Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ne alaka dolanmasiyla senin şişmenb alakaya maydanoz deseydin
yok hani akşamları yatmadan önce evi şöyle bir koloçan ederiz akşamdan işte sehpanın üzerinde birşeyler varsa toparlarız nebilim işte etrafta atılmış saçılmış defter kitap çorap işte herkesin kendi evin bir dapıl a toparlanma şekli vardır ya bende yatmadan önce çocuklar dağıtıyorla çerez felan onu bunu yiyolar içiyolar koltuktan kalkıp toparlamaya başladım salonu eşimde arkamdan demekki beni dikkatlice süzdü baktıki bana öyle dd sen son birkaç gündür kilo aldın hemen şiştin dd bende stres bana yaramıyor senin yüzünden ben şiştim bunca yıl zaten ddm

Afiyet olsun
En iyisini yapmışsın, proteinden bir şey olmaz
Barbunyayı çok seviyorum, dayanamadım ben de. Öğle öğünü nasılsa dedim, yedim
Kabak olayını haftada iki veya üç öğün yapalım bence
Akşam çok yemişim ama, şiş hissediyorum. Biraz önce sütlü kahve de içtim
aciiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ye bir şeyler pişt

Ciksssss mömkünnn deel i

saat kaç ve hala birşeyler yiyorum 1 kase sütlü Yulaf lapası ,2 sosis ,1 kutu nodlee ,hazır makarna bu ne yaa bukadar nereye gidiyor bu yediklerim

geçtiğimiz hafta evin sorunu buhafta ya kadar uzaması benim feleğimi şaşırttı nasıl düzene giricem bilemiyorum

günaydın kızlar
hayırlı cumalar
bugün izinliyim evdeyim
emineyi okula götürdüm geldim
şimdi bir kahve yapıcam sonra çamaşır vardı makinede onları sererim, akşamdan mutfak duruyor öyle uyuyup kaldım yine onları toparlarım. o zamana kadarda ortancam uyanır onu yedirme işi olur. meryem uyandı emineyi okula götürmeden arkamdan ağlamasın diye bezini aldım telefon verdim çıktım. birazdan telefonu alıcam ondan. o da sabah kalkınca hemen bir şey yemiyor. süt ısıtıp vericem.
akşama nasipse köye gidicez bu haftasonu ordayız. inşallah beslenme konusunda iyi atlatırım.

Çok çok güzel gitmiş canım tebrik ederim
Hayırlı cumalar
Geçen hafta 84.2
Bu hafta 84.1
Giden 100 gr (

Umutlar haftaya kaldı yine
Haftaya daha sıkı sarılırsın gider canım

Başlangıç 99.45
Geçen hafta 97.700
Bu hafta 98.300 fark +500
Bu hafta hiç dikkat etmedim :/ ilaç kullandığım halde regl olmadım. Onun şişliği mi yoksa kilo mu bilemedim :/
Kilo değildir canım ödemdir o inşallah bir an önce olursun
Günaydın kızlar beklediğim gibi olmadı ama buna şükür

cuma :116.1
Bu cuma : 115,5
Tebrikler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…