Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bu saate kadar uyumadım adam oturuyor bende oturdum onunla akşam yemeğimi erken yediğim için acıktım ama yarım salatalık yedim bir iki çimdik te haşlanmış tavuktan attım ağzıma okaa
Ben de aynı durumdayım canım bu saat oldu hala ayaktayım ve açım8.30 dan sonra bir şey yemedim benim eş de sağ olsun çok yardımcı canı pasta çekmiş ama pastaneden olacakmış bugün gittim ona pasta aldık akşam bir güzel yanımda yedi ben de bakmakla yetindim

nolcak bu halimiz bizim ömür boyu bitmeyecek sınavdayız kankaaa gece saat 3 felandı yattık yatağa girmeden 1 tane mini sosis bir parça 8eynir attım ağzıma iyi maşallah sen dayanmışsın yememişsin

nolcak bu halimiz bizim ömür boyu bitmeyecek sınavdayız kankaaa gece saat 3 felandı yattık yatağa girmeden 1 tane mini sosis bir parça 8eynir attım ağzıma iyi maşallah sen dayanmışsın yememişsin
Gece yemelerini birakman lazim bunlar direkt yağa dönüyor. Bunlar yerine en geç saat 10 gibi ara öğün yapmalisin

günaydın kızlarrrrrr

ben bugün gece geç yattım sabah da çok erken kalktım evi toparladım çamaşır attım mutfağı toparladım bulaşık makinesini çalıştırdım ufaklık yayla çorbası seviyor onlar uyurken çorbasını yaptım çayı demledim duş aldım teli elime aldım biyandan sıcak limonlu su yaptım içiyorum haberlere bakıyorum kız halasıda kalıyor birkaç gündür büyük oğlan dün arkadaşına gitti geceyi orda gecirdi daha gelmedi ortanca erken kalkıyor işe yolculadım eşimle ufaklıklar uyuyor benden haberler böyle ,

bugün ,dışarı ufaklıklarla birlikte çarşıya
çarşıya çıkmayı düşünüyorum ,bakalım

Var mi motivasyon

Bir dal aldım

Bı motivasyon da benden gelsin o zmn kızlar ilkinde 88 kgyum digerlerinde 81 var mı fark sizce

Ay kıskandım ben de paylaşayım bari bugün zaten öncesi sonrası modumdayım bugün herkese fotoğraf yolladım Ağustos 2020 ilk fotoğraf diğeri bugün
Benim önceki halim zayıf
Maşallah iniz var. Daha güzellerini bekliyoruz inşallah
Senin görüntün pasta gibi olacak alımlı vitrinlik bosver
Çok özür dilerim ben kaçırdım kaç çocuk var sende

Benim önceki halim zayıf
Maşallah iniz var. Daha güzellerini bekliyoruz inşallah

Senin görüntün pasta gibi olacak alımlı vitrinlik bosver

Çok özür dilerim ben kaçırdım kaç çocuk var sende
beş canım Allah'ım sağlıklı uzun ömürler versin inşallah hepimizin yavrularına

Var mi motivasyon

Bir dal aldım
Süpersin canım. Tebrikler çok güzel inceliyorsun.
Bı motivasyon da benden gelsin o zmn kızlar ilkinde 88 kgyum digerlerinde 81 var mı fark sizce
Mâşallah sende de fark var. Verdiğin miktara göre fark çok iyi.

Kızlar kardeşim bir ay plates yapmış neredeyse karın kasları çıkmış. Ben de platese başlamayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…