evet. yaşantımız da kısıtlı. bunaldık iyice. ister istemez beslenmeye yansıyor.Yol çok uzun olunca normal dimi bunalmak
Yarın akşam harika olurmesela yarın akşama yapsak mı? ne de olsa kutsal perşembe
yüksekten inişlerde her 10 kiloda olur öyle takılmalar. bedenen de olur ruhen de olur. atlatırsın. iyi yol aldın sen maşallah
günde ne kadar içtin canım? 1 lt nin hepsini mi?
çok yüksekse kullanman gerek. ama karatay tarzı beslenmeyle yoluna koyabilirsin.
ben bugün yedim yarinda yiycem ama benim listemde 2 de etimek var torpilliyimKatılmak isteyen var mı? Yarın akşam yoğurt ve kabak yiyeceğiz
Sağ ol canımBirden gitmiş ne güzel
aynen canım hepsini içtimmesela yarın akşama yapsak mı? ne de olsa kutsal perşembe
yüksekten inişlerde her 10 kiloda olur öyle takılmalar. bedenen de olur ruhen de olur. atlatırsın. iyi yol aldın sen maşallah
günde ne kadar içtin canım? 1 lt nin hepsini mi?
çok yüksekse kullanman gerek. ama karatay tarzı beslenmeyle yoluna koyabilirsin.
kabağı fırında yapsak olur mu ben sotesini hiç sevmedimKatılmak isteyen var mı? Yarın akşam yoğurt ve kabak yiyeceğiz
bende rendesini sevmedim hic bugün kücük kücük dograyip kavurdum yagsiz icine karabiber kirmizi biber kekik ve feslegen attim gayet basariliydiSağ ol canım
aynen canım hepsini içtim
kabağı fırında yapsak olur mu ben sotesini hiç sevmedim
Evet bu da seçebileceğim bir tarife benziyor yarın bunu deneyeyim sağ ol canımbende rendesini sevmedim hic bugün kücük kücük dograyip kavurdum yagsiz icine karabiber kirmizi biber kekik ve feslegen attim gayet basariliydi
az ceviz de olabilir içine.Katılmak isteyen var mı? Yarın akşam yoğurt ve kabak yiyeceğiz
olur tabi.Sağ ol canım
ben de muhtemelen böyle birşey yapacağım. az zeytinyağı da olabilir yapışmasın diye.bende rendesini sevmedim hic bugün kücük kücük dograyip kavurdum yagsiz icine karabiber kirmizi biber kekik ve feslegen attim gayet basariliydi
Çok iyiDukan birasını iyi ki yapmışım bir ay boyunca da devam edeceğim 84,3 gördümgeçen hafta 700 gr verebilmiştim şimdi ise cumaya göre -1,2 tavsiye ederim
Dr ne dediyse yap bence kilo verince de iner zaten daha iyi olurKızlar iyi akşamlar bende insülin direnci çıktı çok kararsız kaldım ilaç kullansam mi diye
Güzel menücok sükür bugünü kazasiz atlattim, gün bitmedi ama if saatine alistigim icin bitti sayabilirim :)
menüm
sabah
2 dilim ekmek
1.5 yumurta tava
1 tk krem peynir
1 tk tahin pekmez
1 ck recel
salatalik domates yesil sogan
zeytin de vardi ama ya 1 ya 3
ara
2 porsiyon ananas
aksam
yemekten önce sütlü kahve
2 kabak 4 kasik yogurt
2 etimek
su 1.5 olur + 3 bardak ananasli ödem suyu
spor 30 squat dün 55 dk yürümüstüm
Başarılı2 haziran menüsüsonunda guzel bir menu yazcam
10.30
2 yk yulaf activia bira ceviz 5 çilek
Yeşilçay
13.30
Semizotlu yeşil mercimekli salata
Ayran
16.50
Turk kahvesi
4 5 k.kayisi
6 7 findik
19.00
1 tabak mantar sote
Salata
2 yk yogurt
1 dlm ekmek
Aksam ne yedin
Afiyet olsun iyi geldi bana menü hele ki adımlar süpersabah 10.00
peynirli omlet
3 yeşil zeytin
domates salatalık
1 dilim çavdar ekmeği
öğlen 15.30
1 yk bezelye yemeği
hindistan cevizi sütü içinde;
hindistancevizli yulaflı kurabiye+ böğürtlen+ çiğ badem+ sade fıstık ezmesi+ tarçın
2 kare fındıklı çikolata
kahve
akşam 19.30 gibi (şimdi yiyeceğim)
etli bezelye yemeği
biraz bulgur pilavı
az turşu ve az ev yoğurdu
akşam 2 fincan oolong çayı içerim
yatana kadar 1,5 lt su
11.900 adım yürüyüş
saol canım. öğlenki 2 minik çiko olmasaydı iyiydi. annem getirdi verdi elime. ben de hayır demedim. akşam yemeklerini de 1 er servis kaşığı aldım.Çok iyi
Bu hafta ben de içiyorum ama tartilmadim pazartesi artidaydm gitmiştir inşaAllah
Dr ne dediyse yap bence kilo verince de iner zaten daha iyi olur
Güzel menü
Başarılı
et döner ekmeksiz az yogurt
Afiyet olsun iyi geldi bana menü hele ki adımlar süper
Öğlen olmuş en azından:))saol canım. öğlenki 2 minik çiko olmasaydı iyiydi. annem getirdi verdi elime. ben de hayır demedim. akşam yemeklerini de 1 er servis kaşığı aldım.
Ne güzel dayanıyorsun tartılmadan benim içim içimi yiyor ger gün tartılıyorum iyi bir şey değil ama elimde değilÇok iyi
Bu hafta ben de içiyorum ama tartilmadim pazartesi artidaydm gitmiştir inşaAllah
Dr ne dediyse yap bence kilo verince de iner zaten daha iyi olur
Güzel menü
Başarılı
et döner ekmeksiz az yogurt
Afiyet olsun iyi geldi bana menü hele ki adımlar süper
benim de petekler yanıyorBende kizlari yikicam bugun kombim yanıyor annem şoke oldu
benim bulgurlu kabağım var bugün yedim o kabul olur muKatılmak isteyen var mı? Yarın akşam yoğurt ve kabak yiyeceğiz
az zeytin yağında kapağını kapatarak pişirirsen de güzel oluyor. yeşilliğini de koruyor.Sağ ol canım
Yarın ola hayrolaKatılmak isteyen var mı? Yarın akşam yoğurt ve kabak yiyeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?