Tebrikler canım senin de 7lere hiçbir şey kalmamış çok güzelGeçen hafta 82.6
Bugün 81.7
Giden 900gr
Çok çok tebrik ederim
Günaydın kızlar. Maşallah ne kadar güzel fark varbugün zamanında bildirim yapayım
geçen hafta 99.75
bugün 96.75
fark -3
aslında ben dikkat etmeye pazartesi başladım hatta o gün 100,3 çıktım. artık nasıl bir ödemim varsa 5 günde bu kadar gitti. sürekli wcdeydim.
Ay insallahhh cok az kaldii , cikolata ve cipse ragmen yasasin ifTebrikler canım senin de 7lere hiçbir şey kalmamış çok güzel
Çok çok tebrik ederimmuhteşem ya 6lardasın artık
Kiz beklesene nere gidiyosun, geliyorum surdaPazartesi 69,7ymiş
Bugün; 68,7
-1kg
SüpersinGeçen Hafta: 85,5
Bu Hafta: 83,9
Fark:1,6
dünkü kabak sadece 100 gr fark ettirdibu kadar aç kaldığıma değmedi ama 83 ü görmüş olmak çok güzel
Harika canım maşallahGeçen Hafta: 85,5
dünkü kabak sadece 100 gr fark ettirdibu kadar aç kaldığıma değmedi ama 83 ü görmüş olmak çok güzel
İyi demişsinyok hani akşamları yatmadan önce evi şöyle bir koloçan ederiz akşamdan işte sehpanın üzerinde birşeyler varsa toparlarız nebilim işte etrafta atılmış saçılmış defter kitap çorap işte herkesin kendi evin bir dapıl a toparlanma şekli vardır ya bende yatmadan önce çocuklar dağıtıyorla çerez felan onu bunu yiyolar içiyolar koltuktan kalkıp toparlamaya başladım salonu eşimde arkamdan demekki beni dikkatlice süzdü baktıki bana öyle dd sen son birkaç gündür kilo aldın hemen şiştin dd bende stres bana yaramıyor senin yüzünden ben şiştim bunca yıl zaten ddm
Olsun vermişsin sonuçta tebrik ederimYanlış değilse geçen hafta 81.2
Bu hafta 80.5
Fark 700 Gr
Bu hafta daha aşağı görmedim zaten. Pazartesinden beri ayniyim
Süper maşallah
Yakala beniKiz beklesene nere gidiyosun, geliyorum surda
79 a ne var canım 2-3 kilocuk sen tam gaz devam et inşallah bir iki haftaya görürsünKg veren herkesi tebrik ediyorum
Ben + 300 gr ile artilarin çoğunu temizledim. Şimdilerde 79 olabilirdim
Canim kendine yüklenme , ben de kac sefer 69 a yaklasmisken geri ciktim simdi bile acaba olucak mi diyorum , sürekli bestand baslamak insani cok yoruyor biliyorum ama az buz degil 30 kilo verdin hatta daha fazla böyle inis cikislarin olmasi cok cok normal evet 79 olabilirdin belki ama 90 da olabilirdin ama pes etmeyip mücadeleyi sectin kazanan sen olucaksinKg veren herkesi tebrik ediyorum
Ben + 300 gr ile artilarin çoğunu temizledim. Şimdilerde 79 olabilirdim
7 li rakamlara rota oluşturuldu. Hedef 50 mt sonra sağınızdaGeçen Hafta: 85,5
Çok çok güzel gitmiş canım tebrik ederim
Haftaya daha sıkı sarılırsın gider canım
Teşekkür ederim kızlarGünaydın kızlar. Maşallah ne kadar güzel fark var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?