Yarım tabak yemeğe ekmek bandımÇok da kötü değil şimdiden sonrası önemli tabii
MuhteşemVar mi motivasyon
Bir dal aldım
olmaz mı canım çok güzel sıkılaşmışsınBı motivasyon da benden gelsin o zmn kızlar ilkinde 88 kgyum digerlerinde 81 var mı fark sizce
canımsınharika bir menü
bu saate kadar uyumadım adam oturuyor bende oturdum onunla akşam yemeğimi erken yediğim için acıktım ama yarım salatalık yedim bir iki çimdik te haşlanmış tavuktan attım ağzıma okaaÇok iyi menü canımgece yeme bir şey
1 kaç gün içebilirsin aslında sonra devam etme canımAlışkanlık yapar diye çekiniyorum
Ben de aynı durumdayım canım bu saat oldu hala ayaktayım ve açımbu saate kadar uyumadım adam oturuyor bende oturdum onunla akşam yemeğimi erken yediğim için acıktım ama yarım salatalık yedim bir iki çimdik te haşlanmış tavuktan attım ağzıma okaa
nolcak bu halimiz bizim ömür boyu bitmeyecek sınavdayızBen de aynı durumdayım canım bu saat oldu hala ayaktayım ve açım8.30 dan sonra bir şey yemedim benim eş de sağ olsun çok yardımcı canı pasta çekmiş ama pastaneden olacakmış bugün gittim ona pasta aldık akşam bir güzel yanımda yedi ben de bakmakla yetindim
Çok güzellllAy kıskandım ben de paylaşayım bari bugün zaten öncesi sonrası modumdayımbugün herkese fotoğraf yolladım Ağustos 2020 ilk fotoğraf diğeri bugün
Gece yemelerini birakman lazim bunlar direkt yağa dönüyor. Bunlar yerine en geç saat 10 gibi ara öğün yapmalisinnolcak bu halimiz bizim ömür boyu bitmeyecek sınavdayızkankaaa gece saat 3 felandı yattık yatağa girmeden 1 tane mini sosis bir parça 8eynir attım ağzıma iyi maşallah sen dayanmışsın yememişsin
haklısın ama işte dayanamıyorum senin dediğin gibi deniyim bugün inşallah fayda görürüm canımGece yemelerini birakman lazim bunlar direkt yağa dönüyor. Bunlar yerine en geç saat 10 gibi ara öğün yapmalisin
Harikasın ozamanBugün çılgınlar gibi açımsırf motive olayım fazla yemeyim diye öncesi sonrası fotoğrafı filan yapıyorum
Var mi motivasyon
Bir dal aldım
Bı motivasyon da benden gelsin o zmn kızlar ilkinde 88 kgyum digerlerinde 81 var mı fark sizce
Benim önceki halim zayıfAy kıskandım ben de paylaşayım bari bugün zaten öncesi sonrası modumdayımbugün herkese fotoğraf yolladım Ağustos 2020 ilk fotoğraf diğeri bugün
Senin görüntün pasta gibi olacak alımlı vitrinlik bosverBen de aynı durumdayım canım bu saat oldu hala ayaktayım ve açım8.30 dan sonra bir şey yemedim benim eş de sağ olsun çok yardımcı canı pasta çekmiş ama pastaneden olacakmış bugün gittim ona pasta aldık akşam bir güzel yanımda yedi ben de bakmakla yetindim
Çok özür dilerim ben kaçırdım kaç çocuk var sendegünaydın kızlarrrrrr
ben bugün gece geç yattım sabah da çok erken kalktım evi toparladım çamaşır attım mutfağı toparladım bulaşık makinesini çalıştırdım ufaklık yayla çorbası seviyor onlar uyurken çorbasını yaptım çayı demledim duş aldım teli elime aldım biyandan sıcak limonlu su yaptım içiyorum haberlere bakıyorum kız halasıda kalıyor birkaç gündür büyük oğlan dün arkadaşına gitti geceyi orda gecirdi daha gelmedi ortanca erken kalkıyor işe yolculadım eşimle ufaklıklar uyuyor benden haberler böyle ,
bugün ,dışarı ufaklıklarla birlikte çarşıya
çarşıya çıkmayı düşünüyorum ,bakalım
Benim önceki halim zayıf
Maşallah iniz var. Daha güzellerini bekliyoruz inşallah
Senin görüntün pasta gibi olacak alımlı vitrinlik bosver
Çok özür dilerim ben kaçırdım kaç çocuk var sende
Sağol canımolmaz mı canım çok güzel sıkılaşmışsın
Süper incelme var canım sende de MaşAllahAy kıskandım ben de paylaşayım bari bugün zaten öncesi sonrası modumdayımbugün herkese fotoğraf yolladım Ağustos 2020 ilk fotoğraf diğeri bugün
Süpersin canım. Tebrikler çok güzel inceliyorsun.Var mi motivasyon
Bir dal aldım
Mâşallah sende de fark var. Verdiğin miktara göre fark çok iyi.Bı motivasyon da benden gelsin o zmn kızlar ilkinde 88 kgyum digerlerinde 81 var mı fark sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?