Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ama korkuyorum koruyamamaktan. Kafanın içi değişmiyor çünkü
Ben de en çok ondan korkuyordum ve malefsef başıma geldi. Ama ben hatamı biliyorum yediğim için ve dikkat etmedigim için kilo aldım.
Sen kendine güven basarabilirsin, koruyabilirsin kilonu
Bikkinliklar ara ara dönemler halinde gelebilir sonuçta zorlu bir süreç hiç kolay degil
Arada kendine serbest günler ya da öğünler koysan. Ozledigin yemekleri yersin nefsini doyurursun

canımmm böyle yapma sen maşallah çok güçlü bir kadınsın bocalamalar hepimizde oluyor olacak ta anormal bişey diilki tam tersi normal çünkü bizler insanız biraz bozucaz biraz boğazı tutucaz yavaş yavaş hedeflerimize gelecez inşallah
hiç moralini bozma olsun birkaç gün yemeyle bişey olmaz bende şaştım daha yeni birkaçgündür ama bugün toparlaya çalıştım Rabb'im hepimizin nefsini korusun rabbim sabah sahalara dön canım bekliyoruz

Yatmadan menü vereyim
8.30 filtre kahve
11 türk kahvesi
12.30 domates, salatalik, biber, 2 haşlama yumurta, zeytin, 3 hurma, ceviz
13.30 çay
15.30 türk kahvesi
19 yoğurtlu buğday çorbası, haşlama et, biber kavurma, karpuz
20 türk kahvesi
24 maden suyu
Şu 1,5 lt olmuştur
Spor 10dk eliptik 20 dk bölgesel hareket

Bugün Türk kahvesi fazla kacti

Zor durumda kalmıycaksan yemek yapmak için yap tabi ama yersende zararlı değil sonuçta bi makarna değil ne bilim yanında ekmek yemezsin
Aynen canım bakayım gün içinde zor gelmezse ayarlarım bir şey olmadı dediğin gibi sadece onu yerim

Hayırlı sabahlar
Güne yarım litre suya limon ekleyip içerek başladım
Kahvaltı yulaf lapasi
Şimdi çay
Öğle salata peynirli
Ara elma 7 badem ya da fındık
Akşam sebze çorbası yoğurt planladım
Son kahve kayısı ya da incir
Dukan içeceğim hazır bol da su içerim
Bir de yürürsem daha nolsun

bende kahvaltım yaptım bugün bizim buranın pazarı gidip birşeyler bakucam hem yürüyüş olur banada
yemek henüz planlamadım bakalım akşama ne çıkar böyle işte bacılarrr sizlerde ne var ne yok ,
Aksama lahana sardim bulgurlu bol acılı yaninada çorba cacık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…