canım bende 5 gündür yapıyorum önce 2 ile başladım şimdi anca 3 mili yapıyorum ki baya zorlanıyorum henüz alışamadığım için herhalde sende bayadır yapıyorsan eğer geçebilirsina am benim gibi yeniysen birden vücudunu zorlamanın bi anlamı yok diye düşünüyorum bayanssulusmile
selam kızlar... walla geçmişi okurken yoruldum. bu leslie sansone denen hatunu bende indirdim. ama bilgisayar açmıyor. indirdiğim dosyada rar uzantısı olduğu için açamıyormuş. yardımcı olabilecek varsa sevinirim
:)) Tamam canım bende merak ediyorum zaten deneyeceğim...
Canım sen kaç yaşındasın.??
3 mili 6 aydır yapıyorum haftada en az 3 kez , 4 milide arada bir bu süreçte toplam 4 kez filan yapabilmişimdir
günaydın kızlar kızımı 1 yaş aşısına götürdüm geldim şimdide leslie ile yürüyeceğim 3mill bakalım 2 millde bırakacakmıyım 3. mille gelince bırakıyorum bazen
badem bravo sana 5 mill yapıyorsun demek 1.5 saat sürüyor kızlar bu 5 mill bir keredemi iniyor bende indireyim bana arkadaş cdye çekip vermişti ama 3 mill şimdi hafif geliyor
kızım uyanmadan yapayım sporumu yaptırmıor
21 yaşındayım,ne acı değil mi :kedi:
O kadar şanslısınki..Bak 21 yaşında olduğun için çabucak kilo veriyorsun ve kısa süredir yapmana rağmen leslieyi hemen toparlanmaya başlamışsın...yerimseniben
geçmişi okudum ve yena hanfendiyi aradım burdanda yazayım bari ben seni yolmammııııııııııııııııııııııııı kaydirigubbakcemile
arkadaşlar affınıza sığınarak benim isteğimi söylicem size ben uzun süre bu bölümdeydim ve kilomu burdaki arkadaşlarımın desteği sayesinde verdim her akşam gün boyu yediklerimizi yazdık az yada çok yediğimizde birbirimize kızdık yeme alışkanlığımızı burda sağladık hergün egzersizimi yaptık cuma kilo bildirimi yaparken diğer arkadaşımıza yaptığımız spor dakikasını bildirdik kilo verenlere ödül yemeğimiz varken kilo veremeyenler ödülsüz bir hafta geçiriyorduu bu bize daha çok hırs veriyordu eskiye geri dönmeyi size öneriyorum her aylık ve haftalık kilo takiplerimiz aylık vücut ölçülerimiz oluyordu spor dakikalarını ben tutmaya razıyım fikirlerinizi bekliyorum
Ben bunu yeni okuyorum yyaaw,3000 küsür sayfayı okuyamamıştım ilk geldiğimde konuya :kedi: Şimdi ara ara bakıyorum da yeni rastladım..İyiymiş bu kurallar,seçilin bahsettiği de bunlar sanırım yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?