Çok iyi menü canımgelsin menü
sabah 2 ince dlm yulaf pizzası
zeytin, peynir domates salatalık biber
çay ,,
öğlen ,1 kase mercimek çorbası
1 kase yeşil salata,
ara , türk kahve,
akşam,1 büyük salata tabağı tavuklu salata , , yeşilçay , şimdi çay içiyorum
su 3,olur yatana kadar ,
inşallah böyle kapatırım geceyi
harika bir menügelsin menü
sabah 2 ince dlm yulaf pizzası
zeytin, peynir domates salatalık biber
çay ,,
öğlen ,1 kase mercimek çorbası
1 kase yeşil salata,
ara , türk kahve,
akşam,1 büyük salata tabağı tavuklu salata , , yeşilçay , şimdi çay içiyorum
su 3,olur yatana kadar ,
inşallah böyle kapatırım geceyi
Var mi motivasyon
Bir dal aldım
tatlım bence hemen bir ayar çek kendine. yoksa çok üzülürsün. gecenin bu saatinde bunlar sana yağdan başka birşey yapmazsaat kaç ve hala birşeyler yiyorum 1 kase sütlü Yulaf lapası ,2 sosis ,1 kutu nodlee ,hazır makarna bu ne yaa bukadar nereye gidiyor bu yediklerim
geçtiğimiz hafta evin sorunu buhafta ya kadar uzaması benim feleğimi şaşırttı nasıl düzene giricem bilemiyorum
Ben deeeBugün hiçç sağlıklı beslenenedim
Tebrikler çok büyük değişimVar mi motivasyon
Bir dal aldım
Olmaz mı çok hem deBı motivasyon da benden gelsin o zmn kızlar ilkinde 88 kgyum digerlerinde 81 var mı fark sizce
Sağol canımOlmaz mı çok hem de
arada oluyor. verdiğin kiloları düşün ve yoluna devam et canım. çocuklar da çok küçüyor. sporunu engelliyor, kafanı ve seni çok meşgul ediyorlar. dolayısıyla bunalıyorsun. normal bu. şu boş verme tekniğine devam et senBende mutsuzum. Kg konusunda istedigim hedefte istedigim beden de değilim hâla. Sanki bu girdaptan hiç cikamicam gibi hissediyorum. Akşam bolca cikolata yedim. Gunduzki menüme yazik ettim
Önümdeki 3 gün spor yapicam eliptik+leslie
bence bu hafta azimlen ve güzel bir kilo ver. adama bu lafını yediryok hani akşamları yatmadan önce evi şöyle bir koloçan ederiz akşamdan işte sehpanın üzerinde birşeyler varsa toparlarız nebilim işte etrafta atılmış saçılmış defter kitap çorap işte herkesin kendi evin bir dapıl a toparlanma şekli vardır ya bende yatmadan önce çocuklar dağıtıyorla çerez felan onu bunu yiyolar içiyolar koltuktan kalkıp toparlamaya başladım salonu eşimde arkamdan demekki beni dikkatlice süzdü baktıki bana öyle dd sen son birkaç gündür kilo aldın hemen şiştin dd bende stres bana yaramıyor senin yüzünden ben şiştim bunca yıl zaten ddm
çok güzel fark. çok iyi benceBı motivasyon da benden gelsin o zmn kızlar ilkinde 88 kgyum digerlerinde 81 var mı fark sizce
Sağol canım olmayan kıyafetlerin olması ayrı bı sevinççok güzel fark. çok iyi bence
Tabiki var olmaz miBı motivasyon da benden gelsin o zmn kızlar ilkinde 88 kgyum digerlerinde 81 var mı fark sizce
Tabiki var olmaz mispor yapabildigin icin cok guzel incelme
inşallah canım dediğin gibi olsunarada oluyor. verdiğin kiloları düşün ve yoluna devam et canım. çocuklar da çok küçüyor. sporunu engelliyor, kafanı ve seni çok meşgul ediyorlar. dolayısıyla bunalıyorsun. normal bu. şu boş verme tekniğine devam et sen
bence bu hafta azimlen ve güzel bir kilo ver. adama bu lafını yedirbu lafın altında kalma. bahaneye bak demiştir bence. eylemle cevap ver. cumaya böyle şaşakalsın
çok güzel fark. çok iyi bence
Teşekkürler cnmTebrikler cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?