Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Banada dun tanidik pilates onerdi de nasil yapabilirim hic bir fikrim yok. Bu gobegi kesip atasim var

Bende bayram hedefi 78 diyorum kim yapiyor hedef listesini
3.700 gr veririm artık diye düşünüyorum bu hafta yürüyüşe ek evdede spor yapmayı düşünüyorum
Valla bende 11 temmuza 75 kg demiştim ama zor sanki defterime de 78 yazmışım zaten yine 78 hedef koyuyorum 1 ay sonraya. 82.5tum bugün

Ay sorma canım gerçekten ben de aynı durumdayım bu ay korse takıp bölgesel çalışayım belki biraz etki eder diyorum sinirlerimi bozuyor
Vericem kirbaci normalde 85kgya ilk ciktigimda giydigim bir elbise var tamam dardı ama fermuari kapaniyodu. Şuan kapanmiyoooo kizimin dogumgununde onu giymek istiyorum ben

Bayram hedefim 70 olsun hadi
Uzak görünse de belki azmimi artırır. Arada düğün filan var bakalım
Hadi bklm nasip
Günaydın cnm Rabb'im gönlüne göre naisp etsin insAllah ailelerle dip dibe zor
Bende bayram hedefi 78 diyorum kim yapiyor hedef listesini
3.700 gr veririm artık diye düşünüyorum bu hafta yürüyüşe ek evdede spor yapmayı düşünüyorum
Ben yapıyorum cnm

Vericem kirbaci normalde 85kgya ilk ciktigimda giydigim bir elbise var tamam dardı ama fermuari kapaniyodu. Şuan kapanmiyoooo kizimin dogumgununde onu giymek istiyorum ben
Bana bu göbek hamilelikten kaldı 400 gramlık bebeksin sen ya ama yok gitmiyor sen iki hamilelik yaşamışsın bir de canım çok doğal ben de 85 kiloyken giydiğim bir mayom var onu deneyim dedim yok mümkünatı yok göbek hemen çıkıyor göbeğe yoğunlaşalım bence göbek için bölgesel hareketler yapalım hedef tarihlerimize kadar

vallamı. ,,, yokk yok gülüm 5 çocuk 4 erkek 1 kız var
Allah bağışlasın bahtlari açık olsun
Gönlünüze göre olsun inşaAllah canım
Ben 84 lerdeyim
Şimdi 84 desem
Bayrama anca 79 olabilirim inşaAllah
Aslında temmuza 79 la girmek Bayrama da 77 olmak ne iyi olur ama zor gidiyor

Evet gobek ve kalca. Aslinda Leslie de o bolgeleri calistiriyor ama iste düzenli yapamayinca... Bende haşemamı denedim. İlk aldigimda bile daha dardı

Amin canım hepimizin evlatlarının bahtı güzel olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…