Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben saglikciyim onca hastaya gittim bende eşimden aldım hastalığı. Çok şükür ikimizde hafif gecirdik
Model ve atsana

iyi akşamlar arkadaşlar
bugün ,öğleden sonra eşimle çarşıya gittik benim biraz alacakların vardı eşimde bişeyker aldı kendine gelince hemen mutfağa girdim kıymalı ıspanak iyemeği yaptım çok yoruldum bayağı bir gezdik yürüdük dışarda eşim birşeyler yedi ama ben yemedim ayran içtim su içtim çok acıktım yemek pişerken ben evelsi günden kalan taze fasulye yeyi yedim bugün böyle geçti yorgumçnum ayaklarım sızlıyor ağrıyor

gelsin bugünkü yut yutlarrrrr
sabah , 3 yk Yulaf 2 yumurta peynirli omlet
zeytin domates salatalık biber çay,

öğlen dışarda ,,,, 1 ,fıstık bar , 1 paket yulaflı pirinç patlağı , ayran ,su 1 çay ,

akşam ,6yk etli Taze fasulye,3 yk yoğurt,
1,tbe,

şimdi çay içiyorum sonra kahve içerim bitki çaylarını içereim su ,2 ,5 olur belki biraz geçer yatana kadar
inşallah bugünü böyle kapatırım ama pek pek çok açlık bastırırsa 22 00 gibi son ara öğün yaparım , böyle işte bacılar sizlerde ne var ne yok iyisinizdir İnşallah

Ben saglikciyim onca hastaya gittim bende eşimden aldım hastalığı. Çok şükür ikimizde hafif gecirdik

Model ve atsana
Eşim ayakta geçirdi. Üstelik testi de özel ders öğrencisine gidecek diye önlem amaçlı yaptırdı biz şok olduk. Gece gelen mesaja yoksa bende semptomlar ağırlaşana kadar bilmeyecektik. Üstelik o hafta okula aşı geldi gidip olacaktık

Ben iki gündür ipin ucunu bıraktım iş güç hikaye aslında istesem çok güzel dengelerim ama motivasyon düştü sanırım. Elbise alındı diye bir rahatlık çöktü sanırım bilinç altına. Bide hasta olucam bahanesini de ekliyim. Sanki hasta olmasam hicbirsey yemiyorum.
Neyse bahaneleri mi saydım. Şu da içmedim. 1 lt belki.
Sanki birini ispiyonluyormus gibi hissettim

Aaa biri beni anlatmis

Biz ailecek ishal olduk. Bu aksam acile gittik. Menum hiç iyi degil bolca ekmek hatta aksam makarna vardi ben cabaladikca dibe batiyorum sanki
Çok geçmiş olsun canım ben de geçenlerde olmuştum direk haşlanmış patates yemiştim favori yiyeceğimdir iyileşin bir an önce inşallah kaldığın yerden yine devam edersin

Çok geçmiş olsun canım ben de geçenlerde olmuştum direk haşlanmış patates yemiştim favori yiyeceğimdir iyileşin bir an önce inşallah kaldığın yerden yine devam edersin
İnşallah yarin daha dikkatli olcam. Ama sulu yemek ne yapacagimi bilemiyorum simdi 1 hafta yediginize dikkat edin dedi dr.
Yarin sabah haslama yumurta ve haslama patates düşündüm bende

Sanki beni ispiyonladın
Aaa biri beni anlatmis
Sen de mii:)))
Biz ailecek ishal olduk. Bu aksam acile gittik. Menum hiç iyi degil bolca ekmek hatta aksam makarna vardi ben cabaladikca dibe batiyorum sanki
Geçmiş olsun canım iyileşin önce önemli olan o
Bol su için patates muz leblebi
Yumurta iyi fıkir gibi gelmedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…