Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İkindiye kadar iyi gittim. Akşam içine ettim gene. Neden irademe sahip cikamiyorum? Daha önce başaran ben değilmiydim..
Sıkma canını bugün olmadı belki ama yarın var canım daha önce başardıklarını düşünerek kendine güven ve kaldığın yerden devam et bazen bıkkınlıklar sıkıntılar olabiliyor ama bak 8li rakamlardan kurtulmak üzeresin sonunda 7leri göreceksin ne kadar emek verdin kendine vücuduna yine başaracaksın sadece kendine inan

Hep boyle oluyor 102, 94 te de boyle oldu. Bir bozulma oluyor tam duzluge yaklasinca.
Yılbaşına 99 hedefi koymuştum. 100.6 gördüm sonra bozdum hedefi tutturamadim zaten sonra iyice toparlanamadim 2 ay..
Bayrama 82 olurum dedim ramazan da zaten hic istedigim gibi olmadi o yemeye kg vermem bile sevindirici oldu. Ama sonrasinda artik kendimi toplamam gerekirken yine dagittim. İsteseydim bozmasaydim 79 görürdüm bugun. En kötü 80 gorurdum. Bayram biteli ne oldu ben hâla kendimle cebelleşiyorum kendime kizmadan edemiyorum

Bozulma hepimizde oluyor canım bende de genelde 86-87 rakamlarını görünce aşırı bir rahatlama geliyor böyle bir salıyorum ama önemli olan tamamen bırakmamak en azından bir süre sabit gelmeye çalışabilirsin kilo almayacak kadar ye hem ideal kilona ulaştığında nasıl koruman gerektiğiyle ilgilide fikir sahibi olmuş olursun

Bunu 70lere gelince yapmayi düşünüyodum aslında.kafami toplamam lazim, yaza bir sürü cemiyet olcak illa ki katilicam insan içine cikicam

Bunu 70lere gelince yapmayi düşünüyodum aslında.kafami toplamam lazim, yaza bir sürü cemiyet olcak illa ki katilicam insan içine cikicam
Dediğin gibi önce kafayı topla canım tekrar o moda gir şu anki kilon da hiç fena değil daha önünde bir ay gibi süren var inşallah istediğin gibi devam edersin

İyi geceler❤

Bugün kafam hiç iyi değildi ne varsa yedim şu dk ya kadar bide regl olmuşuk ondanmıydı kafamdanmıydı bilmiyorum.

Karnım şiş içim şiş oturuyorum.
Bi başlasam bir sürü hamur pişiricem.

Yarın ve perşembe napayım diye düşünüyorum

Ben de büyük ihtimal bir ay daha düzgün giderim sonra bende de bozulmalar başlar bu ayı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacağım o yüzden motivasyon bazen gidiyor regl de etkilidir tabi inşallah en kısa sürede tekrar moda girersin canım

Cumadan sonra öyle yedimki. Hem midem bulaniyor hem hâla yiyorum nasil bir kafa bu ya

Girmek zorundayız napalım yediysek sonucuna katlanıcaz

Değişik bir hastalık bu gerçekten bi çeşit mozoşitslik buda

Midem bana söylüyor;
İçimi çıtır çıtır yedin bitirdin
Kıpırtıları tek tek yitirdin
Benim etim ne ki budum ne olsun
Aşk oyununda kötü ütüldüm
Ah herkes senin olsun
O aç gözün doysun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…