En kötü süt iç birşey yeme amahaklısın ama işte dayanamıyorum senin dediğin gibi deniyim bugün inşallah fayda görürüm canım
Banada dun tanidik pilates onerdi de nasil yapabilirim hic bir fikrim yok. Bu gobegi kesip atasim varSüpersin canım. Tebrikler çok güzel inceliyorsun.
Mâşallah sende de fark var. Verdiğin miktara göre fark çok iyi.
Kızlar kardeşim bir ay plates yapmış neredeyse karın kasları çıkmış. Ben de platese başlamayı düşünüyorum
Naptin senBayram hedefim 70 olsun hadi
Uzak görünse de belki azmimi artırır. Arada düğün filan var bakalım
Ay sorma canım gerçekten ben de aynı durumdayım bu ay korse takıp bölgesel çalışayım belki biraz etki eder diyorum sinirlerimi bozuyorBanada dun tanidik pilates onerdi de nasil yapabilirim hic bir fikrim yok. Bu gobegi kesip atasim var
Valla bende 11 temmuza 75 kg demiştim ama zor sankiBende bayram hedefi 78 diyorum kim yapiyor hedef listesini
3.700 gr veririm artık diye düşünüyorum bu hafta yürüyüşe ek evdede spor yapmayı düşünüyorum
Vericem kirbaciAy sorma canım gerçekten ben de aynı durumdayım bu ay korse takıp bölgesel çalışayım belki biraz etki eder diyorum sinirlerimi bozuyor
Hadi bklm nasipBayram hedefim 70 olsun hadi
Uzak görünse de belki azmimi artırır. Arada düğün filan var bakalım
Günaydın cnm Rabb'im gönlüne göre naisp etsin insAllahGünaydın kızlar
Kahvaltımi yaptim evi toparlayıp kiralık ev bakmaya emlakcilara gideceğiz
Önce evle arabayı satip ev alalım dedik evler almış başını gitmiş fiyatlar uçmuş
Site içinde bakacağız alisabilirmiyim bilmiyorum korku stres hepsi var
Evimi çok seviyorum ama işte yoruldum aile binasindan
Ben yapıyorum cnmBende bayram hedefi 78 diyorum kim yapiyor hedef listesini
3.700 gr veririm artık diye düşünüyorum bu hafta yürüyüşe ek evdede spor yapmayı düşünüyorum
Bana bu göbek hamilelikten kaldı 400 gramlık bebeksin sen ya ama yok gitmiyor sen iki hamilelik yaşamışsın bir de canım çok doğal ben de 85 kiloyken giydiğim bir mayom var onu deneyim dedim yok mümkünatı yok göbek hemen çıkıyor göbeğe yoğunlaşalım bence göbek için bölgesel hareketler yapalım hedef tarihlerimize kadarVericem kirbacinormalde 85kgya ilk ciktigimda giydigim bir elbise var tamam dardı ama fermuari kapaniyodu. Şuan kapanmiyoooo kizimin dogumgununde onu giymek istiyorum ben
Allah bağışlasın bahtlari açık olsunvallamı.,,, yokk yok gülüm 5 çocuk 4 erkek 1 kız var
Gönlünüze göre olsun inşaAllah canımGünaydın kızlar
Kahvaltımi yaptim evi toparlayıp kiralık ev bakmaya emlakcilara gideceğiz
Önce evle arabayı satip ev alalım dedik evler almış başını gitmiş fiyatlar uçmuş
Site içinde bakacağız alisabilirmiyim bilmiyorum korku stres hepsi var
Evimi çok seviyorum ama işte yoruldum aile binasindan
Ben 84 lerdeyimSağ ol canım inşallah
Allah kolaylık versin canım hayal bile edemedim kendimi çok yorucu olmalı Allah hepsine uzun ömürler versin
Çok iyi düşünmüşsün canım ki kaçamak filan yapmazsan çok rahat olursun
hem de nasıl geliyor bir daha o günlere dönmek istemiyorsun hem de daha zayıf olmak istiyorsun
çok sağ ol canımşimdi kaç kilosun
çok sağ ol canım inşallah daha da fark eder
Şimdi 84 desemBAYRAM HEDEFLERİ
(4 Haziran-16 temmuz)
Fit mutlu anne >> 81----------77
Pembe Lotus >>81.70---------78
Mthn83
Amine Busra
hzlsel
Bonus
Bulamiyorum
asumanzeynep
60kiloyum
Kızlar güncel kilonuzu ve hedeflerinize beni etiketlerseniz tabloyu yapicam unutkanlık başa bela vala
BAYRAM HEDEFLERİ
(4 Haziran-16 temmuz)
Mthn83
Amine Busra
hzlsel
Bonus
Bulamiyorum
asumanzeynep
60kiloyum
Kızlar güncel kilonuzu ve hedeflerinize beni etiketlerseniz tabloyu yapicam unutkanlık başa bela vala
Evet gobek ve kalca. Aslinda Leslie de o bolgeleri calistiriyor ama iste düzenli yapamayinca... Bende haşemamı denedim. İlk aldigimda bile daha dardıBana bu göbek hamilelikten kaldı 400 gramlık bebeksin sen ya ama yok gitmiyor sen iki hamilelik yaşamışsın bir de canım çok doğal ben de 85 kiloyken giydiğim bir mayom var onu deneyim dedim yok mümkünatı yok göbek hemen çıkıyor göbeğe yoğunlaşalım bence göbek için bölgesel hareketler yapalım hedef tarihlerimize kadar
Amin canım hepimizin evlatlarının bahtı güzel olsun inşallahAllah bağışlasın bahtlari açık olsun
Gönlünüze göre olsun inşaAllah canım
Ben 84 lerdeyim
Şimdi 84 desem
Bayrama anca 79 olabilirim inşaAllah
Aslında temmuza 79 la girmek Bayrama da 77 olmak ne iyi olur ama zor gidiyor
benim güncel 86 ,900. bayram hedef , bende , 80 , diyim bariBAYRAM HEDEFLERİ
(4 Haziran-16 temmuz)
Mthn83
Amine Busra
hzlsel
Bonus
Bulamiyorum
asumanzeynep
60kiloyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?