dikkatli beslen canım. bazı hamileler iki kişilik besleniyorum diye çok abartıyorlar. dağınık yeme. kilo bile verirsin ilk başlarda.hadi hayırlısı :))))
yaa ben hamile kalır mıyım kalmaz mıyım diye değil de
bu kiloyla hamile kalmasaydım diye üzülüyordum
ama veremiyoruz işte
daha fazla da ertelemek istemedim .
hadi hayırlısı olsun yaaa
bebek şimdi ne kadarlık?Bende öyle 7 gece yattim hastanede cok beter gunlerdi bebis de korona oldu falab
canımsın25 kilo vardır canım o kadar göstermese de
canım çok iyisinbeş çocuk diyorsun az mı eşin hiç konuşmasın kendimi hayal ettim çocuksuz 120 olan ben çocuklarla 200 e dayanırdım herhalde
çok çok geçmiş olsun canımBende öyle 7 gece yattim hastanede cok beter gunlerdi bebis de korona oldu falab
Ay sonu yasina giriyordikkatli beslen canım. bazı hamileler iki kişilik besleniyorum diye çok abartıyorlar. dağınık yeme. kilo bile verirsin ilk başlarda.
bebek şimdi ne kadarlık?
Olur mu canım niye güzelliği kaybedesin ama sağlık gerçekten çok önemli o da zayıflıktan geçiyor benim baba tarafı hep kilolu ben de onlara çekmişim en çok babam üzülüyordu o yüzden beni kilolu gördükçe şimdi zayıflıyorum diye en mutlu o ama çok hızlı veriyorsun hasta olmayasın diyor şimdi decanımsınevt bende hamilelikleri de aldım her hamileliğimde 3 ,5 kilo kaldı çocuklar büyüdü şükür kendimi fark ettiğimde 100leri geçmiştim çocuklardan hiç kendimi anlamadım nasıl o hale geldim eh işte yaş kemale erdi şimdiden sonra güzelliği kaybettik bari sağlığı kaybetmeyelim
İsmim yok ama ben de hedef belirleyeyimBAYRAM HEDEFLERİ
(4 Haziran-16 temmuz)
Fit mutlu anne >> 81----------77
@Pembe Lotus >>81.70---------78
Mthn83
Amine Busra
hzlsel
@Bonus
@Bulamiyorum
@asumanzeynep
60kiloyum
Kızlar güncel kilonuzu ve hedeflerinize beni etiketlerseniz tabloyu yapicam unutkanlık başa bela vala
O bende de var canım ama bırakma ne güzel kilo veriyorken daha da git üstüne verebildiğini ver kıyafetlerin bol geldikçe ya da eski kıyafetlerine girdiğini gördükçe daha da mutlu olacaksın ve hevese geleceksin hele üçlü hanelerden ikili hanelere inince insan çok mutlu oluyorİyi haftasonları herkese
Güncel 121.6
Gelen +0.3
5-6 kiloda bir takılıyorum şimdi de 121 civarına takıldım eksiyi görünce biraz salıyorum tam tersi gaza gelmem gerekirken...
ahh gülüm ağzın bal yesin derdim ama demicem bal yemeOlur mu canım niye güzelliği kaybedesin ama sağlık gerçekten çok önemli o da zayıflıktan geçiyor benim baba tarafı hep kilolu ben de onlara çekmişim en çok babam üzülüyordu o yüzden beni kilolu gördükçe şimdi zayıflıyorum diye en mutlu o ama çok hızlı veriyorsun hasta olmayasın diyor şimdi dekeşke 100lü kilolara ulaşmadan fark edebilseydik ama zararın neresinden dönsek kar inşallah bundan sonra o kiloları ne uzaktan ne yakından görmeyeceğiz
Sanki tartıaz önce gebelik testi yaptım , evde ki test poztif çıktı
karnım tok, o etkilemiş olabilir mi bilmiyorum
ama jet şekilde koyuya dönmesi şaşırttı
pazartesi kan vererek baktıracağım :)
Bırak sen bırakİyi haftasonları herkese
Güncel 121.6
Gelen +0.3
5-6 kiloda bir takılıyorum şimdi de 121 civarına takıldım eksiyi görünce biraz salıyorum tam tersi gaza gelmem gerekirken...
