nasipse inşallah
Allah tamamına erdirsin sağsağlim kurtulun analı babalı büyüsün inşallahnasipse inşallah
Ellerine sağlık ablacım Muhteşem bir şeye benziyor mutlaka denemem lazım mercimeğe bayılırım zatenselam kızlar
naparsınızzzzz ben sil süpür okul market işleri bitti komşum geldi bir kahve molası verdim sonra mutfak yemek işimi hallettim o arada netten bir tarif öğrendim bu hafta bunu deneyeceğim yeşil mercimekten ekmek kek gibi oluyor yaptım 1 hafta gider bana heralde evdekiler yutmazsa tadına baktım süper bir tat öğünlerin yanında ekmek yerine yiyormuşsun çok tot tutuyormuş bakalım bende birdeğişşm olacakmı İnşallah denilen kadar tok tutuyodur çok kilo verdiriyormulş
ben böyle çok yaptım kalabalık ev çocuklarda eşimde yer kesin birde dilim halini çektim
içinde kiler,,,,, yeşilmercimek ,yumurta ,lor peynir çörekotu maydanoz dereotu, kabartma tozu az zeytinyağı ,üzerine susam , bukadar
Hayırlısıyla sağlıkla vaktinde kucağına da al inşallah canımnasipse inşallah
Uyumadım şimdi kendimi dışarı attım zaten biraz yorayım kendimi yarına eksi lazımDayan raki arkandayız
aşkım sağol canımEllerine sağlık ablacım Muhteşem bir şeye benziyor mutlaka denemem lazım mercimeğe bayılırım zatenben bu akşam dışarıda yiyeceğim kendime uygun bir şey bulabilirim inşallah ara öğün yapmadım o yüzden geç kahvaltı ile duruyorum yarın tartı günü heyecanlıyım bu hafta pek tartılmadım
Çok lezzetli görünüyor ellerine sağlıkselam kızlar
naparsınızzzzz ben sil süpür okul market işleri bitti komşum geldi bir kahve molası verdim sonra mutfak yemek işimi hallettim o arada netten bir tarif öğrendim bu hafta bunu deneyeceğim yeşil mercimekten ekmek kek gibi oluyor yaptım 1 hafta gider bana heralde evdekiler yutmazsa tadına baktım süper bir tat öğünlerin yanında ekmek yerine yiyormuşsun çok tot tutuyormuş bakalım bende birdeğişşm olacakmı İnşallah denilen kadar tok tutuyodur çok kilo verdiriyormulş
ben böyle çok yaptım kalabalık ev çocuklarda eşimde yer kesin birde dilim halini çektim
içinde kiler,,,,, yeşilmercimek ,yumurta ,lor peynir çörekotu maydanoz dereotu, kabartma tozu az zeytinyağı ,üzerine susam , bukadar
sağol şekerimBen de türlü koydum ocağa yanında kabak yiyeceğim yoğurtlu
Sağ ol ablacım ızgara tarzı bir şey yerim artıkaşkım sağol canımmutlaka dene şiddetle tavsiye ediyorum amann dikkat et dışarda tut kendini yarın tartı bende 2 haftadır çok bocaladım inşallah artık bozmadan sapıtmadan devam ederim sana iyi gezmeler eğlenceler canım afiyet olsun akşam yemeğin
inşallah gülümSağ ol ablacım ızgara tarzı bir şey yerim artıkbu hafta iyi gidiyorsun ama inşallah böyle devam ede ede 7lere geleceğiz
Bugün ki menüyü çok beğendimiyi akşamlar , menüm
sabah , görsel ,
ara ,. 1 ,minik parça karpuz , Türk kahvesi
öğlen,. 1 tabak , kabak yemeği,
3 yk yoğurt,
ara , 1 ,dlm mercimek ekmeği
1, beyaz çay
akşam ,görselde ki ,su 3 lt , yakın
çay ,
yine çokmu yedim neee bonussss nerdesin
valla mıBugün ki menüyü çok beğendimAfiyet olsun
canım yaa geçmiş olsun güldürdün beni kızYeşilçay ve maden suyumu içtim. Çok baş ağrım var. Geceden beri 3 parol içtim yine başladıyarin inşallah guzel bir eksi görürüm. 7lere gelmek istiyorum artikkk
Surekli elbise deniyorum, en son 6 yil once 80lere ilk ciktigimda giymistim. Bedeni de silinmiş kaç beden onuda bilmiyorum. Zorla fermuari cekmeye çalıştım yok sirttan geçmiyor, zaten kollarda sıkıyor. Ama 52 beden elbisemi de denedim. Diyete başlamadan once ona giremiyordum. Zaten 115ken kac bedendim onuda bilmiyodum. Şuan o elbise çuval gibikollarini ve boyunu yaptircam yaza çok düğün var bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?