Not edeyim bu tarifi arada tatlı krizleri oluyor canım önemli olan sağlıklı seçenekler tüketip bunu atlatmak çok iyi yapmışsınBenım regl dönemim ama gecıktım ondan krizgecirmek istemiyorum 1 muz göz kararı süt ve 3tane gün kurusu Kayısı bilender gecırdım üstüne cevız doktum
Afiyet olsun eline sağlıkKızlar kendime sağlıklı fit puding yaptım :)
Nasıl yaptınKızlar kendime sağlıklı fit puding yaptım :)
Bende yapayımBenım regl dönemim ama gecıktım ondan krizgecirmek istemiyorum 1 muz göz kararı süt ve 3tane gün kurusu Kayısı bilender gecırdım üstüne cevız doktum
miss ellerine sağlık canımKızlar kendime sağlıklı fit puding yaptım :)
hoş geldin canımSlm kızlar geldimm
Hoşbulduk cnmhoş geldin canım
hiç sorma bonusum bu hafta regl kaynaklı çikolatalar batırdı beni60kiloyum ah fulya sende çok kaçamak yapmışsın
Bonus gel ne yedin he yaz diyeceğinize tatlı yemişsiniz
benim de regl bozdu.Bu ara saldım bende :/
romantik bir akşamdı yaniGünaydın kızlar dün menümü bile paylaşamadımeşimle bütün akşam müzik dinledik o yüzden hiç gelemedim ama kötü bir şey yemedim
ben de saldığım yerden toparlayacağım.Selam kızlar artık sahalara dönme vakti. Yarın yine yeniden buradayım düzenli menü paylaşacsğım. Misafirlerim gitti diyete adapte olabilirim
Bugünlük yede artık kuru meyveye geç istersen çayla.selam canlar bugün iyi gidiyorum şükür delicesine yeme isteğimnyok şükür Allah'a
buda şekersiz fit kek çayımla son ara öğünüm minik minik yicem çok Muş gibişeker yok 1 yk bal var2 yk yulaf var 1 yumurta 1 yk yoğurt üzerine az bir çiko erittim okaaa
tamam tamammm bidaa olmıcakBugünlük yede artık kuru meyveye geç istersen çayla.
Birde eğer çay yanında bişeyler yeme isteği çok yapıyosa akşam çay içme.
Başka çözümü yok çünkü. Meyve süt meyve yemiş yaparız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?