Ama korkuyorum koruyamamaktan. Kafanın içi değişmiyor çünküOna rağmen 30 kilo verdin şu an haksızlık yapıyosun kendine
Ben de en çok ondan korkuyordum ve malefsef başıma geldi. Ama ben hatamı biliyorum yediğim için ve dikkat etmedigim için kilo aldım.Ama korkuyorum koruyamamaktan. Kafanın içi değişmiyor çünkü
canımmmHep boyle oluyor 102, 94 te de boyle oldu. Bir bozulma oluyor tam duzluge yaklasinca.
Yılbaşına 99 hedefi koymuştum. 100.6 gördüm sonra bozdum hedefi tutturamadim zaten sonra iyice toparlanamadim 2 ay..
Bayrama 82 olurum dedim ramazan da zaten hic istedigim gibi olmadi o yemeye kg vermem bile sevindirici oldu. Ama sonrasinda artik kendimi toplamam gerekirken yine dagittim. İsteseydim bozmasaydim 79 görürdüm bugun. En kötü 80 gorurdum. Bayram biteli ne oldu ben hâla kendimle cebelleşiyorum kendime kizmadan edemiyorum
Günaydın kızlar
Yaa bir şey soracağım barbunya şişkinlik yapar mı
Sağ ol canım artık yapacak bir şey yok bugün de barbunya var perşembe günü hafif beslenirimMasterını yapar hemde bütün baklagiller fasulye barbunya nohut bakla
O zaman başka bir şey ayarlıyım bu akşamahzlsel geçici canım bugün aynısını yeme yeter
O zaman başka bir şey ayarlıyım bu akşama
Aynen canım bakayım gün içinde zor gelmezse ayarlarım bir şey olmadı dediğin gibi sadece onu yerimZor durumda kalmıycaksan yemek yapmak için yap tabi ama yersende zararlı değil sonuçta bi makarna değil ne bilim yanında ekmek yemezsin
günaydın canoooGünaydın ❤
Eki Görüntüle 2862565
Amine Busra
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
malipina
y.o.l.c.u
lolaxx
misafir1001
nisan34
Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne
Bulamiyorum
huzurunmeraklisi
M Musluk Suyu
Arzuluu
Pembe Lotus
Mthn83
basbelasiyim
MuMu85
60kiloyum
dimaze3800
hzlsel
medgic26
Angrypigy
Z zeytin8282
Natsume
Aksama lahana sardim bulgurlu bol acılı yaninada çorba cacıkbende kahvaltım yaptım bugün bizim buranın pazarı gidip birşeyler bakucam hem yürüyüş olur banada
yemek henüz planlamadım bakalım akşama ne çıkar böyle işte bacılarrrsizlerde ne var ne yok ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?