Ay allahım laflara bakAhahaha birgün kendime fırında pişirdim, ona teklif etmedim. O günden beri istiyor, kıskançlık maksat
Çıtır çıtır bamya istiyorum diyor bir de
Dil pabuç kadar şimdiki bebelerdeAy allahım laflara baksen sebzelerin hepsini öyle yap en iyisi aklımda bulunsun güzel yöntemmiş
erken kapatmışsın. afiyet olsun.kabak yoğurt öğününü hallettin
İki kaşık da dünkü barbunya yemeğinden yedim ama olsun
valla ben bugün akşamüzeri sabittim. yarın artı çıkmayayım yeter. bu hafta fazla yedim farkındayım.Benim bu gün de kötü geçti yarın arttı çıkmam inşallah
regl öncesi şişlik normal canım sen de biliyorsun. ama bulgur da az şişlik yapabilir.İyi akşamlar malesef ben artı çıkıyorum üstelik dikkat etmeme rağmen regl olmam gerekiyor olmazsam artım bitmez
10:30 2 haşlanmış yumurta domates salatalık yesıllık fıstık cay
19:00 Malatya’nın kıraz yaprağı sarması 1 tabakta en fazla 4 kaşık bulgur var
1.5 lt su suanda yesıl çay içiyorum
Küçük canım en ince bulgur ama evde değildim Annemde ona şükür katmer bile yaptı yemedımregl öncesi şişlik normal canım sen de biliyorsun. ama bulgur da az şişlik yapabilir.
Çok sağ ol canım mutlaka deneyeceğim hep kendime ödül olarak hamburger yiyeceğim diyorum sonra vicdanım el vermiyor bu tarif tam benlik olduAmine Busra hzlsel hamburger yapmak isteyenler aşağıdaki burger ekmeği tarifini yapabilir kızlarrr
4 sb tam buğday unu
1 sb süt + 1/2 sb su
1 yk kuru maya
1 tk bal
1 tk tuz
1 yk sızma zeytinyağı
1 yumurta
Ilıtılmış süt ve su karışımına balı ekleyin. Unu bir kaba alın, ortasını açın ve mayayı ardından da sıvı karışımı üzerine ilave edin. Tuz, yumurta ve zeytinyağını da ekledikten sonra yoğurun. İyice yoğurduktan sonra üzerini kapatıp 1 saat mayalandırın. Kabaronca tekrar hafifçe yoğurup burger ekmeği yapmak için hamuru 6 parçaya bölün. Her birini yuvarlayıp şekil vererek tepsiye dizin. Yaklaşık 20-30 dakika tekrar mayalansınlar. sonra üzerine yumurta beyazı sürerek biraz tohum çeşitlerinden serpebilirsiniz. Önceden 220 derecede ısıtılan fırında 10 dk pişirin ve ısıyı 180-190 dereceye düşürün. Tekrar 20-25 dk kızarana kadar pişirin.
su bardağı ölçüsü 200 mlt standart bardak
Ben de ben de kabak hiç kesmediaciiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bonus ben bu haftada bı kaç gun olmuycam koydekı eve temızlık yapcazNaparsınız?
Ne alemdesiniz mübarek perşembe günü?
Akşama hafif yiyin olur mu? Artı gelmemek için
Amine Busra
@74FRIDA
@asumanzeynep
@bengisu022
@malipina
@y.o.l.c.u
@lolaxx
@misafir1001
@nisan34
@Minik Meleklerim
@Fit mutlu anne
@Bulamiyorum
@huzurunmeraklisi
@musluk suyu
Arzuluu
@Pembe Lotus
Mthn83
basbelasiyim
MuMu85
60kiloyum
dimaze3800
hzlsel
@medgic26
@Angrypigy
@zeytin8282
Natsume
Az bir siyez unum var. Kofte yaptigimda deneyeyim bunu da güzel olur inşallahAmine Busra hzlsel hamburger yapmak isteyenler aşağıdaki burger ekmeği tarifini yapabilir kızlarrr
4 sb tam buğday unu
1 sb süt + 1/2 sb su
1 yk kuru maya
1 tk bal
1 tk tuz
1 yk sızma zeytinyağı
1 yumurta
Ilıtılmış süt ve su karışımına balı ekleyin. Unu bir kaba alın, ortasını açın ve mayayı ardından da sıvı karışımı üzerine ilave edin. Tuz, yumurta ve zeytinyağını da ekledikten sonra yoğurun. İyice yoğurduktan sonra üzerini kapatıp 1 saat mayalandırın. Kabaronca tekrar hafifçe yoğurup burger ekmeği yapmak için hamuru 6 parçaya bölün. Her birini yuvarlayıp şekil vererek tepsiye dizin. Yaklaşık 20-30 dakika tekrar mayalansınlar. sonra üzerine yumurta beyazı sürerek biraz tohum çeşitlerinden serpebilirsiniz. Önceden 220 derecede ısıtılan fırında 10 dk pişirin ve ısıyı 180-190 dereceye düşürün. Tekrar 20-25 dk kızarana kadar pişirin.
su bardağı ölçüsü 200 mlt standart bardak
Ne alaka dolanmasiyla senin şişmenbkızlarrrr bende büyük ihtimalle artı çıkıcam ,,,
BİRAZ ÖNCE EŞİM BANA DEDİKİ DOLANIYORDUM ORTADA ETRAFI TOPARLIYORDUM SEN YİNE ŞİŞTİN BİRKAÇ GÜNDE DEDİİİİİİİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?