Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Teşekkür ederim inşallah yeniden o gücü bulabilirim

Kizlarla parka gittik geldik anam ağladı. Ev darma duman. Camasirlar birikti yikanacak, katlanacak, yemek yapilacak
Disarida aktiva yedim ama tutmadi hic bakiniyorum şuan
Bir salatalik yada elma kemir hemen bastırsin

benim de sorunlu wc, kayısı bitki çayını içiyorum bayağı fark ediyor iyi geldi dene isterden
Kayısı dan ziyada lifli beslenseniz nasıl olur denediniz mi bilmiyorim ama bende diyet yaptığım zamanlarda büyük tuvalete çok cikiyorum ortası yok sanırım kimsede

Kayısı dan ziyada lifli beslenseniz nasıl olur denediniz mi bilmiyorim ama bende diyet yaptığım zamanlarda büyük tuvalete çok cikiyorum ortası yok sanırım kimsede
Hayatimda yemedigim kadar kuru meyve yaş meyve yedim bu sene. Kefir yogurtta sık sık tuketiyorum. Yemekler hep zeytinyagli yapiyorum. Ama hâlâ o sorun var

Geçen hafta: 82.55
Bu hafta: 81.00
Fark: -1.55
Yüzde: %1.878 tartı çekmeyi unuttum malesef
Muhteşem ya neler yaptın paylaş mutlaka
selam kızlar ancak gelebildim :

kilo bildirimim,,,,

geçen hafta,. 86,. 50
bu hafta ,. 86,. 90
çok bir fark yok canım buna eksi bile denmez bu hafta şöyle güzelce motive ol kaçamak yapma inşallah haftaya güzel bir rakam göreceksin
Eki Görüntüle 2864093
Geçen hafta 77.3 ile gelmiştim bu hafta -700 Bonus Pembe Lotus
çok iyi canım tebrik ederim
Bu yazı 91 kg veren kadına ait
ne kadar doğru söylemiş canım kendi moralimizi bozmaya birebiriz ben de her zaman olumlama yapmaya çalışıyorum her şeye iyi tarafından bakmaya çalış bir yıl öncesini düşün bir de şimdiyi düşün
Belli bir kilodan sonra sürekli dikkat etmek gerekiyor canım çok az bozsan bile hemen artı olarak yansıyor inşallah yeni haftada güzelce motive olur ve haftaya da güzel eksiler görürsün hepimiz görürüz inşallah

selam kızlar ancak gelebildim :

kilo bildirimim,,,,

geçen hafta,. 86,. 50
bu hafta ,. 86,. 90
Çok değil canım telafi edersin insAllah
Eki Görüntüle 2864093
Geçen hafta 77.3 ile gelmiştim bu hafta -700 Bonus Pembe Lotus
Güzel eksi canım tebrikler
Sağol canım
Artık hep eksi görürüz insAllah canım
Muhteşem ya neler yaptın paylaş mutlaka
Canım detoksla güzel gitti canım şu anda yediklerimi anca yaktım belki tutsam kendimi 70leri görürdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…