Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Surekli bu ekmek olmaz tabi ama arada yaparsin. Baska ekmeklerde deneyebilirsin evde. Hep aynı şeyi yemekte saglikli degil. Evde cavdar ekmegi, tam bugday,siyez falan deneyebilirsin

canım yaa geçmiş olsun güldürdün beni kız
Bende aglancak halime gülüyorum. Azcik dert anlatayim
Dun zaten cocuklari gezdirdim epey yorulmustum. Kargom subeye geri gitmis. Mecbur bugun cocuklari birakamadim birlikte gittik.
Gece regl oldum basım ayri agriyo, karnim ayri...
Orda park vardi oynattim. Sonrada cikmisken avmye götürdüm. Eve geldik zaten pestilim cikmis. Bebek sokaktayken uyudu nasil sevindim ama. Kizimda dedi bende uyucam hemen uyuttum.tam daldim dalmadim derken eşim aradi, telefonuda disaridaydim diye son ses acmistim :'( sinirimden aglayacaktim resmen cocuk gibi. Bebek uyandı ve tabiki uyumadi. Birde esim mesai yapiyor bu hafta hep. Kafam zonk zonk. Normalde 9 da gelmeliydi aradi ben takilcam biraz disarida dedi gelmedi

Surekli bu ekmek olmaz tabi ama arada yaparsin. Baska ekmeklerde deneyebilirsin evde. Hep aynı şeyi yemekte saglikli degil. Evde cavdar ekmegi, tam bugday,siyez falan deneyebilirsin
aynen canım bende öyle düşünüyorum ama işime yararsa bundan bıkana kadar bunu yerim ben ne olursa yerimmmmmm

uy kuzum ya hepsi üst üste gelmiş sabır güzelim napcan evlatlar senin yalnız çocuk bakmak çok zor Allah kolaylık versin inşallah, eşinde napsın adamcağız iş parasızda hiçbir şey olmuyor 2 de çocuk Allah bağışlasın zor ama geçiöek hiçbir zorluk darlık kalıcı değildir sabret gülüm bizde geçtik o yollardan şimdi senin güzel günlerin ahh büyüdüler mi gör sen perte çıkarıyorlar anneyi aman o regl bana hiç söyleme nefret ediyorum bende bende de baş ağrısı yapıyor minoset iç çok güzel bütün ağrıyı heryerinden alıyor parol güzel diil

Canım iki küçük çocuk şu an zor ama biraz büyüdükten sonra iki kızın senin arkadaşın olacak sana can yoldaşı olacak bu günlerde geçecek eminim dinlenmeye ihtiyacın var bekara koca boşamak kolay tabi ama en azından büyüğü yakınlardaysa şöyle annene veya kv ne bıraksan bir iki günlüğüne kafa dinlesen biraz dinlensen iyi gelirdi sana

köz patlıcandaki az yoğurt ve de turşu midemi şişirdi de şişirdi
Ben de bugün dışarıda planladığımdan daha çok yedim inşallah yarın tartı da beni tırmalamaz yediklerim turşu tuzlu ya canım aslında tüketmemek lazım acaba laktoz ile ilgili bir durum mu yoğurt yapmıyoru ama sütü ben hep laktozsuz kullanıyorum

Emzirdigim icin parola mecburum. Yoksa neler neler icerdimde off.
Evet iste el mecbur çalışacak adam ben de cocuk bakicam

Annemle kv ayni mahalledeyiz inan kimsenin kimseye faydasi yok

Ne yedin dogru soyle. Bende dışarıdaydim green salad ta yedim ilk kez. Tavuklu salata

Annemle kv ayni mahalledeyiz inan kimsenin kimseye faydasi yok
O da doğru canım ama keşke biraz yardımcı olsalar
Ne yedin dogru soyle. Bende dışarıdaydim green salad ta yedim ilk kez. Tavuklu salata
ben de önce tavuklu salata yemeyi düşündüm sonra amannn salata mı yenir dışarıda dedim aslında çok aşırı değil yediğim ama içinde hangi yağ vardı emin değilim o yüzden tedirginim tavuk ve salata yedim bir de 3-4 çatal kremalı makarna yedim yemeseydim iyiydi
Basım catliyo artik. Yusra uyusa hemen atcam yataga kendimi. Hoş nasil uyucaksam, kafami duvardan duvara vurasim var
ben de bugün 4 saatlik uykuylayım ama senin yanında ne ki o ayrı ama az da olsa anlıyorum seni inşallah bir an önce uyur ve uykunu alırsın canım

Emzirdigim icin parola mecburum. Yoksa neler neler icerdimde off.
Evet iste el mecbur çalışacak adam ben de cocuk bakicam
hımm emziriyorsun bak ben onu atlamışım canım haklısın çok hassas işin orası.

hayatt gülüm neler geliyor neler geçiyor Allah'ın izniyle büyüyecekler herşey unutulcak ağrılar yorgunluklar şöyle oturup düşündüğünde neler yaşamışım diyeceksin inşallah ailenle çokkkkk güzel hatıraların olur

Afiyet olsun canım güzel menü. Yalnız kekin susamı fazla. Susam yağlı ve kalorisi yüksek. Dengeli beslenmişsin. Doymak için akşam yanına salata ekleyebilirdin

Yoo çok güzel menün maşallah suyunda.
Mercimek bu haliyle ödem yaptı mu bilmiyorum yemek olarak yiyince şişiriyor ya merak ettim

Sen dışarda az mı su içtin başın ağrıdı?
Hava esiyodu biraz çarpmıştır büyük ihtimalle kimseden fayda gelsin diye bekleme çok ihtiyaç varsa sen bırak kimse düşünmüyo bazen anlayamıyo o halini.

3 kaşık bezelye az ikindi de hiç yemeyip akşamı daha dolu yeseydin daha iyi olurdu belki yine de kötü değil menün afiyet olsun

Güzel olmuş fulya afiyet olsun

Günaydın hayırlı cumalar
Dün menüm güzeldi ( paylasmadin ki bilelim diyeceksiniz)
Öğlen 1 kase mercimek çorbası
Tavuk döner tabakta 1yk pilav
Ara sıcak çikolata
Akşam 2 dlm karpuz kabak yemeği
Su 1 lt filan
Diyeceksiniz ki o sıcak çikolata neci hani güzeldi. Aynısını tartı söyledi bugün. Hızla 79 a indi sonra o sıcak çikolata vardı dimi dedi 80.1 oldu
Diyeceksiniz ki ne durumdasın. Geçen haftayı bilmiyorum dur bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…