Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben de geçen yapmıştım güzel oluyor hafif oluyor ben de kabaklarımı fırında pişireceğim
Afiyet olsunn
Ben de fırında seviyorum karnıyarığı, çok da temiz iş oluyor
Kızım bamya istedi, fırına bamya attık
Patlıcanları da belki salata yaparım, üşenmezsem karnıyarık yaparım evdekilere

Maşallah menülerinize yarın eksi bir kilo görün inşallah

Bamya seven çocuk seni şanslı anne
Maşallah menülerinize yarın eksi bir kilo görün inşallah
Ay sağ ol canım bugün -1,5 gördüm zaten belki yarın azcık daha gider

İyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,salatalık,domates,acı biber,yeşillik,1 ceviz,1 tatlı kaşığı bal,çaylar.
İkindi : 1 yemek kaşığı süzme yoğurt, 5 erik,6 çilek
Akşam: 1 küçük tabak zeytinyağlı fasulye,salata, acı biber
2 lt su
Sade soda
2 kupa yeşilçay
Çaylar

Çocuk bamya ister mi ya o nasıl çocuk

Bamya seven çocuk seni şanslı anne

Ay sağ ol canım bugün -1,5 gördüm zaten belki yarın azcık daha gider
Ahahaha birgün kendime fırında pişirdim, ona teklif etmedim. O günden beri istiyor, kıskançlık maksat
Çıtır çıtır bamya istiyorum diyor bir de

iyi akşamlar kızlar
yarın izin aldım. annemin resmi dairede işi var onu halledecek sonra köye geçicek. akşam biz de köye gidicez haftasonu orda kalıp pazartesi sabahtan gelicez inşallah.
bugünkü menüm
09:00 filtre kahve
13:00 1 kepçe çorba, 5 küçük misket köfte, yoğurt, az marul salatası (hastane yemeğinden bana uygun olanları aldım). yanımda damates, salatalık, yeşil biber getirmiştim onun yarısından azını yedim. 2 adet wasa ya labne sürüp yedim.
14:00 çay
15:30 nescafe
19:00 yoğurtlu buğday çorbası, 2 adet bulgurlu biber dolması, yoğurt, fırında kaşarlı mantar, bir kaç kiraz ve 3 adet yeni dünya
20:00 türk kahvesi.

birazdan eski fırın ve ocağımı temizlicem yarın köye götürcez onları. orda yedekte dursun. sonra da biraz spor yaparım.
akşam biraz otururken maden suyu içerim.
su bugün 2 ltye yakın olabilir. spor yaparsam gelip yazarım tekrar

Yemeğini çok severim çıtırı nasıl merak ettim
Yemeğine de bayılıyorum ama kızım fırında yiyor diye artık hep fırında pişiriyorum. (Yemeğini yapınca yanında çok ekmek yememle alakası yok )
Hemen tarif vereyim, zeytinyağ ve tuz ekleyip fırında pişiriyorum. Çok uzun pişerse ince olanlr kıtır oluyor onu seviyor kızım
Bugün sarımsak da rendeledim sosuna, öyle de güzel oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…