Karnıbahar gibi görüntüsüMarkete gidince bir bakayım canım yoğurt gibiyse yaparım herhalde
İnşallah bakalım artik hizlanmaliyim79 a ne var canım 2-3 kilocuk sen tam gaz devam et inşallah bir iki haftaya görürsün
Teşekkür ederim inşallah yeniden o gücü bulabilirimCanim kendine yüklenme , ben de kac sefer 69 a yaklasmisken geri ciktim simdi bile acaba olucak mi diyorum , sürekli bestand baslamak insani cok yoruyor biliyorum ama az buz degil 30 kilo verdin hatta daha fazla böyle inis cikislarin olmasi cok cok normal evet 79 olabilirdin belki ama 90 da olabilirdin ama pes etmeyip mücadeleyi sectin kazanan sen olucaksin
Evet az yiyince hem kg gitmiyor hemde wc sorunu başlıyorBenim de WC sorunum var kızlar.
Diyete başladığımdan beri düzenim kalmadı. Eşim kızıyor ne yiyorsun ne çıkacak diye
benim de sorunlu wc, kayısı bitki çayını içiyorum bayağı fark ediyor iyi geldi dene isterdenBenim de WC sorunum var kızlar.
Diyete başladığımdan beri düzenim kalmadı. Eşim kızıyor ne yiyorsun ne çıkacak diye
Bir salatalik yada elma kemir hemenKizlarla parka gittik geldik anam ağladı. Ev darma duman. Camasirlar birikti yikanacak, katlanacak, yemek yapilacak
Disarida aktiva yedim ama tutmadi hic bakiniyorum şuan
Kayısı dan ziyada lifli beslenseniz nasıl olur denediniz mi bilmiyorim ama bende diyet yaptığım zamanlarda büyük tuvalete çok cikiyorumbenim de sorunlu wc, kayısı bitki çayını içiyorum bayağı fark ediyor iyi geldi dene isterden
Suya abancam 15.00 gibi kahve yaninda birseyler yerim inşallahBir salatalik yada elma kemir hemenbastırsin
Saol canımÇok güzel eksi benim tebrikler
Hayatimda yemedigim kadar kuru meyve yaş meyve yedim bu sene. Kefir yogurtta sık sık tuketiyorum. Yemekler hep zeytinyagli yapiyorum. Ama hâlâ o sorun varKayısı dan ziyada lifli beslenseniz nasıl olur denediniz mi bilmiyorim ama bende diyet yaptığım zamanlarda büyük tuvalete çok cikiyorumortası yok sanırım kimsede
Ayyy harika yaGeçen hafta: 82.55
Bu hafta: 81.00
Fark: -1.55
Yüzde: %1.878 tartı çekmeyi unuttum malesef
Muhteşem ya neler yaptın paylaş mutlakaGeçen hafta: 82.55
Bu hafta: 81.00
Fark: -1.55
Yüzde: %1.878 tartı çekmeyi unuttum malesef
çok bir fark yok canım buna eksi bile denmez bu hafta şöyle güzelce motive ol kaçamak yapma inşallah haftaya güzel bir rakam göreceksinselam kızlar ancak gelebildim :
kilo bildirimim,,,,
geçen hafta,. 86,. 50
bu hafta ,. 86,. 90
çok iyi canım tebrik ederim
ne kadar doğru söylemiş canım kendi moralimizi bozmaya birebiriz ben de her zaman olumlama yapmaya çalışıyorum her şeye iyi tarafından bakmaya çalış bir yıl öncesini düşün bir de şimdiyi düşünBu yazı 91 kg veren kadına ait
Belli bir kilodan sonra sürekli dikkat etmek gerekiyor canım çok az bozsan bile hemen artı olarak yansıyor inşallah yeni haftada güzelce motive olur ve haftaya da güzel eksiler görürsün hepimiz görürüz inşallahSelam,t üm kilo verenleri kutluyorum.Sabit ya da artı olanlar, haftaya vereceğiz inşallah.
Sabah kahvaltı öncesi tartılmıştım ama yazmayı unutmuştum.
İki hafta önce 76.5
Bugün 77.8
Fark +1.3
Dün 79.4 düm.Bir ileri 3-4-5 geri.Bu son olur umarım.
Çok değil canım telafi edersin insAllahselam kızlar ancak gelebildim :
kilo bildirimim,,,,
geçen hafta,. 86,. 50
bu hafta ,. 86,. 90
Güzel eksi canım tebrikler
Sağol canımAyyy harika ya
Artık hep eksi görürüz insAllah canımSelam,t üm kilo verenleri kutluyorum.Sabit ya da artı olanlar, haftaya vereceğiz inşallah.
Sabah kahvaltı öncesi tartılmıştım ama yazmayı unutmuştum.
İki hafta önce 76.5
Bugün 77.8
Fark +1.3
Dün 79.4 düm.Bir ileri 3-4-5 geri.Bu son olur umarım.
Canım detoksla güzel gitti canım şu anda yediklerimi anca yaktım belki tutsam kendimi 70leri görürdümMuhteşem ya neler yaptın paylaş mutlaka
Alışkanlık yapar diye çekiniyorumbenim de sorunlu wc, kayısı bitki çayını içiyorum bayağı fark ediyor iyi geldi dene isterden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?