Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

1 haşlanmış yumurta 1kk peynir 2 zeytin domates salatalık 1 dilim tam buğday unlu ekmek(geç kalktığım için öğle yemeği gibi oldu öğün atlamak zorunda kaldım:)
3 adet forma bisküvi 1 kase yoğurt

akşam z. yağlı taze fasulyem vardı az bişey yanına biraz peynir aldım ve domates 2 dilim tam buğday unlu ekmek yedim 1 kase yoğurdum vardı ama bugün gaz sorunum çok akşam tercih etmedim saat 10 da 1 porsiyon meyvem var

bugün bol bol temizlik yaptım üstüne 35 dk stepperde tepindimm akşama yürücektim ama kardeşim gitmiyelim die tutturdu bu akşam izinliyiz:):):)

bu arada unuttum annem akdeniz ekmeği almış bi güzel ondan kaçırdım

merhaba arkadaşlar bende bugün başladım şu an 115 kiloyum tartı grubunua benide katın.Bir ayda 10 kilo verdiren bir diet yapıyorum ilgilenirseniz yazarım

canım hoşgeldin aramızaaa 10 kilo verdiren şok diyetlere kanmamanı tavsiye ederim 10 kilo verirsin 20 kilo alırsın en güzeli sağlıklı beslenmeeeea.s.

selam güzeller ben bugün rahatsızım eccik hem cırcır olmuşum hemde regl
yani karın ağrısı kasık ağrısı karıştı birde kırmızı kartı yiyince iştahım kapanır benim

bugün 12 gibi bir kase çorba içtim bir dlm kpk ekmeğiyle

5 gibide iki kaşık yoğurt ve iki dlm kpk ekmeği yedim

2 su

leslicimle 30 dk yürüdüm anca bu kadar bugün

bu arada kızlar ben yarın önce kendi memlketime annemlerin yanına bileciğe
ordan hep beraber eşimin memlketi sivasa gidiyoruz
hftya pzrtsiye kadar yokum

hepinizi seviyorum geldğimde hepimizden en az 2 kilo gitmiş olsun inşlhhh

hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan

kiz sen yinemi kilo verdin ? 91 li kilolarda degilmiydin en son canim?

haa bu arada bugün nihayet haslama kemikli etimi yedim ,günlerce haserdigim,ama bulgur kalmamis pirinc pilavi yaptim...amanin kizlar cok lezzetliydi beee...

bugünkü menüm
sabah 1 dilim kepek ekmeğini ikiye bölüp 1 dilim kaşar ve domatesle tost yeşil çay
ara-2-3 tane form çubuk kraker
öğlen 1-2 kaşık şehriye çorbası 2-3 çatal tavuk 1 salatalık(iş yerinde çorbayı beğenmedim tavuk da yaglıydı yagsız yerini almaya çalıştım :) )
akşam anneciğim kuru fasulye yapmış etli biraz ondan 4-5 yemek kaşığı da bulgur pilavı( annem çok güzel yapar dayanamadım) ve çoban salata

akşam çay keyfi yaptım.1 tane eti puf yedim :) canım tatlı istedi.bugün biraz kaçırdım anlayacagınız.ara sıra kaçamaklar olur canııımmm.kaydirigubbakcemile3 sporumu yeni yapıcam daha.leslie ile yürücem şimdi 3 mil olanı. sonra duşumu alıp yatıcam.

beni de cuma yarışmalarına alın.güveniyorum kendime kızlar kaydirigubbakcemile3 hırslanıyım azcık daha.

canim yine iyi yemissin güzel yani...bu arada tatlim senin boyun kacki?

sabah
1 kk peynir
birkaç ısırık omlet
1 zeytin
1 dilim ekmek
domates salatalık

ara
1 bardak süt
5 etiform

öğlen
4-5 kaşık kısır
salata

ara
4 kayısı
1 bardak süt

akşam
1 fırında levrek
salata

ara
meyve

bugün şehir stadyumuna gittim. 30 dakika yürüdüm 20 dakika koştum.

ben katılırım herşeye. ödülden kastın ne canım?

arkadaşlar bende bugün diete başladım.Şuan 115 kiloyum cuma tartı grubuna benide yazın bu arada 1 ayda 10 kilo verdirdiği söylenen bir corba dietine başladım ilgilenen olursa yazarım.Hepimie iyi şanslar

selam canım hoşgeldin. 115 kiloysan 1 ayda zaten en az 10 kiloyu çok rahat verirsin. güzel bir diyet ve sporla. bence çorbayı filan hiç kullanma. bu arada gruba katılmak için citol isimli kaptanımıza özel mesaj göndermen gerekiyor

iyilişeince bu kadar az yeme canım. kilo alırsın

az yemişsin bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…