Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hımm yolda kim tutmuş kendini zaten

İyi geceler
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,lor,zeytin,salatalık,domates,acı biber,yeşillik,1 ceviz,1 tatlı kaşığı kaymak,1 tatlı kaşığı bal,çaylar.
İkindi : 1 Avuç karışık çerez,1 sade kahve
Akşam: 1/4 lavaş,4 ızgara köfte,ızgara domates,biber ve soğan,salata,1 su bardağı şalgam
1 çay bardağı beyaz leblebi(bitirdim sonunda)
2.5 lt su
2 kupa yeşilçay
Çaylar

Az az herşeyden güzel olmuş sen böyle menülerle vermiştin

Daha önce de "şu kadar kişi var" denmişti,nereden bakıyorsunuz?Ben göremiyorum da
Çok geçmiş olsun.
Az az herşeyden güzel olmuş sen böyle menülerle vermiştin
Teşekkür ediyorum, inşallah yine verebilirim.Şimdilik fena gitmiyor.

Altta görünüyor canım pro üyeler görüyor
Aaa tamam,bende pro yok,ben pek bilmiyorum pro üyenin açılımı nedir ve nasıl olunuyor,belli süre,mesaj vs mi gerekiyor?
Bir de şimdi dikkat ettim, benim nickimin altında "guru" yazıyor,bu ne demek biliyor musunuz ?
Çok soru sordum ama...

Orda rütbe yazıları oluyor site içi mesaj puan vs arttıkça o yazı değişiyor. Sen kendin de yazabilirsin istediğini.

Pro üyelik ücretli yarışmalarda çokça hediye ediliyo oy verenlere falan

Orda rütbe yazıları oluyor site içi mesaj puan vs arttıkça o yazı değişiyor. Sen kendin de yazabilirsin istediğini.

Pro üyelik ücretli yarışmalarda çokça hediye ediliyo oy verenlere falan
Yanıtlarınız için teşekkürler.Ben de buraya 2011 den beri üyeyim ama bunları hiç bilmiyordum.

Cok geçmiş olsun lotusum şuan nasıl baban iyimi ?

Günaydın şükür artıları temizliyorum. Yarın 80 düz görürüm inşallah.
Sizler nasılsınız. Bugün itibariyle tekrar menü paylaşayım inşallah.
Kızlar babam için dualarimiz sizinle topiginde 70.000 ya şafi başlattim okumak isteyen olursa oraya beklerim rabbim şifa versin hayırlısıyla ameliyatını olup sagligina kavuşsun inş
Rabbim kabul etsin inşallah
Pazartesi 79.99 da olsa gormek istiyorum. Yeter gari
Benide götür yanında son 5 kg son 3 hafta
Güzel düşün canım güzel olsun
Kaptanım müdürüm amirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…