ohh miss ellerine sağlık canımAksama lahana sardim bulgurlu bol acılı yaninada çorba cacık
Toparlariz inşallahyeter ki vazgecmeyelim
Akşam dengeledimSabah iyi akşam kötü olmasından daha iyi
Eritirsin sen onuİtiraf gelsin
Kahve ile çikolata yedim
Ay inşaAllah canımEritirsin sen onu
Eline sağlık cnmAksama lahana sardim bulgurlu bol acılı yaninada çorba cacık
Birden gitmiş ne güzelDukan birasını iyi ki yapmışım bir ay boyunca da devam edeceğim 84,3 gördümgeçen hafta 700 gr verebilmiştim şimdi ise cumaya göre -1,2 tavsiye ederim
Cok yuksek bir degerse kullan bence. Bende 2019da kullandim. 100 kg idim o zaman. Bu yilki tahlilde de vardi ama emzirdigim icin ilac kullanmadim. Birde kg vermeyede faydasi varKızlar iyi akşamlar bende insülin direnci çıktı çok kararsız kaldım ilaç kullansam mi diye
Bende kizlari yikicam bugun kombim yanıyor annem şoke olduSlm kızlar
Uzun zamandır yulaf yemiyordum. Bugün yulaf yaptım kendime. Özlemişim tadını. Ama bu saate acıktım. Kahvaltılık yediğimde bu kadar acikmiyordum. Ara öğün yaptım şimdi akşama yemek için eşimi bekliyorum. 19.30da anca yeriz yemeği. Şimdi kızları yikicam. Hava soğuk çok geçe bırakmayayim usurler yoksa. İşim bitincede zaten eşim gelir sofra Faslı başlar
Eline sağlık cnm
mesela yarın akşama yapsak mı? ne de olsa kutsal perşembeEğer motive olmanda katkısı olacaksa eşlik edebilirim, eş zamanlı yapabiliriz kabak olayını.
Diyetisyenin detoksu gibi ard arda birkaç gün öğle-akşam yiyemiyorum ama özellikle telafi yapmak istediğim günlerde tercih edeceğim kabak yoğurt ikilisini.
Makarna beni de kötü etkiliyor, tek öğün makarna davul gibi hissettiriyor
çok da severim
yüksekten inişlerde her 10 kiloda olur öyle takılmalar. bedenen de olur ruhen de olur. atlatırsın. iyi yol aldın sen maşallahHep boyle oluyor 102, 94 te de boyle oldu. Bir bozulma oluyor tam duzluge yaklasinca.
Yılbaşına 99 hedefi koymuştum. 100.6 gördüm sonra bozdum hedefi tutturamadim zaten sonra iyice toparlanamadim 2 ay..
Bayrama 82 olurum dedim ramazan da zaten hic istedigim gibi olmadi o yemeye kg vermem bile sevindirici oldu. Ama sonrasinda artik kendimi toplamam gerekirken yine dagittim. İsteseydim bozmasaydim 79 görürdüm bugun. En kötü 80 gorurdum. Bayram biteli ne oldu ben hâla kendimle cebelleşiyorum kendime kizmadan edemiyorum
günde ne kadar içtin canım? 1 lt nin hepsini mi?Dukan birasını iyi ki yapmışım bir ay boyunca da devam edeceğim 84,3 gördümgeçen hafta 700 gr verebilmiştim şimdi ise cumaya göre -1,2 tavsiye ederim
çok yüksekse kullanman gerek. ama karatay tarzı beslenmeyle yoluna koyabilirsin.Kızlar iyi akşamlar bende insülin direnci çıktı çok kararsız kaldım ilaç kullansam mi diye
Aksam ne yedinAy inşaAllah canım
İyi geldi bana güvenmen
Yol çok uzun olunca normal dimi bunalmakmesela yarın akşama yapsak mı? ne de olsa kutsal perşembe
yüksekten inişlerde her 10 kiloda olur öyle takılmalar. bedenen de olur ruhen de olur. atlatırsın. iyi yol aldın sen maşallah
günde ne kadar içtin canım? 1 lt nin hepsini mi?
çok yüksekse kullanman gerek. ama karatay tarzı beslenmeyle yoluna koyabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?