Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yarın kendimi cezalandırmak istiyorum

bizim buranın pazarı bütün gün gezicem çantamada atıştırmalık bişiler koycam acıktıkça bastırmak için bir lokma ağzıma atıcam , bu bana müstahak ,

kabuk tarçın çayı, tarçın, kahve, yeşil çay vs tokluk verir. tarçın zaten kan şekerini de ayarlıyor.
bunun dışında çiğ badem ve brokoli de krom elementi vardır. o da kan şekerini ayarlar.

daha fazla tokluk için kahvaltınıza çiğ kuruyemiş ekleyin. ceviz, badem, fındık, fıstık, kabak çekirdeği vs. çiğ olarak ve ayarlı tabi. ya da 1 tk çiğ tahin yiyin. müthiş tok tutuyor.

Kızlar babam için dualarimiz sizinle topiginde 70.000 ya şafi başlattim okumak isteyen olursa oraya beklerim rabbim şifa versin hayırlısıyla ameliyatını olup sagligina kavuşsun inş
Canım fazla alamadim cocuklarla cok okuyamazsam diye eksik kalırsa yine alirim

İyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,lor,zeytin,salatalık,domates,acı biber,yeşillik,1 ceviz,1 tatlı kaşığı bal,çaylar.
İkindi : 1 sade soda,1 su bardağı süt,10 beyaz leblebi,1 sade kahve
Akşam: 3 çatal peynirli makarna, 2 yemek kaşığı süzme yoğurt,1 avuç çekirdek,1 kiraz
1.5 lt su
2 kupa yeşilçay
Çaylar

İyi geceler

09.00 2 yumurta ile dereotlu omlet 1 dilim ekmek 1 kk peynir 5 zeytin salatalık domates

13.00 1 lahmacun 1 bardak ayran 1 dilim kavun

17.00 1 top dondurma

20.00 1 tabak türlü (patatessiz) 1 dilim ekmek 1 bardak ayran salata

20 dk yürüyüş 10 dk eliptik 250 step
2 lt su bol bitki çayı

Kızlar babam için dualarimiz sizinle topiginde 70.000 ya şafi başlattim okumak isteyen olursa oraya beklerim rabbim şifa versin hayırlısıyla ameliyatını olup sagligina kavuşsun inş
canım 1000 bin almıştım okudum tamamladım söylemem gereken birşey varmı ,,,. yoksa sadece aldım okudum demem yeterlimi oluyor Allah kabul etsin inşallah şifalar versin rabbim

Kız naptın ben bile yemiyorum bu kadar emeklerine yazık.

Akşam yemeğinde sana şart olsun arzu bi parça tavuk göğsü ye mutlaka.
5 kaşık fasulye nedir 60 kilomusun sen?
Dolu yiyceksin yemekte ve 9 da ara yapıcaksın anlaştık mı

Nasıl şu an durumu çok geçmiş olsun natsume

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…