Bende 81 kilo olunca detoks yapmayı istiyorum bir an önce 7leri göreyim diyeÇok değil canım telafi edersin insAllah
Güzel eksi canım tebrikler
Sağol canım
Artık hep eksi görürüz insAllah canım
Canım detoksla güzel gitti canım şu anda yediklerimi anca yaktım belki tutsam kendimi 70leri görürdüm
Aynen cnm bende bı kaç hafta sonra bı daha yapabilirimBende 81 kilo olunca detoks yapmayı istiyorum bir an önce 7leri göreyim diye
Aynen kendime düşman olduğum kesinBu yazı 91 kg veren kadına ait
Neden modun düşük canim. İstersen yazma ama bundan kaçamayiz. Ne olursa olsun bir gün hepimiz basaracagizKızlar ben bu sabah tartılamadımYarın tartılsam olur mu ya da bu haftalık beni mazur görseniz. Modum düşük baya
Tebrikler cnmSlm kızlar
Önceki kilo:94.5
Guncel kilo:94.
Fark:5
Genel bir durgunluk var 2-3 gündür buraya bile gelemedim. Yarın tartılıp yazayım. Şimdi su içtim yemek yedim zaten. Pes etmek yokNeden modun düşük canim. İstersen yazma ama bundan kaçamayiz. Ne olursa olsun bir gün hepimiz basaracagiz
Çok da kötü değil şimdiden sonrası önemli tabiiİyi akşamlar
bugün biraz cozuttum
kahvaltı
Yumurta salatası (bol yeşillik ve bir yumurta)
2 dilim ekmek
Peynir
öğle
1 tabak zeytinyağlı pırasa yemeği
3 küçük köfte
ara
1 sufle kasesi yoğurt
1 kase cips
Akşam
Yarım tabak pırasa
2 çatal makarna
1 bardak ayran
daha uyku vaktine bir hayli var inşallah bu kadarla kalır
Haftaya eksilise geçersin cnm insAllahMerhabalar gelemedim.
Kilo bildirimim :114.5
Ciddi artım var ama geçen haftayı bende bilmiyorum. bendeki durum bu mağlesef
Tebrikler cnm eksi eksidirmerhaba kızlarrrbugün çok yoğundum gelemedim. ancak yazabiliyorum.
cuma 87.6
bugün 87
fark -0.6
çok daha iyi olabilirdi. aslında 86 olsun en azından diyordum ama öğünlerim güzel değildi bu hafta. neyse az da olsa eksi geldim. bu bile moral oldu
Çok işe yarıyor bende karşılaştırma yapmayı severimBugün çılgınlar gibi açımsırf motive olayım fazla yemeyim diye öncesi sonrası fotoğrafı filan yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?