Aktardakiler acaip acı oluyor,bir defa tatmıştım..Ben dediğin gibi yaparım hemen fincanda kaynatıp bir bardak kadar içerim..Lİmonu kaynadıktan sonramı doğruyorsun..??
Çok sağol canım,bizim pazarda bazen görüyorum taze kekik, eğer bulamazsam söylerim sana..Mucukssssssss
165bi 75 lere insem gerisi kolay yaa.asıl hedef 60. yeter o bana.balık etli olmak istiyorum.kaydirigubbakcemile3 kimi kandırıyosam.
ben bugün pek bir şey yemedim.sabah aç karnına 3 kayısı 2 bardak ılık su
öğle yağsız tavada 10 tane ince acı biber pişirip 1 kaşık yoğurtla yedim.
akşam 4 kaşık kıymalı makarna 1 kaşık yoğurt
saat 9 gibi 1 dilim karpuz.
şimdi bir fincan kahve bir şişe maden suyu
sabah kayısı yerken diş köprüm çıktı.birde başıma diş derdi çıktı.yarın sabah diş hastanesine gideceğim.
yediklerimi çiğneyemedim.köprü çıkınca altında ki dişler ne yesem beynimi zonklattı.bu aralar her şey üstüste geliyor.
Bugün de akşam oldu en son 3 tane erik ve küçük bir şeftaliyle bitirdim günü.
Yarın kpss kursum başlıyor inşallah hayırlı olur benim için Allah utandırmasın ... Kurs 7. katta yürüyerek inip çıkacağım öğle öğünlerini atlamak zorunda kalmazsam tam süper olacak. Hadi bakalım bimdik bir alamete gidiyoz kıyamete ...
İyi geceleeeeeerrr...
geçmişi okudum ve yena hanfendiyi aradım burdanda yazayım bari ben seni yolmammııııııııııııııııııııııııı kaydirigubbakcemile
arkadaşlar affınıza sığınarak benim isteğimi söylicem size ben uzun süre bu bölümdeydim ve kilomu burdaki arkadaşlarımın desteği sayesinde verdim her akşam gün boyu yediklerimizi yazdık az yada çok yediğimizde birbirimize kızdık yeme alışkanlığımızı burda sağladık hergün egzersizimi yaptık cuma kilo bildirimi yaparken diğer arkadaşımıza yaptığımız spor dakikasını bildirdik kilo verenlere ödül yemeğimiz varken kilo veremeyenler ödülsüz bir hafta geçiriyorduu bu bize daha çok hırs veriyordu eskiye geri dönmeyi size öneriyorum her aylık ve haftalık kilo takiplerimiz aylık vücut ölçülerimiz oluyordu spor dakikalarını ben tutmaya razıyım fikirlerinizi bekliyorum
ben bugün pek bir şey yemedim.sabah aç karnına 3 kayısı 2 bardak ılık su
öğle yağsız tavada 10 tane ince acı biber pişirip 1 kaşık yoğurtla yedim.
akşam 4 kaşık kıymalı makarna 1 kaşık yoğurt
saat 9 gibi 1 dilim karpuz.
şimdi bir fincan kahve bir şişe maden suyu
sabah kayısı yerken diş köprüm çıktı.birde başıma diş derdi çıktı.yarın sabah diş hastanesine gideceğim.
yediklerimi çiğneyemedim.köprü çıkınca altında ki dişler ne yesem beynimi zonklattı.bu aralar her şey üstüste geliyor.
nerede ölçüm yaptırıyorsun seda1986 yağ kas su oranına
kizlar morel bozuklugundan uyuamadim ,gece otutunca biraz kacirmalar oldu magnum yediiimmm ...bu hafta cok dikkat etmeliyim iki kilo verip telafi etmeliyim bu haftayi cünki hic veremedim bu hafta...
Seda1986 bende 4 kutu alıp kullandım.ama inan bir kilo bile vermedim.hala 50 bedenim.[/QU
çok ilginç ama belki farklıdır haplarımız benimki acı biber hapı ben ilk kutuda 10 kilo verdim
2. kutuda 6.400 bu kiloları bu kadar zamanda verdim hiç anlamadan
3. kutuda ağırlaşmaya başladım zor verdim biraz saldımda kendimi verdiğim için
4. kutuya geçmeden 28 gün ara verdim bakalım hapsız napıcam die ama kesinlikle buradakiler gibi dıkı diyet yok ne canım isterse yedim kola içmedim ekmek 2 dilim yedim çukulata tatlı yediğim çok olmuştur ama o kadar haraketli ve uykusuzum kiii at gibi koşturuyorum resmen terimin haddi hesabı yok bide streç filmi sarıyorum göbeğime mis gibi ter yaşımda genç ve kilomda fazla olduğu için hızlı verdim kilolarımı sarkmam olmadı ama çatlaklarım var
Seda1986 bende 4 kutu alıp kullandım.ama inan bir kilo bile vermedim.hala 50 bedenim.[/QU
çok ilginç ama belki farklıdır haplarımız benimki acı biber hapı ben ilk kutuda 10 kilo verdim
2. kutuda 6.400 bu kiloları bu kadar zamanda verdim hiç anlamadan
3. kutuda ağırlaşmaya başladım zor verdim biraz saldımda kendimi verdiğim için
4. kutuya geçmeden 28 gün ara verdim bakalım hapsız napıcam die ama kesinlikle buradakiler gibi dıkı diyet yok ne canım isterse yedim kola içmedim ekmek 2 dilim yedim çukulata tatlı yediğim çok olmuştur ama o kadar haraketli ve uykusuzum kiii at gibi koşturuyorum resmen terimin haddi hesabı yok bide streç filmi sarıyorum göbeğime mis gibi ter yaşımda genç ve kilomda fazla olduğu için hızlı verdim kilolarımı sarkmam olmadı ama çatlaklarım var
kilon kacdi??
kilon kacdi??
104.8 di
en son bu sabah tartıldın 82.600 çıktım
Ben bu konuda çok tutarlı ve bilgili değilim maalesef canım..İlk gün 3 mil olanı yaptım..Sonra 4 really big miliyaptım..Sonra 5 mil ve walk & kick olanı beraber yaptım..Şimdi genelde 5 mil ve 2 mili beraber yapıyorum..toplamda 8 gün yaptım;ama ciddi sıkılaşma var.. delikafadulden
teşekkür ederim ilgine canım 4 milde bile nefes nefese kalıyorum acaba yaşla ilgilimi ama bakıyım 5 mili deniycem bugün yazarım yapabildimmi yapamadım :))
günaydın kızlar.bugun rejimimin ilk günü.sabah saat 5:30'ta uyanıp yürüyüşe çıktım.40 dakika yürüdüm çok mu az?ilk günden kendimi yorup yere yıgılmak istemedim allah korusun:bbo: spor sırasında yarım lt soguk su da ictim eve gelip soguk dus aldım.1-2 saat sonra elma-tarcın karışımını yapıcam.inşallah hedeflerimize biran önce ulaşırız herkese güzel bi gün dilerim :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?