Böyle bir gazla geldikten sonra hep gel5. takım yerine yanlış yere yazmışım, senin iletilerini aratmıştım kaçırmayayım bildirimini diye, başlığa hiç bakmamışım bilekusura bakma beybimm hzlsel
Konu takipçilerinden de verdiğim geçici rahatsızlık için özür dilerim efenimm
Benim de WC sorunum var kızlar.Günaydın kızlarhayırlı cumalar bol eksiler herkese ben evde değilim tartilamam sanırım WC çıkamadım hiç
Benim de WC sorunum var kızlar.
Diyete başladığımdan beri düzenim kalmadı. Eşim kızıyor ne yiyorsun ne çıkacak diye
Bir ara kendim yapıyordum şimdi bıraktım aslında var evdeeşim de bana aynısını diyorben bu hafta kefir içtim ve gerçekten çözüm oldu sen de seviyorsan bir dene canım
Ben hiç içmemiştim hazır aldım hoşuma giderse yaparım dedim ve fena değildi tadı becerebilirsem kendim yapacağımBir ara kendim yapıyordum şimdi bıraktım aslında var evde
Marketlerde maya satılıyor al ekşi yoğurt gibiBen hiç içmemiştim hazır aldım hoşuma giderse yaparım dedim ve fena değildi tadı becerebilirsem kendim yapacağım
Markete gidince bir bakayım canım yoğurt gibiyse yaparım herhaldeMarketlerde maya satılıyor al ekşi yoğurt gibi
Süper cnm tebriklerbugün zamanında bildirim yapayım
geçen hafta 99.75
bugün 96.75
fark -3
aslında ben dikkat etmeye pazartesi başladım hatta o gün 100,3 çıktım. artık nasıl bir ödemim varsa 5 günde bu kadar gitti. sürekli wcdeydim.
Sonuçta eksisin haftaya daha güzel eksin olur insAllah cnmHayırlı cumalar
Geçen hafta 84.2
Bu hafta 84.1
Giden 100 gr(
Umutlar haftaya kaldı yine
Regl şişkinliği olabilir canımBaşlangıç 99.45
Geçen hafta 97.700
Bu hafta 98.300 fark +500
Bu hafta hiç dikkat etmedim :/ ilaç kullandığım halde regl olmadım. Onun şişliği mi yoksa kilo mu bilemedim :/
Çok güzel eksi benim tebriklerGünaydın kızlar beklediğim gibi olmadı ama buna şükür
cuma :116.1
Bu cuma : 115,5
Çok güzel eksi canım tebriklerGeçen hafta 82.6
Bugün 81.7
Giden 900gr
Süper eksi canım tebrikler
Tebrikler canım süper eksiGeçen Hafta: 85,5
Bu Hafta: 83,9
Fark:1,6
dünkü kabak sadece 100 gr fark ettirdibu kadar aç kaldığıma değmedi ama 83 ü görmüş olmak çok güzel
Moral bozma canım benimde bu hafta detoks sonrası çok verimli geçmesi haftaya güzel eksi ile geliriz insAllahKg veren herkesi tebrik ediyorum
Ben + 300 gr ile artilarin çoğunu temizledim. Şimdilerde 79 olabilirdim
Karbonhidratı yemeyince çıkamıyorum bendeBenim de WC sorunum var kızlar.
Diyete başladığımdan beri düzenim kalmadı. Eşim kızıyor ne yiyorsun ne çıkacak diye
Tebrikler canım sbait kalmak bile başarı böyle durumlarda benceSelam kızlar
Geçen hafta 87.7
Bugün 87.5
Fark eksi 200
Spor 91bin 500 adım yürüdüm
Ne kadar çok yediğimin kanıtı. Yemeye engel olamadım ama her fırsatta yürüdüm. Ailem buradayken artı olmazsam razıyım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?