Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Güzel bişeyler yersen benim içinde ye

Arzuluu sen okuma buraları
Tamam kaptanım
Oh ne güzel geliyor sonunda 7 ler
Geçmişi tam okumadım kızlar bugün diyete adam akıllı başladım. Bu sabah tartldm çok fenalardayım ödem vs de vardır ama yine de bayramın ilk günü 84 ken bugün 90 a yakınım
Hemen geri vites
Ben de aynı durumdan döndüm ama o kadar çabuk dayanıyoruz ki 9 lara

Ne biçim aktif başlamışız güne he yürüyüp gelip serilmek
yok kızım yaaa zaten bu yüzden almadıkmı bu kiloları yiyip yiyip serilmek spora üşenmek yürüşe üşenmek birde görsen 10 km yürüdüm sanki eve girdim hırkayı tişörü attım üstümmden ter içinde kaldım ve.

Canım yanıyor şu an napayım belim çok ağrıyo dizime doğru uyuşuyo neyse negatifi vermeyelim ağrısada sonuçta kilo verirsek hafifliyecek

Geçmişi tam okumadım kızlar bugün diyete adam akıllı başladım. Bu sabah tartldm çok fenalardayım ödem vs de vardır ama yine de bayramın ilk günü 84 ken bugün 90 a yakınım
Bengisu toparla artik kendini gidişin sonu yok biliyorsun

Var boyun da var
oof senin çok zor günlük işlerini çok etkiler canım,. gelmiş geçmiş olsun canım
benim eltimde var kaynımında bel kemiği kaymış ameliyat diyo Dr lar belşnden iğne faln oluyor arada öyle ağrıları kesiliyor sende yaptırabilirsin beline boyuna yağipılıyormu bilmiyorum ama fıtığa yapılıyor araştır canım

Geçmiş olsun inşallah hemencecik kavuşur sağlığına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…