evde varsa kabuk tarçın çayı iç bence.ah be bacım sen bile halime söyleyecek kelime bulamadın değmiiii
kabuk tarçın yok ta ,,,toz var canım , şimdi sade kahve içtim , beyaz çay aldım hiç içmemiştim onu içsem olurmu ,evde varsa kabuk tarçın çayı iç bence.
tabi beyaz çay da olur.kabuk tarçın yok ta ,,,toz var canım , şimdi sade kahve içtim , beyaz çay aldım hiç içmemiştim onu içsem olurmu ,
tm canoo birazdan içiyorum,,,,tabi beyaz çay da olur.
Canım fazla alamadim cocuklarla cok okuyamazsam diye eksik kalırsa yine alirimKızlar babam için dualarimiz sizinle topiginde 70.000 ya şafi başlattim okumak isteyen olursa oraya beklerim rabbim şifa versin hayırlısıyla ameliyatını olup sagligina kavuşsun inş
Geçmiş olsun acil şifalarKızlar babam için dualarimiz sizinle topiginde 70.000 ya şafi başlattim okumak isteyen olursa oraya beklerim rabbim şifa versin hayırlısıyla ameliyatını olup sagligina kavuşsun inş
canım 1000 bin almıştım okudum tamamladım söylemem gereken birşey varmı ,,,. yoksa sadece aldım okudum demem yeterlimi oluyor Allah kabul etsin inşallah şifalar versin rabbimKızlar babam için dualarimiz sizinle topiginde 70.000 ya şafi başlattim okumak isteyen olursa oraya beklerim rabbim şifa versin hayırlısıyla ameliyatını olup sagligina kavuşsun inş
Kız naptın ben bile yemiyorum bu kadar emeklerine yazık.yok yok kardeşim gitti gün eşim tost istedi zaten midemle savaş ediyorum dayanamadım hazırlarken içine ne koyacaksam 1 dilm onun ekmeğine 1 dilm ağzımaonun tostunu verdim makine sıcak Ken bitenede kendime yaptım yarım bardak ta asitli sarı içeçek hala açım
Merhabalar, iki gündür ben diyet falan yapmadım.
komşunun bebeği pencereden (2.kat) düştü, bir süredir moralim çok bozuktu. Durumu hakkında Bilgi alamıyorum, komşumla tanışma fırsatımız olmamıştı daha önce. Tek bildiğimiz daha donanımlı bir hasteneye sevki yapılmış ilçe dışına.
Yemeye verdim kendimi, verdiğim bütün kiloları da geri aldım. Tabi hepsi ödem, su kazanımı diye umuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?