Ben saglikciyim onca hastaya gittim bende eşimden aldım hastalığı. Çok şükür ikimizde hafif gecirdikEşimden kaptım bir ay ne çektik Allah bilir şükür bebekler olmadı. Önce eşim ondan bana oturduğum yerde oldum en çok buna üzüldüm. 1 yıl hapis hayatı yaşayıp bu denli atlatmak zoruma gitti. Yaşadığımız yerde aileler yok asla unutulmayacak bir nisan ayı yaşadık. Rabbim düşmanıma vermesin
Model ve atsana@Fit mutlu anne canim ve diger kizlar bana daha önce epey kg veren bir ablam pentinin korseli coraplarindan önerdi. 3 al 2 öde varmis suan aldim hemen insallah faydasi olur. Hep giy hiç cikarma dedi o abla. Eger corap seklinde sikarsa dizden keseceğim korse şeklinde giycem
Eşim ayakta geçirdi. Üstelik testi de özel ders öğrencisine gidecek diye önlem amaçlı yaptırdı biz şok olduk. Gece gelen mesaja yoksa bende semptomlar ağırlaşana kadar bilmeyecektik. Üstelik o hafta okula aşı geldi gidip olacaktıkBen saglikciyim onca hastaya gittim bende eşimden aldım hastalığı. Çok şükür ikimizde hafif gecirdik
Model ve atsana
afiyet olsun canımİyi akşamlar
kahvaltı
2 dilim ekmek, üzerine peynir
Çırpılmış yumurta
Salatalık
öğle
Fırında brokoli, kabak, 3 dilim patates
Yoğurt
ara
Üç beş çilek
Akşam
1 tabak zeytinyağlı taze fasulye
Cacık
2 yk pilav
Hadi hayırlısı tok aç etkiler mi hiç Yaa hamilesindir:)az önce gebelik testi yaptım , evde ki test poztif çıktı
karnım tok, o etkilemiş olabilir mi bilmiyorum
ama jet şekilde koyuya dönmesi şaşırttı
pazartesi kan vererek baktıracağım :)
Aaa biri beni anlatmisBen iki gündür ipin ucunu bıraktım iş güç hikaye aslında istesem çok güzel dengelerim ama motivasyon düştü sanırım. Elbise alındı diye bir rahatlık çöktü sanırım bilinç altına. Bide hasta olucam bahanesini de ekliyim. Sanki hasta olmasam hicbirsey yemiyorum.
Neyse bahaneleri mi saydım. Şu da içmedim. 1 lt belki.
Sanki birini ispiyonluyormus gibi hissettim
Ebru şallı nin programini mi uygulamisYok canım hiç malzemesi de yok. Kırlentle yapmış
Bunu Penti nin kendi sitesinden aldimBen saglikciyim onca hastaya gittim bende eşimden aldım hastalığı. Çok şükür ikimizde hafif gecirdik
Model ve atsana
Çok geçmiş olsun canım ben de geçenlerde olmuştum direk haşlanmış patates yemiştim favori yiyeceğimdir iyileşin bir an önce inşallah kaldığın yerden yine devam edersinBiz ailecek ishal olduk. Bu aksam acile gittik. Menum hiç iyi degil bolca ekmek hatta aksam makarna vardiben cabaladikca dibe batiyorum sanki
İnşallah yarin daha dikkatli olcam. Ama sulu yemek ne yapacagimi bilemiyorum simdi 1 hafta yediginize dikkat edin dedi dr.Çok geçmiş olsun canım ben de geçenlerde olmuştum direk haşlanmış patates yemiştim favori yiyeceğimdir iyileşin bir an önce inşallah kaldığın yerden yine devam edersin
Sanki beni ispiyonladınBen iki gündür ipin ucunu bıraktım iş güç hikaye aslında istesem çok güzel dengelerim ama motivasyon düştü sanırım. Elbise alındı diye bir rahatlık çöktü sanırım bilinç altına. Bide hasta olucam bahanesini de ekliyim. Sanki hasta olmasam hicbirsey yemiyorum.
Neyse bahaneleri mi saydım. Şu da içmedim. 1 lt belki.
Sanki birini ispiyonluyormus gibi hissettim
Sen de mii:)))Aaa biri beni anlatmis
Geçmiş olsun canım iyileşin önce önemli olan oBiz ailecek ishal olduk. Bu aksam acile gittik. Menum hiç iyi degil bolca ekmek hatta aksam makarna vardiben cabaladikca dibe batiyorum sanki
Haşlama olunca iyi oluyor. Tok tutsun diye yapicamSanki beni ispiyonladın
Sen de mii:)))
Geçmiş olsun canım iyileşin önce önemli olan o
Bol su için patates muz leblebi
Yumurta iyi fıkir gibi gelmedi bana
Aynen ya, hep böyle yapiyorum kactir 6 Lara yaklasip sacmaliyorum, agzima carpacam bitane terlikleSanki beni ispiyonladın
Sen de mii:)))
Geçmiş olsun canım iyileşin önce önemli olan o
Bol su için patates muz leblebi
Yumurta iyi fıkir gibi gelmedi bana
Mideni karistirmazsa tok tutar tabii canımHaşlama olunca iyi oluyor. Tok tutsun diye yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?