Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok acıkma sorunumuz var ya arzu meyve yanına ufak bi süt bi ayran eklersen daha iyi olur onun şekerini dengeliyor

Çok güzel menü

Ovv dukan kiraz sapı 3 mil sağlam kozlar
Slm kızlarmenu

Sabah
Mini sandevic(kasar domates)
Çay

Akşam
Etli pide
3 dılım
Kahvw
Au

Aralarda hiç bişey yemiuomusun sen dimaze? Sohbete de gel çok az uğruyosun

tmm canım dediğin gibi yapıcam Allah razı olsun senden canım gerçekten beni etkilyorsun teşekkür ederim yönlendirmelerin yol gösterdiğin için

tmm canım dediğin gibi yapıcam Allah razı olsun senden canım gerçekten beni etkilyorsun teşekkür ederim yönlendirmelerin yol gösterdiğin için

İnş doğru etkiliyorumdur arzucum yoksa hepimizin yanlışı bir burda. Uzun süre geçirince okudum öğrendim bende kilo verenlere şahit oldum

Yok bugün gayet iyi kektede bişey yok işye yemesek nolur dimi
ya ben birkaç gündür deli gibi birşey oldum bonusum çok tuaf bir duygu ,, öle ama bizler en zayıf noktamız yiyecekler ama birşey söylim bugünkü menümden gerçekten tokluk hiisi oldu akşam yemeğimi dediğin gibi yapıcam artık bonusum bakalım nolcak kopmamak lazım burdan kopukluk oldumu daha çok salıyor insan kendini buraya dönmeye deçekğniyor burayı boş bırakmazsak ben anladım ki yavaş ta olsa kilolar gidiyor inşallah

Küçükte ishal var biraz hâlâ ilaçlara devam ediyoruz sen nasilsin?

Not edeyim bu tarifi arada tatlı krizleri oluyor canım önemli olan sağlıklı seçenekler tüketip bunu atlatmak çok iyi yapmışsın
Aynen canım ya emeklerim ziyan olsun istemiyorum
Afiyet olsun eline sağlık
Saol canım
Şekeri az oluyor ama farklı tat
miss ellerine sağlık canım gönder ordan bir porsiyon
Tabisi

İnş doğru etkiliyorumdur arzucum yoksa hepimizin yanlışı bir burda. Uzun süre geçirince okudum öğrendim bende kilo verenlere şahit oldum
tabiki canım sonuç olarak sende insansın kesinlikle doğru etkiliyorsun tartışmasız sende yılların bilgisi var canım mezun olmuş yeni bir diyetisyen kadar bilgin olduğuna ben kendi adıma eminim sende zaman zaman uzaklaşıp salbilirsin ama ben senin yediklerinden çok sözlerini gözlemliyorum ve buraya lütfen daha sık gel

Göğüs eti yok tutuyor buttan daha çok onu mutlaka koy öğününe çok mu gelir deme gece yemektense vaktinde yiyim de

Bak ben şuan cok aclik hissediyorum. Cay ictik, ben yemedim. Karşımda bir suru buskuvi yediler. Ama lokma atmadim agzima. Zayiflamak istiyosak mecburuz

❤ güzel bakan güzel görürmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…