Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar

naparsınızzzzz ben sil süpür okul market işleri bitti komşum geldi bir kahve molası verdim sonra mutfak yemek işimi hallettim o arada netten bir tarif öğrendim bu hafta bunu deneyeceğim yeşil mercimekten ekmek kek gibi oluyor yaptım 1 hafta gider bana heralde evdekiler yutmazsa tadına baktım süper bir tat öğünlerin yanında ekmek yerine yiyormuşsun çok tot tutuyormuş bakalım bende birdeğişşm olacakmı İnşallah denilen kadar tok tutuyodur çok kilo verdiriyormulş
ben böyle çok yaptım kalabalık ev çocuklarda eşimde yer kesin birde dilim halini çektim

içinde kiler,,,,, yeşilmercimek ,yumurta ,lor peynir çörekotu maydanoz dereotu, kabartma tozu az zeytinyağı ,üzerine susam , bukadar

Eklentiler

• 20210610_161215.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 31
  • 20210610_161001.webp
    73,6 KB · Görüntüleme: 26
Ellerine sağlık ablacım Muhteşem bir şeye benziyor mutlaka denemem lazım mercimeğe bayılırım zaten ben bu akşam dışarıda yiyeceğim kendime uygun bir şey bulabilirim inşallah ara öğün yapmadım o yüzden geç kahvaltı ile duruyorum yarın tartı günü heyecanlıyım bu hafta pek tartılmadım

aşkım sağol canım mutlaka dene şiddetle tavsiye ediyorum amann dikkat et dışarda tut kendini yarın tartı bende 2 haftadır çok bocaladım inşallah artık bozmadan sapıtmadan devam ederim sana iyi gezmeler eğlenceler canım afiyet olsun akşam yemeğin

Çok lezzetli görünüyor ellerine sağlık

Sağ ol ablacım ızgara tarzı bir şey yerim artık bu hafta iyi gidiyorsun ama inşallah böyle devam ede ede 7lere geleceğiz

İyi akşamlar

Kahvalti 9.00

1.5 haşlama yumurta

1 dilim peynir

4 zeytin

2 salatalik

12.30

1 kase yulaf lapasi (meyvesiz)

16.00 (disaridaydim)

Tavuklu salata+1 köfte

Ayran

Dışarıda 3500 adim saymış, evde de 20 dk leslie yapabildim

Bu akşam daha birşey yemicem. Birazdan maden suyu icerim sonra da turk kahvesi yada yeşilçay

İyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,salatalık,domates,acı biber,yeşillik,1 ceviz,1 tatlı kaşığı kaymak,1 tatlı kaşığı bal,çaylar.
İkindi : 1 kase yoğurt,1 sade soda,1 lokma lavaş peynir-zeytin-acı biber
Akşam: 1/2 dilim ekmek,3 kaşık etli bezelye,salata,yoğurtlu semizotu
2 lt su
2 kupa yeşilçay
Çaylar

iyi akşamlar kızlarrr

sabah 10.20
biraz tam buğday köy yufkası arasına 1 yumurta+hellim peyniri+ karabiber+isot+dereotu
domates
1 fincan oolong çayı

ara 14.00-14.30
2 ceviz
4 taze kayısı
1 fincan oolong çayı

ara 18.00
10 çiğ badem
10 kiraz
1 kupa filtre kahve

akşam 19.15
etli taze fasulye
az yoğurtlu köz patlıcan biber
1 yk pilav
biraz turşu

şimdi kabuk tarçın çayı
az sonra 2 fincan beyaz çay

yatana kadar 2 lt su

7600 adım yürüyüş

iyi akşamlar , menüm

sabah , görsel ,

ara ,. 1 ,minik parça karpuz , Türk kahvesi

öğlen,. 1 tabak , kabak yemeği,
3 yk yoğurt,

ara , 1 ,dlm mercimek ekmeği
1, beyaz çay

akşam ,görselde ki ,su 3 lt , yakın
çay ,
yine çokmu yedim neee bonussss nerdesin

Eklentiler

• 20210610_104654.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 29
  • 20210610_203422.webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 34
Bugün ki menüyü çok beğendim Afiyet olsun

Yeşilçay ve maden suyumu içtim. Çok baş ağrım var. Geceden beri 3 parol içtim yine başladı yarin inşallah guzel bir eksi görürüm. 7lere gelmek istiyorum artikkk
Surekli elbise deniyorum, en son 6 yil once 80lere ilk ciktigimda giymistim. Bedeni de silinmiş kaç beden onuda bilmiyorum. Zorla fermuari cekmeye çalıştım yok sirttan geçmiyor, zaten kollarda sıkıyor. Ama 52 beden elbisemi de denedim. Diyete başlamadan once ona giremiyordum. Zaten 115ken kac bedendim onuda bilmiyodum. Şuan o elbise çuval gibi kollarini ve boyunu yaptircam yaza çok düğün var bizde

Bugün ki menüyü çok beğendim Afiyet olsun
valla mı bende yine çokm u yedim diye düşünüyorum , teşekkürler canım

bu hafta bu ekmeği denicem bakalım tok tutucakmı birde haftaya kiloda ne dart olacak eğer öle olursa hedefe kadar bu ekmeği yaparım

canım yaa geçmiş olsun güldürdün beni kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…