- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
En önemlisi su tabii ama bir kısmını içine maydanoz limon vs ile hazırlayıp içebilirsinKızlar bana iyi bir ödem attırma için tarifi lazım... Önce şu şişlikten kurtarmam lazım. Leslie 3 mil ile 2 ayda 8 kilo vermişligim var şuan 1mil ancak yapabilirim.
Ananas suyu veya dukan birası canım ikisi de bana yaradıKızlar bana iyi bir ödem attırma için tarifi lazım... Önce şu şişlikten kurtarmam lazım. Leslie 3 mil ile 2 ayda 8 kilo vermişligim var şuan 1mil ancak yapabilirim.
Meraba hastaligi gecirmeniz icin gecmis olsun. Daha cok yeni gecirmissiniz saglikli beslenme olarak doyana kadar yeyin. Hafif yuruyusle 15 dk leslie ile baslayin cok yormadan. Emzirme durumu var mi, temmuz anneleri yazınca oyle düşündüm kusura bakmayin, eger varsa ben ilk zamanlar yesilcay vs icmedim. Kizim 11 aylikken icmeye basladim. O zamana kadar rezene ictim bol bolKızlar bana iyi bir ödem attırma için tarifi lazım... Önce şu şişlikten kurtarmam lazım. Leslie 3 mil ile 2 ayda 8 kilo vermişligim var şuan 1mil ancak yapabilirim.
Yaa minnaklarim merhaba beni de tanimissindir belki benim de covidden dolayi cigerlerim hala agriyo ve surekli kalp agrisi yasiyorum. Bide bosandm pandemi bosanma su bu derken 98 kilo oldum
kan sulandırıcı besinler tüketin. mesela kiraz vs.Coaspirin kullanıyorsun demi canım. İlaçları pıhtı yapıyor. Hergun alıyorum ben
Dukan biraKızlar bana iyi bir ödem attırma için tarifi lazım... Önce şu şişlikten kurtarmam lazım. Leslie 3 mil ile 2 ayda 8 kilo vermişligim var şuan 1mil ancak yapabilirim.
maydanoz suyu, yeşil çay, tarçınla hazırlanmış ananas kabuğu çayı ve bol bol su içmek ayrıca yürüyüş yapmak sana çokça ödem attıracaktır canım.Kızlar bana iyi bir ödem attırma için tarifi lazım... Önce şu şişlikten kurtarmam lazım. Leslie 3 mil ile 2 ayda 8 kilo vermişligim var şuan 1mil ancak yapabilirim.
evet 25 kilo fark görülmüyor. olsun önemli olan o kadar vermen. maşallah25 kilo vardır canım o kadar göstermese de
canım çok iyisinbeş çocuk diyorsun az mı eşin hiç konuşmasın kendimi hayal ettim çocuksuz 120 olan ben çocuklarla 200 e dayanırdım herhalde
Öyle canım 108 im ilkinde diğerinde 83 verdiğim 4aylık arayı saymazsak 6 ayda toplam 33 kilo verdim işte son 10-15 kiloya geldim artık bundan sonra ne versem kardırevet 25 kilo fark görülmüyor. olsun önemli olan o kadar vermen. maşallah
Yok canım emzirmiyorum 11.5 aylıklar ikizlerim. Bebeklerimin için tam buğday ekmeği yapıyorum bende yiyeceğim. Bol su ve dediğiniz caylarla. Leslie 1 mil şimdilik bana yeterli olur gibiMeraba hastaligi gecirmeniz icin gecmis olsun. Daha cok yeni gecirmissiniz saglikli beslenme olarak doyana kadar yeyin. Hafif yuruyusle 15 dk leslie ile baslayin cok yormadan. Emzirme durumu var mi, temmuz anneleri yazınca oyle düşündüm kusura bakmayin, eger varsa ben ilk zamanlar yesilcay vs icmedim. Kizim 11 aylikken icmeye basladim. O zamana kadar rezene ictim bol bol
Hemen iki çizgi çıktıysa hamilesindir canım ay hadi hayırlı haberlerle gel pazartesi deaz önce gebelik testi yaptım , evde ki test poztif çıktı
karnım tok, o etkilemiş olabilir mi bilmiyorum
ama jet şekilde koyuya dönmesi şaşırttı
pazartesi kan vererek baktıracağım :)
Yesilcay, kiraz sapi,hibuskus caylari içebilirsin. Ama daha once hic icmediysen tansiyon vs problemin varsa dikkatli ic. Hepsini ayni gun icme mesela. Yine kabuk tarçın detoks sularina koyabilirsinYok canım emzirmiyorum 11.5 aylıklar ikizlerim. Bebeklerimin için tam buğday ekmeği yapıyorum bende yiyeceğim. Bol su ve dediğiniz caylarla. Leslie 1 mil şimdilik bana yeterli olur gibi
Yaa bak ben sana ne diyodum stres yapma diye :) hayirli olsun. Aclik toklukla alakasi yok bebiş gelmiş işte :)az önce gebelik testi yaptım , evde ki test poztif çıktı
Bu arada ikincide ben ellerimi yikayana kadar cikmisti cizgi, direkt kese görmüştükaz önce gebelik testi yaptım , evde ki test poztif çıktı
hadi hayırlısı :))))Hemen iki çizgi çıktıysa hamilesindir canım ay hadi hayırlı haberlerle gel pazartesi de
yaa ben hamile kalır mıyım kalmaz mıyım diye değil deYaa bak ben sana ne diyodum stres yapma diye :) hayirli olsun. Aclik toklukla alakasi yok bebiş gelmiş işte :)
hadi hayırlısı olsun yaaaBu arada ikincide ben ellerimi yikayana kadar cikmisti cizgi, direkt kese görmüştük
Ben de gittiğimde 9 haftalıktı direk kalp atışı duymuştumBu arada ikincide ben ellerimi yikayana kadar cikmisti cizgi, direkt kese görmüştük
Bende öyle 7 gece yattim hastanede cok beter gunlerdi bebis de korona oldu falabBitirdiniz demek canım hakkında en hayırlısı böyledir. Hamilelikte yıprattı seni. Vallahi canım on gün evde on gün hastanede çektim halen çekiyorum.
Ben kasimin sonunda pozitif oldum aralikta yattim hastanede bir sure kullandık hatta ilk zamanlar hergun igne yapiyordumCoaspirin kullanıyorsun demi canım. İlaçları pıhtı yapıyor. Hergun alıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?