- 8 Mart 2020
- 5.712
- 27.806
- 548
Özelden yazdım canım çok fazla aileden burda üye olan var o yüzden yazdım bi burası var rahat rahat içimi döktüğümAh canım olsun yeterki baban iyi olsun geçmiş olsun şimdiden. Ne ameliyati olacak
Âmin sağol abla ❤çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah
Burdan da yazarsin okumaya calisirizÖzelden yazdım canım çok fazla aileden burda üye olan var o yüzden yazdım bi burası var rahat rahat içimi döktüğüm
Günü belli olsun tam net dua grubuna etiket yaparım 70bin ya şafii için
Şifa bulur inşaAllah baban şimdiden geçmiş olsunKuzum aylardır babamin ameliyatı icin hastaneden haber bekliyorduk dün öğlen yatisi yapıldı çarşamba veya perşembe ameliyatı olacak hayirlisiyla
Bugün de evden eksiklerini götürdük yoğun geçecek bu hafta benim için
bugün sağlıklı beslenemedim Akşam yemeği yemedim şuan kahve içiyorum
Çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce güzel haberler alırsınızKuzum aylardır babamin ameliyatı icin hastaneden haber bekliyorduk dün öğlen yatisi yapıldı çarşamba veya perşembe ameliyatı olacak hayirlisiyla
Geçmiş olsun.Kuzum aylardır babamin ameliyatı icin hastaneden haber bekliyorduk dün öğlen yatisi yapıldı çarşamba veya perşembe ameliyatı olacak hayirlisiyla
Benim de yatılı misafirlerim var canım. Bikaç güne çok aktif olurum inş
evet ödem iniyor da bu arada düzgün beslenmem lazım. regl dönemlerinde genelde çok yiyorum. özellikle de tatlıAh o zayıflara o uygun fiyatlı çeşit çeşit kıyafetler çok şanslılar gerçekten kendime iki mağaza hariç hiçbir yerde kıyafet bulamıyorum yıllardır belki 1.5 ay sonra 42 bedene düşebilirsem biraz mağaza seçeceğimi arttırabilirimkiloya çok takılma canım hemen ödem yapıyor 3-4 güne iner kilon normale
kabuk tarçın çayı içebilirsin canım. yeşil çayda tok tutuyor. ben şimdi kabuk tarçın içiyorum.Merhabalar Ben haftaya artı 1 ile başladım
Bugünkü menü şöyle
Kahvaltı 1 yumurta peynir 1 galeta yeşillik
Ara beyaz çay 5 fındık
Öğlen kahvaltıyı geç yapmıştım sütlü kahve ve kuru meyve leblebi yedim
Sonra yürüyüş
Ara yulaf lapasi ve çilek
Aksam tavuklu salata
Gözüm hiç doymuyor midem de
ben de güya bugün düzgün yiyecektim. tatlı yedimSelam kizlar yediklerim tirmaladi ama ben hala yemege devam ediyorum
Cuma 70.8
Bugün 71.8
geçmiş olsun canım.Kuzum aylardır babamin ameliyatı icin hastaneden haber bekliyorduk dün öğlen yatisi yapıldı çarşamba veya perşembe ameliyatı olacak hayirlisiyla
Rabbim şifa versin inşallah bir solukta gelmiş geçmiş olsunKuzum aylardır babamin ameliyatı icin hastaneden haber bekliyorduk dün öğlen yatisi yapıldı çarşamba veya perşembe ameliyatı olacak hayirlisiyla
Allahım şifa versin ailesine bağışlasınMerhabalar, iki gündür ben diyet falan yapmadım.
komşunun bebeği pencereden (2.kat) düştü, bir süredir moralim çok bozuktu. Durumu hakkında Bilgi alamıyorum, komşumla tanışma fırsatımız olmamıştı daha önce. Tek bildiğimiz daha donanımlı bir hasteneye sevki yapılmış ilçe dışına.
Yemeye verdim kendimi, verdiğim bütün kiloları da geri aldım. Tabi hepsi ödem, su kazanımı diye umuyorum.
Rabbim şifa versin. Öyle salma kendini.Merhabalar, iki gündür ben diyet falan yapmadım.
komşunun bebeği pencereden (2.kat) düştü, bir süredir moralim çok bozuktu. Durumu hakkında Bilgi alamıyorum, komşumla tanışma fırsatımız olmamıştı daha önce. Tek bildiğimiz daha donanımlı bir hasteneye sevki yapılmış ilçe dışına.
Yemeye verdim kendimi, verdiğim bütün kiloları da geri aldım. Tabi hepsi ödem, su kazanımı diye umuyorum.
Allah annesine babasına bağışlasın inşallah sağlıkla çıksın hastanedenMerhabalar, iki gündür ben diyet falan yapmadım.
Cok uzuldum en korktugum sey rabbim şifa versin anneye babaya da sabır versin. Sende üzülüp kendini yemeye verme lutfen, bizim yemek yememiz hic birseyi duzeltmeyecekMerhabalar, iki gündür ben diyet falan yapmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?