Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Fit mutlu anne canım nasılsın? Ben temmuz anneleriden eski adım minnaklarim.. bende zayıflamak istiyorum ama şöyle bir problemim var Nisan ayında covid geçirdim ölümden döndüm . Halen ciğerlerim pert durumda. Göğüs hastalıklarında takibim oluyor. Doktor sıkı bir diyet yapmadığın sürece problem olmaz dedi. Ekmeği eskiye göre yarı yarıya azalttım. Doğum sonrası veremediğim kiloların üzerine Kortizol ilaçlarının şişliği de eklendi. İkiz bebeklerle direnç falan kalmadı. Kilo da rahatsız ediyor artık bir yerden başlamak lazım bana biraz motivasyon verin. Verdin mı doğum kilolarini??

Ay kıskandım ben de paylaşayım bari bugün zaten öncesi sonrası modumdayım bugün herkese fotoğraf yolladım Ağustos 2020 ilk fotoğraf diğeri bugün
iki fotoğraf arasında kaç kilo var canım?
çocukların yaşları kaç canım?
vallamı. ,,, yokk yok gülüm 5 çocuk 4 erkek 1 kız var
ben de 2 çocuklusun diye düşünmüştüm 5 miş. ben şok

merhaba canım. hoşgeldin aramıza. çok geçmiş olsun. önemli olan sağlığın. çok yeni atlatmışsın. şimdi kaç kilosun?

en büyüğüm erkek 23,. onu. peşine kızz 20,. onun peşine erkek ortanca, 17 ,. uzun ara sonra biri ,9 erkek ,en küçüğüm , erkek , 7,,

Naptin sen 75 de bari yahu
Seni mi kircam
Güncel 80.5 hedef 75
Doğru yerdesin hoşgeldin
en büyüğüm erkek 23,. onu. peşine kızz 20,. onun peşine erkek ortanca, 17 ,. uzun ara sonra biri ,9 erkek ,en küçüğüm , erkek , 7,,
Vay maşallah Rabbim ömür versin. Küçüğü büyük oğlanın adına kaydettirseydin

Seni mi kircam

Güncel 80.5 hedef 75

Doğru yerdesin hoşgeldin

Vay maşallah Rabbim ömür versin. Küçüğü büyük oğlanın adına kaydettirseydin
aynen valla iyi olurdu ,,eskiden olsa olurdu köy de felan olurdu şimdi heryerde sıkı yönetim kaçak göçek hiç birşeye izin yok canım

Yaa minnaklarim merhaba beni de tanimissindir belki benim de covidden dolayi cigerlerim hala agriyo ve surekli kalp agrisi yasiyorum. Bide bosandm pandemi bosanma su bu derken 98 kilo oldum

arzucum birşey soracağım. sen daha önce kk ya Arzuzuuuu gibi bir nickle kaydolmuş muydun? yani bundan en azından 3 yıl falan önce. şundan dolayı soruyorum. burada arzu diye bir arkadaş vardı da onun da 5 çocuğu vardı. ona benzettim seni. kaç yıldır uğramadı.

Hosgeldin canım Geçmiş olsun
Sağlık herseyden önemli tabii ama sağlıklı beslenirlersen hem kilo verirsin hem de daha sağlıklı olursun
Yaa minnaklarim merhaba beni de tanimissindir belki benim de covidden dolayi cigerlerim hala agriyo ve surekli kalp agrisi yasiyorum. Bide bosandm pandemi bosanma su bu derken 98 kilo oldum
Sana da geçmiş olsun yeni hayatın güzellikler getirsin ne diyelim

Bitirdiniz demek canım hakkında en hayırlısı böyledir. Hamilelikte yıprattı seni. Vallahi canım on gün evde on gün hastanede çektim halen çekiyorum.

Coaspirin kullanıyorsun demi canım. İlaçları pıhtı yapıyor. Hergun alıyorum ben

25 kilo vardır canım o kadar göstermese de
kızlar 5 çocuk anası olarak ben şimdiki hali. kilom bu ,geçen gün eşimle barış yemeği yediğimiz gün birazçıkta giyip süslendim
canım çok iyisin beş çocuk diyorsun az mı eşin hiç konuşmasın kendimi hayal ettim çocuksuz 120 olan ben çocuklarla 200 e dayanırdım herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…