kızlar bi haftadır giresundaydık orda diyeti fena bozdum tartılmadım dün akşam geldik
yolda oğlum çok ateşlendi ateşini dünden beri düşüremiyoruz 41lere kadar çıktı
2 kere acile gittik kısa zamanda düşer inşallah yoksa deliricem ya ne zormuş
senin inceliğine uymaya çalışıyorum.benimde geçmişte karaciğerimde yağlanma vardı.ben 1 ay kadar her akşam kekik suyu içtim.limonlu.sanra tekrar gittiğimde eski ölçüsüne gelmişti.doktor sorduğunda sadece limonlu kekik suyu içtiğimi söyledim.ona bağladı.ama ben bilinçli olarak değilde öylesine içmiştim.kaşıntım da geçmişti.
burası benim eski topiğim gerçekten kilo vermek çok zor yazdıklarınıza göz gezdirdim bende 105 lerde dolaşıyordum şubat 20 ye kadar aldığım kararla zayıflamak istiyorum dedim benim midemi bulandırıyordu kilom eşimin nasıl bulandırmasın üstelik 23 yaşındaydım şu anda 83 kiloyum eskiden 50 beden pantalona zor girerdim şimdi 44 beden bol geliyor inşallah başarırsınız istediğiniz kiloya gelirsinizz allah kolaylık sabır versin diyorum
bu arada 22 kg zayıflama haplarınla verdim yaklaşık 4 ayda
kızlar bi haftadır giresundaydık orda diyeti fena bozdum tartılmadım dün akşam geldik
ya kizlar anlamiyorum ben,okadar az yedim ki bugün özellikle,aksam salata yedim az peynirle ama tartildim yarim kilo almisim...cildircam ya,,ben azda yesem asiri cabuk bir sekilde kilo alabiliyorum ,hic yememeliyim ama buda zararli ....
Bademcim sarkmayla ilgili bilgi araştırıken bu yazı çıktı..Linki kopyalıyorum bakabilirsin..
Aslında salatalık suyu neysede pirinç olayı pek inandırıcı gelmedi..
Yada denemek lazım ben boş bi zamanımda gobbeeğime uygulamayı düşünüyorum nasıl olsa olan olmuş göbeğime iki hamilelik ve aşırı kilo pek bi kaybım olmaz yani...
Sizin için kendimi denek olarak kullanıcam tamammı...:roflol: :roflol:
Vücut Sarkması İçin Doğal Yöntemlerle Kurtulmanın Yolu | Kadınların Gözde Mekanı
Yenacğım bana antalyadan bir yığın kekik ve limon gelmişti.otlara düşkünüm.bende her akşam kaynatıp içine bir limon doğrayıp içmiştim.ama şimdi aktarlarda daha etkili damıtılmış kekik suları var.bulamazsan ben sana burdan yollarım.gerekirse pazardan taze kekik de yollarım.arkadaşım yeterki iyi olsun.
olumunekankayizsmile Sağol YENA gerçekten etkiliyse gireceğin sevapları,alacağın duaları düşün sengözlerimebaksanab Ben denemek isterdim;ama artık annem kovacak beni evden her duyduğumu yaptığım aldığım için -tatlicadiarzu-
Dün elektrikler gitti,karanlıkta kaldık,nete falan da giremedim haliyle( Bilgisayarımın şarjı az olduğu için Leslie'yle 5 mili tamamlayamadım,yarım saatten sonra kapandı bilgisayar;ama ben yirmi dakika falan da dedeme gittim geldim o yağmurda kaydirigubbakcemile3 Hareket aşkıyla hoşum,Allah bozmasın boshayallersmile Dün gece bacağımı sinek yemiş onu kaşırken fark ettim ki bacağımda bir sıkılaşma var,daha çok walk walk walk bundan sonra..kaydirigubbakcemile2
selam birşey sorucaktım sanırım leslie sansone ile spor yapıyorsun
bende hem yürüyüş hem onunla yapıyorum ama ben hep 3 mil ile olanından ( 45 dk yapıyorum) acaba artırsammı 4 mile ( 52 dklıkolan) bir kaç kez yaptım çok zorlandım geçsemmi yada geçmem gerekirmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?