Sabah salatalık domates peynir gibi ek yapsan yanına ekmeği azaltabilirsin aslında ama sende haklısın menemen banaksiz olmuyorMenümü de yazayım
sabah
2 yumurtadan menemen
İki dilim kadar ekmek
öğle
Yoğurtlu semizotu salatası
ara
1 elma
akşam
Peynirli makarna (3-4çatal)
Toparlariz inşallahSelamlar hanımlar nasılsınız. Sabah kötü bir başlangıç yaptım ama şimdi daha iyi
Sabah iyi akşam kötü olmasından daha iyiSelamlar hanımlar nasılsınız. Sabah kötü bir başlangıç yaptım ama şimdi daha iyi
evet yaa aniden açılma kararı verdiler.Hah işte al birini vur ötekine hepsi aynı
Ara öğünleri kaldırırsan akşam makarnayı normalde yiyeceğinden daha fazla yemez misin? Bende hep öyle oluyor
Makarnayı kızıma yapmıştım aslında çok az ama bitiremeyince ben yedim.
akşam yemeğinden vazgeçicem makarna yüzünden, ara öğün gibi hafif geçirirm
Okul açılıyormuş ben bir panikledim
afiyet olsun canım.1 Haziran Salı
Kahvaltı 11:00
2 haşlanmış yumurta
1 avuç ceviz
5 zeytin
1 parça peynir
Avuç içi kadar beyaz ekmek
1 çay kaşığı çikolata
Ara
2 ceviz
1 elma
Akşam 19:30
2 servis kaşığı yeşil mercimek salatası
2 servis kaşığı patlıcan yemeği
1 kase cacık
1 lokma ekmek
Su 3.5 lt olur
Spor yok koşu bandınin yağını aldı eşim akşam yağlayabilirsem insAllah yürürüm
Harika bir menüKahvaltı
3 yk yulaf, 1 armut, 5 çilek, 1 sb süt
Ara
1 sb kefir, 1 avuç kuruyemiş, 15 gr tb galeta
Akşam
7 yk Zeytinyağlı barbunya, 3 yk haşlanmış tb makarna, 1 kase yoğurt
Dukan birası, 2 LT su, beyaz çay
3 mil Leslie
Çok haklısınSabah salatalık domates peynir gibi ek yapsan yanına ekmeği azaltabilirsin aslında ama sende haklısın menemen banaksiz olmuyor
Akşam olmamış mı sankiakşama semizotu vs sakla, makarnayı öğlen ye derim
Evet şimdi paçalarım tutuştu ben ne giyeceğim her gün okuldaevet yaa aniden açılma kararı verdiler.
akşam spagetti çok fazla kaçtımidem çok şiş. az önce limonla birlikte madensuyu içtim.
afiyet olsun canım.
İşte bazen düşündüğün gibi gitmiyor öğünler ..hep ziyan olmasin diye bu hale gelmedik miÇok haklısınkahvaltıyı aslında kızçeye hazırlamıştım, makarnayı da ona ama o yemeyince bana kalıyor hep
Semizotunu bol bol yaptım akşama da ondan yemek istiyordum, yediler bitirdiler kendime ayırdığımı.
Evet şimdi paçalarım tutuştu ben ne giyeceğim her gün okulda
Ben de acıktığım için akşam eşim yeşil mercimek yapmıştı iki kaşık ondan yedim, birkaç kaşık da salata hüplettim
İki günde bile farketti gibi bir şeyler, daha hafif hissediyorum kendimi. Karnımdaki şişlik inmeye başladı. Okul açılmadan birkaç kabak öğünü daha yaptım mı rahatlayacağım.
Sağ ol canım yaa ben de acaba karbonhidrat fazla mı oldu diye endişe ediyorum sabahtan beriHarika bir menü
Sağ ol canım yaa ben de acaba karbonhidrat fazla mı oldu diye endişe ediyorum sabahtan beri
Yok be canım senin de o kadar kötü değil sadece akşam ekmek yemeseydin daha güzel olurmuş sabahki börekleri takma kafaya bir ara ben sigara böreğine sarmıştım her sabah yiyordum hele sen diyettesin her sabah yenir mi sonra kestim Allahtan bir sabahtan bir şey olmaz canımSabah (!) 12:00
İki tane sigara böreği (tavada yağ kalmayınca son kizarttigim iki tane )
Salatalık
Domates
Peynir
Açık şekersiz çay
Arada salatalık
Öğlen 14:00
Şekersiz kahve
3-4 tane kaju
5-6 Antep fıstığı
Akşam 19:30
Bir koca tabak haşlanmış bakla içi (salata seklinde )
Bir kase yoğurtlu semizotu
1.5 dilim kepekli ekmek
Spor olarak bahçe ile uğraştım sayılır mı
Dünde 5-10 dk bisiklet sürdüm çocuklarla
şaka falan bir tarafa ben de azcık moralimi ve modumu yükseltecek atılımlar yapmalıyım. tam moda giremediğim için kabak yoğurda çok sıcak bakmıyordum ama belli olmaz arada yapabilirim. akşamki spagetti tırmaladı beni. oolong içiyorum şimdi.Çok haklısınkahvaltıyı aslında kızçeye hazırlamıştım, makarnayı da ona ama o yemeyince bana kalıyor hep
Semizotunu bol bol yaptım akşama da ondan yemek istiyordum, yediler bitirdiler kendime ayırdığımı.
Evet şimdi paçalarım tutuştu ben ne giyeceğim her gün okulda
Ben de acıktığım için akşam eşim yeşil mercimek yapmıştı iki kaşık ondan yedim, birkaç kaşık da salata hüplettim
İki günde bile farketti gibi bir şeyler, daha hafif hissediyorum kendimi. Karnımdaki şişlik inmeye başladı. Okul açılmadan birkaç kabak öğünü daha yaptım mı rahatlayacağım.
artanları atabilmek gerekiyor da işte yapamıyoruz. İsraf, yazık günah diyip yiyorumİşte bazen düşündüğün gibi gitmiyor öğünler ..hep ziyan olmasin diye bu hale gelmedik mi3 çocuğun artığı beni fazlası ile doyuruyor mesela
Eğer motive olmanda katkısı olacaksa eşlik edebilirim, eş zamanlı yapabiliriz kabak olayını.şaka falan bir tarafa ben de azcık moralimi ve modumu yükseltecek atılımlar yapmalıyım. tam moda giremediğim için kabak yoğurda çok sıcak bakmıyordum ama belli olmaz arada yapabilirim. akşamki spagetti tırmaladı beni. oolong içiyorum şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?