böreği (tavada yağ kalmayınca son kizarttigim iki tane )
Salatalık
Domates
Peynir
Açık şekersiz çay

Arada salatalık

Öğlen 14:00
Şekersiz kahve
3-4 tane kaju
5-6 Antep fıstığı

Akşam 19:30

Bir koca tabak haşlanmış bakla içi (salata seklinde )
Bir kase yoğurtlu semizotu
1.5 dilim kepekli ekmek

Spor olarak bahçe ile uğraştım sayılır mı

Dünde 5-10 dk bisiklet sürdüm çocuklarla

Menümü de yazayım

sabah
2 yumurtadan menemen
İki dilim kadar ekmek

öğle
Yoğurtlu semizotu salatası

ara
1 elma

akşam
Peynirli makarna (3-4çatal)
Sabah salatalık domates peynir gibi ek yapsan yanına ekmeği azaltabilirsin aslında ama sende haklısın menemen banaksiz olmuyor

Akşam olmamış mı sanki akşama semizotu vs sakla, makarnayı öğlen ye derim

evet yaa aniden açılma kararı verdiler.
akşam spagetti çok fazla kaçtı midem çok şiş. az önce limonla birlikte madensuyu içtim.

afiyet olsun canım.

Kahvaltı
3 yk yulaf, 1 armut, 5 çilek, 1 sb süt

Ara
1 sb kefir, 1 avuç kuruyemiş, 15 gr tb galeta

Akşam
7 yk Zeytinyağlı barbunya, 3 yk haşlanmış tb makarna, 1 kase yoğurt

Dukan birası, 2 LT su, beyaz çay

3 mil Leslie

Harika bir menü

Sabah salatalık domates peynir gibi ek yapsan yanına ekmeği azaltabilirsin aslında ama sende haklısın menemen banaksiz olmuyor

Akşam olmamış mı sanki akşama semizotu vs sakla, makarnayı öğlen ye derim
Çok haklısın kahvaltıyı aslında kızçeye hazırlamıştım, makarnayı da ona ama o yemeyince bana kalıyor hep
Semizotunu bol bol yaptım akşama da ondan yemek istiyordum, yediler bitirdiler kendime ayırdığımı.
evet yaa aniden açılma kararı verdiler.
akşam spagetti çok fazla kaçtı midem çok şiş. az önce limonla birlikte madensuyu içtim.

afiyet olsun canım.
Evet şimdi paçalarım tutuştu ben ne giyeceğim her gün okulda
Ben de acıktığım için akşam eşim yeşil mercimek yapmıştı iki kaşık ondan yedim, birkaç kaşık da salata hüplettim
İki günde bile farketti gibi bir şeyler, daha hafif hissediyorum kendimi. Karnımdaki şişlik inmeye başladı. Okul açılmadan birkaç kabak öğünü daha yaptım mı rahatlayacağım.

İşte bazen düşündüğün gibi gitmiyor öğünler ..hep ziyan olmasin diye bu hale gelmedik mi 3 çocuğun artığı beni fazlası ile doyuruyor mesela

Yok be canım senin de o kadar kötü değil sadece akşam ekmek yemeseydin daha güzel olurmuş sabahki börekleri takma kafaya bir ara ben sigara böreğine sarmıştım her sabah yiyordum hele sen diyettesin her sabah yenir mi sonra kestim Allahtan bir sabahtan bir şey olmaz canım

şaka falan bir tarafa ben de azcık moralimi ve modumu yükseltecek atılımlar yapmalıyım. tam moda giremediğim için kabak yoğurda çok sıcak bakmıyordum ama belli olmaz arada yapabilirim. akşamki spagetti tırmaladı beni. oolong içiyorum şimdi.

iyi akşamlar kızlar bugün

sabah ,1tbe zeytin peynir domates
salatalık, biber ,1 tane mini sosis

öğlen, 2 biber dolması 1 tbe ,1 kase cacık

ara, 4 tek başak bisküvi

akşam ,2 dolma , 1kase cacık ,
çay ,türk kahve, sonra yaşilçay ,kayısı bitki içicem , su 2buçuk olur ,

spor yok ama ,bugün çarşıya gittim adım sayar açtım 1 saat yürümüşüm hiç oturmadan

İşte bazen düşündüğün gibi gitmiyor öğünler ..hep ziyan olmasin diye bu hale gelmedik mi 3 çocuğun artığı beni fazlası ile doyuruyor mesela
artanları atabilmek gerekiyor da işte yapamıyoruz. İsraf, yazık günah diyip yiyorum
Doğumdan sonra kiloları hep vermiştim, ne zaman şu çocuk ek gıdaya başladı ben de tekrar almaya başladım

Eğer motive olmanda katkısı olacaksa eşlik edebilirim, eş zamanlı yapabiliriz kabak olayını.
Diyetisyenin detoksu gibi ard arda birkaç gün öğle-akşam yiyemiyorum ama özellikle telafi yapmak istediğim günlerde tercih edeceğim kabak yoğurt ikilisini.
Makarna beni de kötü etkiliyor, tek öğün makarna davul gibi hissettiriyor
çok da severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…