Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

diyet listesine uyamıyorum, çok yemek değil ama olmuyor
sabah kahvaltı yapamak için zorluyorum kendimi olmuyor akşam sebse yiyim diyorum o da olmuyor
olmuyor anasını satayım .
diyetisyeninle konuş canım.
Bu aralar azmim düştü nefsime çok yenik düşüyorum yine çocukların arkasını topluyorum
Kim çaldı benim hevesimi
kendini pozitif yönde motive edecek şeylerle meşgale ol canım. herşeyi de boşver. yani kafada büyütme anlamında.

.V alla kafamda ne var bilmiyorum 75 hayal oldu
öyle düşünürsen yanlış yaparsın. ben daha önce o hatayı yaptım. geçen yıl 9.6 kilo verdim 80 ne indim. 7 ler geliyor dedim. tam o hafta aynen böyle bir düşünceye kapıldım. 79.9 bile göremeden 1 1 yükseldim. tekrar 89.6 ya çıktım.
devam et bırakma. kendini rahatlatıcak birşeyler bul.

Mthn83 bende cok yasadim. Yasamadimmi o tikanma durumunu. Ama asla ben yenildim, pes ettim demiyorum. Kendi kendime son 15 kg deyince karnima agrilar giriyor stres yapiyorum. Basarabilecek miyim korkusu basliyor. Ama kendime inaniyorum, pes etmiyorum. Neden hayal olsun 75? Haziran da olmasin, bayramda 75 ol ne değişecek

Ah bende o hatayı 16 kilo verip yapmıştım dediğin gibi 79 görmeden salmıştım ve sonuç 100lü kilolar Mthn83 sakın bırakma kendini canım kilo vermesen bile almamaya çalış bu süreçte insan arada sıkılıyor ben de bu hafta sonu annemde yiyince toparlayamayacağım sandım bir iki gün salmak bile kötü etkiliyor ama bu kadar vermişken bırakmak olmaz

aynen. yoksa o kısır döngüden çıkamıyorsun. bugüne kadar hep böyle oldu bu

İlla ki arada kacirmalar olacak insaniz neticede. Kendi adima nerdeyse 9 aydir diyetteyim pek çok şeyle savaşmak zorunda kaldim. Yoruldum biraz sıkıldım da evet. Ama giyemedigim tüm kiyafetlerime girmeye başladım bu en guzel hediye

Benim de blr ay sonra bir sene olacak uğraşıyoruz bu kadar daha önce yaşadığımız tecrübeleri düşündükçe ve dediğin gibi tüm kıyafetlere girebilmek hatta blr çoğunun bol gelmesi büyük bir motivasyon devam etmemi sağlıyor
Dayak yemiş gibiyim alt tarafi leslie yaptim ya
Ben iki gündür sabah aç karnına yapıyorum bayılacağım diye korkuyorum akşamları yapıyordum ama zor geliyor diye sabaha aldım birkaç güne alışırız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…