Takılma isme gözüne iliseni yazdı o öyleİsmim yok ama ben de hedef belirleyeyim
6 hafta oluyor tarihler 8 kilo hedefim
121.6---------> 113.6 inşallah
İnşallahO bende de var canım ama bırakma ne güzel kilo veriyorken daha da git üstüne verebildiğini ver kıyafetlerin bol geldikçe ya da eski kıyafetlerine girdiğini gördükçe daha da mutlu olacaksın ve hevese geleceksin hele üçlü hanelerden ikili hanelere inince insan çok mutlu oluyor
O zaman durmak yokSanki tartıkarnim tok diyor yaa
Bırak sen bırak
90 lar üstünde eli sopalı kimse yok mu yaa
Ben kıyamıyorum. Ama o kendine kiyiyor
Takılma isme gözüne iliseni yazdı o öyle
Hedefine odaklan
Maşallah canım ben iki oğlana yetişemiyorum sende iki kati varvallamı.,,, yokk yok gülüm 5 çocuk 4 erkek 1 kız var
Eşimden kaptım bir ay ne çektik Allah bilir şükür bebekler olmadı. Önce eşim ondan bana oturduğum yerde oldum en çok buna üzüldüm. 1 yıl hapis hayatı yaşayıp bu denli atlatmak zoruma gitti. Yaşadığımız yerde aileler yok asla unutulmayacak bir nisan ayı yaşadık. Rabbim düşmanıma vermesinBende öyle 7 gece yattim hastanede cok beter gunlerdi bebis de korona oldu falab
Amin geçmiş olsunEşimden kaptım bir ay ne çektik Allah bilir şükür bebekler olmadı. Önce eşim ondan bana oturduğum yerde oldum en çok buna üzüldüm. 1 yıl hapis hayatı yaşayıp bu denli atlatmak zoruma gitti. Yaşadığımız yerde aileler yok asla unutulmayacak bir nisan ayı yaşadık. Rabbim düşmanıma vermesin
Arkadasimda diyetteydi. 100 kg uzeri kendisi. 10 kg verdi bilerek o da 2.yi yapti. Kimsenin birşey demeye hakki yok. Sadece saglikli beslenmeye daha cok yonel. Ben hamileyim herseyi yerim kafasında olma. Yani oturup tabak tabak yeme, tatsan da ayni tat nasilsahadi hayırlısı :))))
yaa ben hamile kalır mıyım kalmaz mıyım diye değil de
bu kiloyla hamile kalmasaydım diye üzülüyordum
ama veremiyoruz işte
daha fazla da ertelemek istemedim .
hadi hayırlısı olsun yaaa
Cok geçmiş olsunEşimden kaptım bir ay ne çektik Allah bilir şükür bebekler olmadı. Önce eşim ondan bana oturduğum yerde oldum en çok buna üzüldüm. 1 yıl hapis hayatı yaşayıp bu denli atlatmak zoruma gitti. Yaşadığımız yerde aileler yok asla unutulmayacak bir nisan ayı yaşadık. Rabbim düşmanıma vermesin
Yok canım hiç malzemesi de yok. Kırlentle yapmışinsAllah cnm istersen olabilirsin bence 6 hafta var
Pilates sekillenmek için güzel bende mi düşünsemtopla lastikle falan mı yaptı
Ben uzun yıllardır o rakamları göremedim cnm ama görücez tabi hepimiz
Bende diyecektim hadi belirleyelim hedef hepimiz
Maşallah canım ben iki oğlana yetişemiyorum sende iki kati varAllah yardımcın olsun mi diyeyim Allah bağışlasın mi hadi ikisinide diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?