Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

beş canım Allah'ım sağlıklı uzun ömürler versin inşallah hepimizin yavrularına
Maşallah. Sen bunalıma girmeye vakit bulman bile mucize. Bide esin var çocuk. Ki onlar hep çocuk. Hiç bunalimdayim deme inanmam.
Meşhur bir hikaye var bilirmisin. Kadın Dr gitmis zayiflayamiyorum diye. Dr ne yiyorsun demiş çocuklardan kalanları demis. Ertesi gün bir öğün çocuklarin kalanlarini getir deyince bir torba sırf ekmek artığı getirmis.
Analar dert yesin yarın yarim dört yesin derler. Kimsenin derdini de arkasını da yeme. Kimse senin derdini arkanı yükleniyor mu?

Günaydın kızlar bayrama kadar 8 kg hedefi koydum. Haydi bismillah 87.5 çıkmıştım dün. Bayramda 79 olmayı istiyorum
insAllah cnm istersen olabilirsin bence 6 hafta var
Mâşallah sende de fark var. Verdiğin miktara göre fark çok iyi.

Kızlar kardeşim bir ay plates yapmış neredeyse karın kasları çıkmış. Ben de platese başlamayı düşünüyorum
Pilates sekillenmek için güzel bende mi düşünsem topla lastikle falan mı yaptı
Zayıfım dediğime bakma 74 kiloydum geçen sene bu zamanlar. Yoksa 120 yi gördüm ucundan
Ben uzun yıllardır o rakamları göremedim cnm ama görücez tabi hepimiz
Haydi bayram hedeflerini alalım kızlar 6 hafta var neredeyse
Bende diyecektim hadi belirleyelim hedef hepimiz

çok güzelll yaaa . çok çok tatlısın canım teşekkürler

Ay kıskandım ben de paylaşayım bari bugün zaten öncesi sonrası modumdayım bugün herkese fotoğraf yolladım Ağustos 2020 ilk fotoğraf diğeri bugün
Harika tebrikler canım
Günaydın kızlar bayrama kadar 8 kg hedefi koydum. Haydi bismillah 87.5 çıkmıştım dün. Bayramda 79 olmayı istiyorum
Hadi inşaAllah
Ben de 7lerde olmak istiyorum artık

Hele laflara hele

Günaydın kızlar
Kahvaltımi yaptim evi toparlayıp kiralık ev bakmaya emlakcilara gideceğiz
Önce evle arabayı satip ev alalım dedik evler almış başını gitmiş fiyatlar uçmuş
Site içinde bakacağız alisabilirmiyim bilmiyorum korku stres hepsi var
Evimi çok seviyorum ama işte yoruldum aile binasindan

Benim önceki halim zayıf
Maşallah iniz var. Daha güzellerini bekliyoruz inşallah

Senin görüntün pasta gibi olacak alımlı vitrinlik bosver

Çok özür dilerim ben kaçırdım kaç çocuk var sende
Sağ ol canım inşallah
beş canım Allah'ım sağlıklı uzun ömürler versin inşallah hepimizin yavrularına
Allah kolaylık versin canım hayal bile edemedim kendimi çok yorucu olmalı Allah hepsine uzun ömürler versin
Çok iyi düşünmüşsün canım ki kaçamak filan yapmazsan çok rahat olursun
Sende çok güzel incelmişsin tebrik ediyorum. Böyle fotoya bakınca daha bir azim geliyor demi.
hem de nasıl geliyor bir daha o günlere dönmek istemiyorsun hem de daha zayıf olmak istiyorsun
Harika tebrikler canım

Hadi inşaAllah
Ben de 7lerde olmak istiyorum artık
çok sağ ol canım şimdi kaç kilosun
hzlsel resimde baya fark var belin ortaya çıkmış
çok sağ ol canım inşallah daha da fark eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…