merhaba arkadaşlar bende bugün başladım şu an 115 kiloyum tartı grubunua benide katın.Bir ayda 10 kilo verdiren bir diet yapıyorum ilgilenirseniz yazarım
Dün elektrikler gitti,karanlıkta kaldık,nete falan da giremedim haliyle( Bilgisayarımın şarjı az olduğu için Leslie'yle 5 mili tamamlayamadım,yarım saatten sonra kapandı bilgisayar;ama ben yirmi dakika falan da dedeme gittim geldim o yağmurda kaydirigubbakcemile3 Hareket aşkıyla hoşum,Allah bozmasın boshayallersmile Dün gece bacağımı sinek yemiş onu kaşırken fark ettim ki bacağımda bir sıkılaşma var,daha çok walk walk walk bundan sonra..kaydirigubbakcemile2
bende ilk defa okuyorum...
arkadaslar yarindan itibaren haftada bir katilacagim. turkiyeye geliyorum............
Ben bunu yeni okuyorum yyaaw,3000 küsür sayfayı okuyamamıştım ilk geldiğimde konuya :kedi: Şimdi ara ara bakıyorum da yeni rastladım..İyiymiş bu kurallar,seçilin bahsettiği de bunlar sanırım yerimseniben
bugünkü menüm
sabah 1 dilim kepek ekmeğini ikiye bölüp 1 dilim kaşar ve domatesle tost yeşil çay
ara-2-3 tane form çubuk kraker
öğlen 1-2 kaşık şehriye çorbası 2-3 çatal tavuk 1 salatalık(iş yerinde çorbayı beğenmedim tavuk da yaglıydı yagsız yerini almaya çalıştım :) )
akşam anneciğim kuru fasulye yapmış etli biraz ondan 4-5 yemek kaşığı da bulgur pilavı( annem çok güzel yapar dayanamadım) ve çoban salata
akşam çay keyfi yaptım.1 tane eti puf yedim :) canım tatlı istedi.bugün biraz kaçırdım anlayacagınız.ara sıra kaçamaklar olur canııımmm.kaydirigubbakcemile3 sporumu yeni yapıcam daha.leslie ile yürücem şimdi 3 mil olanı. sonra duşumu alıp yatıcam.
beni de cuma yarışmalarına alın.güveniyorum kendime kızlar kaydirigubbakcemile3 hırslanıyım azcık daha.
3 mili 6 aydır yapıyorum haftada en az 3 kez , 4 milide arada bir bu süreçte toplam 4 kez filan yapabilmişimdir
bence geç artık canım. arada çok fark yoktur
geçmişi okudum ve yena hanfendiyi aradım burdanda yazayım bari ben seni yolmammııııııııııııııııııııııııı kaydirigubbakcemile
arkadaşlar affınıza sığınarak benim isteğimi söylicem size ben uzun süre bu bölümdeydim ve kilomu burdaki arkadaşlarımın desteği sayesinde verdim her akşam gün boyu yediklerimizi yazdık az yada çok yediğimizde birbirimize kızdık yeme alışkanlığımızı burda sağladık hergün egzersizimi yaptık cuma kilo bildirimi yaparken diğer arkadaşımıza yaptığımız spor dakikasını bildirdik kilo verenlere ödül yemeğimiz varken kilo veremeyenler ödülsüz bir hafta geçiriyorduu bu bize daha çok hırs veriyordu eskiye geri dönmeyi size öneriyorum her aylık ve haftalık kilo takiplerimiz aylık vücut ölçülerimiz oluyordu spor dakikalarını ben tutmaya razıyım fikirlerinizi bekliyorum
arkadaşlar bende bugün diete başladım.Şuan 115 kiloyum cuma tartı grubuna benide yazın bu arada 1 ayda 10 kilo verdirdiği söylenen bir corba dietine başladım ilgilenen olursa yazarım.Hepimie iyi şanslar
selam güzeller ben bugün rahatsızım eccik hem cırcır olmuşum hemde regl
yani karın ağrısı kasık ağrısı karıştı birde kırmızı kartı yiyince iştahım kapanır benim
bugün 12 gibi bir kase çorba içtim bir dlm kpk ekmeğiyle
5 gibide iki kaşık yoğurt ve iki dlm kpk ekmeği yedim
2 su
leslicimle 30 dk yürüdüm anca bu kadar bugün
bu arada kızlar ben yarın önce kendi memlketime annemlerin yanına bileciğe
ordan hep beraber eşimin memlketi sivasa gidiyoruz
hftya pzrtsiye kadar yokum
hepinizi seviyorum geldğimde hepimizden en az 2 kilo gitmiş olsun inşlhhh
hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan
haa bu arada bugün nihayet haslama kemikli etimi yedim ,günlerce haserdigim,ama bulgur kalmamis pirinc pilavi yaptim...amanin kizlar cok lezzetliydi beee...
bugünkü menüm
sabah 1 dilim kepek ekmeğini ikiye bölüp 1 dilim kaşar ve domatesle tost yeşil çay
ara-2-3 tane form çubuk kraker
öğlen 1-2 kaşık şehriye çorbası 2-3 çatal tavuk 1 salatalık(iş yerinde çorbayı beğenmedim tavuk da yaglıydı yagsız yerini almaya çalıştım :) )
akşam anneciğim kuru fasulye yapmış etli biraz ondan 4-5 yemek kaşığı da bulgur pilavı( annem çok güzel yapar dayanamadım) ve çoban salata
akşam çay keyfi yaptım.1 tane eti puf yedim :) canım tatlı istedi.bugün biraz kaçırdım anlayacagınız.ara sıra kaçamaklar olur canııımmm.kaydirigubbakcemile3 sporumu yeni yapıcam daha.leslie ile yürücem şimdi 3 mil olanı. sonra duşumu alıp yatıcam.
kiz yedim bugün arzu ettigim yemegi....hu duydunmu?zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?