Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende aynı durumdayım ya toparlariz insAllah cnm

Vayy süpersin cnm tebrikler yakaliyorsun beni
teşekkürler canım valla canım bu kadarını bemde kendimde beklemiyordum ödem çoktu demekki vücudumda birde ben yaklaşık 2 haftadır veremedim bir şaştım yani bir dengisizlik oldu şaşırmalar oldu kiii ben spor yapmıyorum birde spor olsaydı süper sonuç çıkardı vallahi artık bende çok istiyorum 70 lere gelmek sakın kendini salıyım deme gel istersen bu hafta senle yarışalım birbirimizi motive etmiş oluruz hızlandıralım kendimizi bak ben birde ne yapıyorum o mu değiştirdi acaba kilo verişimi normalde 1 sabah 1 akşam yeşilçay içiyordum şimdi 1 ,5 lt normal suyun içine yani sıcak değil içtimiz suyun içine 1 tane sallama. yeşilçay atıyorum elimin altında akşama kadar aklıma geldikçe gözüme çarptıktıkça onu içtim yaklaşık 5 gün oldu çok afedersin çile çıkardı beni heralde o ödemi attı haliyle tartıya yansıdı dene istersen bu hafta
teşekkürler canım

3 kaşık bezelye az ikindi de hiç yemeyip akşamı daha dolu yeseydin daha iyi olurdu belki yine de kötü değil menün afiyet olsun
Biraz bezelyeden korkuyorum,çok seviyorum ama kilomu hemen etkiliyor.O yüzden az aldım.
Günaydın kızlar
Dünki yapılan testlerde sorun çıktı baska bi hastalık çıktı lütfen dua edin babam için ameliyatı iptal oldu yoldayim hastaneye gidiyorum
Umarım her şey yoluna girer.
Gunaydin kg veren herkesi tebrik ederim

Bende fark 500 gr. Başladı gene gr gr gitmeye. Yapıştı gitmiyo resmen bu 80ler
Az az da olsa gitsin,üzülmeyin, moralinizi bozmayın.Önümüzdeki hafta fazla gidecektir.

Günaydın
Geçen hafta:77.8
Bu hafta:76.3
Fark: -1.5
10 günde aldıklarımı verdim gibi,kendi hatalarımdan dolayı hala 75.9 u bile göremedim.İnşallah haftaya
Almak ne kadar kolaysa vermek bir o kadar zor oluyor.Emeklerimizi düşünüp ona göre hareket etmeliyiz aslında ama bir anlık nefsimize yenilip tüm emeklerimizi heba ediyoruz.O anlıklar devam edince de gelsin kilolar.Bunları biliyoruz ama yapıyoruz işte.

Önemli olan o kg gitmediginde bırakmamak cnm seninde öyle oldu şükür gitti sonunda pes etmemek lazım tabiki buralardan uzak kalmak motivasyonunu düşürüyor benim ama halim kalmıyor cidden oğlan çok huysuz sürekli ağlıyor bende de baş ağrısı oluyor bunaldikca şu içemiyorum bı kaç gündür nedense
Yoldayım, diyetisyene gidiyorum
Kabus gibi tartı beni bekliyor :/
Hamileliğin az artılı çok rahat geçer insAllah canım
Tebrikler cnm güzel eksi

Bende aynı durumdayım ya toparlariz insAllah cnm
Hallederiz canım
Hayırlı cumalar bugün oğlusun doğum günü var hazırlık yapmam lazm giremeyeceğim sanırım tartilip geliyorim
Mutlu yıllar dilerim
Harika tebrikler

Günaydın kızlar
Dünki yapılan testlerde sorun çıktı baska bi hastalık çıktı lütfen dua edin babam için ameliyatı iptal oldu yoldayim hastaneye gidiyorum
Herşeyde bir hayır vardır de canım rabbim şifa versin inşallah
Diriyken olanlara bak sen. Dizlerin belin ne diyor sana konuş bakalım. Elalem ne der diyeceğine. Kendine gel ve evet de
HEPİNİZE HAYIRLI CUMALAR OLSUN

kızzzlllaaaarrrrr çok mutlu oldum

geçen hafta,. 86 ,. 90,.

bu hafta. 84 ,. 00
Vavvv
Beni geçiyorsun demek
Totoyu kenara çekme koş arkadan yetiş
Gunaydin kg veren herkesi tebrik ederim

Bende fark 500 gr. Başladı gene gr gr gitmeye. Yapıştı gitmiyo resmen bu 80ler
Gidecek sen daha güçlüsün
Bu hafta artı geldim 78 kiloyum bugün son günüm doğum gününden sonra kesin
Mutlu sağlıklı yaşları olsun inşallah

insAllah cnm kontrolü elden bırakma ama hamileliği de zehir etme kendine elinden geldkce sıkıntın olmaz inşAllah hareket edersin

benim çalışma sezonum açıldı
Sürekli dışarda olacağım artık

Diyetisyene eve gitme , şansım yok bana pratik şeyler hazırla dedim
Bu hafta normal başlayalım
Haftaya protein - yulaf ile pratik menüler verime dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…