Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamlar hanımlar
2 gündür düğün alışverişi için koşturuyoruz. Sabah poğaça kete filan yedim öğlen yumurta akşam yoğurtlu kabak
Spor yok ama çok yoruldum
Bı abiye aldım biraz büyük bence ama iyi durdu dediler
Kilo verince sorun olmaz inşallah

Slm kızlar
Uzun zamandır yulaf yemiyordum. Bugün yulaf yaptım kendime. Özlemişim tadını. Ama bu saate acıktım. Kahvaltılık yediğimde bu kadar acikmiyordum. Ara öğün yaptım şimdi akşama yemek için eşimi bekliyorum. 19.30da anca yeriz yemeği. Şimdi kızları yikicam. Hava soğuk çok geçe bırakmayayim usurler yoksa. İşim bitincede zaten eşim gelir sofra Faslı başlar

Aksama lahana sardim bulgurlu bol acılı yaninada çorba cacık
Eline sağlık cnm

Kızlar iyi akşamlar bende insülin direnci çıktı çok kararsız kaldım ilaç kullansam mi diye
Cok yuksek bir degerse kullan bence. Bende 2019da kullandim. 100 kg idim o zaman. Bu yilki tahlilde de vardi ama emzirdigim icin ilac kullanmadim. Birde kg vermeyede faydasi var

Bende kizlari yikicam bugun kombim yanıyor annem şoke oldu

cok sükür bugünü kazasiz atlattim, gün bitmedi ama if saatine alistigim icin bitti sayabilirim :)

menüm

sabah
2 dilim ekmek
1.5 yumurta tava
1 tk krem peynir
1 tk tahin pekmez
1 ck recel
salatalik domates yesil sogan
zeytin de vardi ama ya 1 ya 3

ara
2 porsiyon ananas

aksam

yemekten önce sütlü kahve

2 kabak 4 kasik yogurt
2 etimek

su 1.5 olur + 3 bardak ananasli ödem suyu
spor 30 squat dün 55 dk yürümüstüm

Son düzenleme:
mesela yarın akşama yapsak mı? ne de olsa kutsal perşembe
yüksekten inişlerde her 10 kiloda olur öyle takılmalar. bedenen de olur ruhen de olur. atlatırsın. iyi yol aldın sen maşallah

Dukan birasını iyi ki yapmışım bir ay boyunca da devam edeceğim 84,3 gördüm geçen hafta 700 gr verebilmiştim şimdi ise cumaya göre -1,2 tavsiye ederim
günde ne kadar içtin canım? 1 lt nin hepsini mi?
Kızlar iyi akşamlar bende insülin direnci çıktı çok kararsız kaldım ilaç kullansam mi diye
çok yüksekse kullanman gerek. ama karatay tarzı beslenmeyle yoluna koyabilirsin.

Yol çok uzun olunca normal dimi bunalmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…