Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım kaynadıktan sonra 1 limon doğruyorum.demlendikten sonra süzüp içiyorum ve limonları da kabuğuyla yiyorum.limonu kabuğuyla böyle yemek yani çay içinde kanserin bir türündede etkiliymiş.dr.erkan topuzdan duymuştum.şeker hastaları içinde çok etkili ama yüksek tansiyonu olanlar dikkat etmeli.

ben bugün pek bir şey yemedim.sabah aç karnına 3 kayısı 2 bardak ılık su
öğle yağsız tavada 10 tane ince acı biber pişirip 1 kaşık yoğurtla yedim.
akşam 4 kaşık kıymalı makarna 1 kaşık yoğurt
saat 9 gibi 1 dilim karpuz.
şimdi bir fincan kahve bir şişe maden suyu

sabah kayısı yerken diş köprüm çıktı.birde başıma diş derdi çıktı.yarın sabah diş hastanesine gideceğim.
yediklerimi çiğneyemedim.köprü çıkınca altında ki dişler ne yesem beynimi zonklattı.bu aralar her şey üstüste geliyor.

Bugün de akşam oldu en son 3 tane erik ve küçük bir şeftaliyle bitirdim günü.

Yarın kpss kursum başlıyor inşallah hayırlı olur benim için Allah utandırmasın ... Kurs 7. katta yürüyerek inip çıkacağım öğle öğünlerini atlamak zorunda kalmazsam tam süper olacak. Hadi bakalım bimdik bir alamete gidiyoz kıyamete ...

ıyi geceleeeeeerrr...

165 bi 75 lere insem gerisi kolay yaa.asıl hedef 60. yeter o bana.balık etli olmak istiyorum.kaydirigubbakcemile3 kimi kandırıyosam.

benim boylardasin ,,ben bir ara 72 kiloya düsmüstüm ve gayet iyidi fizigim aslinda memlundum,eh balik etli olunuyor o sekil,,ama 66 düsmüstüm yine balik etindeydim ama 66 da daha bir hos gözükyordum ne yalan söyleyeyim...cok özledim o kilodaki halimikaydirigubbakcemile3

gecmis olsun canim ya üzüldüm...dikkat et

tatlim dikkatli ol ama,,7.kat birde bu sicak havalarda aman ha,,kiloluyuzda cok dikkat et kendine yavas cik canim ...hadi basarilar...

:roflol::roflol: :roflol:

Ah canım ya...Diş sorunuda çok zor,benimde bir kaplamam sallanıyor,yeniden yapışması lazım...Hiiç gidesim yok dişçiye..

Seçilcim ben bayağı geç kaldım yaaa..

Misafirim vardı akşam o bakımdan geciktim...Muhtemelen uyuyorsundur,msn de yoksun çünkü...:))

kizlar morel bozuklugundan uyuamadim ,gece otutunca biraz kacirmalar oldu magnum yediiimmm ...bu hafta cok dikkat etmeliyim iki kilo verip telafi etmeliyim bu haftayi cünki hic veremedim bu hafta...

kizlar morel bozuklugundan uyuamadim ,gece otutunca biraz kacirmalar oldu magnum yediiimmm ...bu hafta cok dikkat etmeliyim iki kilo verip telafi etmeliyim bu haftayi cünki hic veremedim bu hafta...

benimde canım ne zamandan beri magnum istiyor yaaa bi türlü fırsat olupta yiyemedim bende bu aralar eti browni yiyorum yeni çıkanından çukulatasından

günaydın kızlar.bugun rejimimin ilk günü.sabah saat 5:30'ta uyanıp yürüyüşe çıktım.40 dakika yürüdüm çok mu az?ilk günden kendimi yorup yere yıgılmak istemedim allah korusun:bbo: spor sırasında yarım lt soguk su da ictim eve gelip soguk dus aldım.1-2 saat sonra elma-tarcın karışımını yapıcam.inşallah hedeflerimize biran önce ulaşırız herkese güzel bi gün dilerim :teytey:

teşekkür ederim ilgine canım 4 milde bile nefes nefese kalıyorum acaba yaşla ilgilimi ama bakıyım 5 mili deniycem bugün yazarım yapabildimmi yapamadım :))

teşekkür ederim ilgine canım 4 milde bile nefes nefese kalıyorum acaba yaşla ilgilimi ama bakıyım 5 mili deniycem bugün yazarım yapabildimmi yapamadım :))

5 mil bana çok zor gelmiyor;ama 4 really big milede nefes nefese kalmıştım neme lazım..Önce 5 mile alışayım sonra 4 mile geçeceğim sempatiksalakcinni İnşallah düzenli bir şekilde yaparız..Gitsin kilolar,gitsin kilolarr!! :dance:

günaydın kızlar... bugün diyetteki 41. günüm ve 10.5 kilo vermiş durumdayım... yani vermek istediğim kilonun 3'te biri gitti. tabi bundan sonra o kadar hızlı kilo vereceğimi zannetmiyorum ama ilk ayda bu kadar kilo vermek hem insanı motive ediyo hem de hırslandırıyo...

Günaydınlar!!İLk gün için az değil canım haklısın,açık havada yürümüşsün sanırım ne güzel oh hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…