Harikasinİyi çok şükür. Cumaya bakalım sonuç ne
olacak. Çok merak ediyorum.
Duzenli yapamiyorum ben. Her gun ya da hafta da 4 5 gün yapabilsem cok iyi olcakBenim de blr ay sonra bir sene olacak uğraşıyoruz bu kadar daha önce yaşadığımız tecrübeleri düşündükçe ve dediğin gibi tüm kıyafetlere girebilmek hatta blr çoğunun bol gelmesi büyük bir motivasyon devam etmemi sağlıyor
Ben iki gündür sabah aç karnına yapıyorum bayılacağım diye korkuyorum akşamları yapıyordum ama zor geliyor diye sabaha aldım birkaç güne alışırız canım
3-4 gün bile yeter canım vakit bulabildikçe yapmaya çalışDuzenli yapamiyorum ben. Her gun ya da hafta da 4 5 gün yapabilsem cok iyi olcak
menün mükemmel11.30
1 haslama yumurta 2 dilim peynirle salata
4 zeytin, nescafe
15.00
1 bardak fit tatlım(yulafli, seker vs yok)
2 bardak çay
16.30
10 tk yoğurt+pulbiber+nane
3 4 tk ispanak
18.20
1 kase çorba
Salata
1 dilim ekmek
Mthn83 bende cok yasadim. Yasamadimmi o tikanma durumunu. Ama asla ben yenildim, pes ettim demiyorum. Kendi kendime son 15 kg deyince karnima agrilar giriyor stres yapiyorum. Basarabilecek miyim korkusu basliyor. Ama kendime inaniyorum, pes etmiyorum. Neden hayal olsun 75? Haziran da olmasin, bayramda 75 ol ne değişecek
Ah bende o hatayı 16 kilo verip yapmıştım dediğin gibi 79 görmeden salmıştım ve sonuç 100lü kilolarMthn83 sakın bırakma kendini canım kilo vermesen bile almamaya çalış bu süreçte insan arada sıkılıyor ben de bu hafta sonu annemde yiyince toparlayamayacağım sandım bir iki gün salmak bile kötü etkiliyor ama bu kadar vermişken bırakmak olmaz
aynen. yoksa o kısır döngüden çıkamıyorsun. bugüne kadar hep böyle oldu bu
Hepinize çok teşekkür ederim. Biliyorum bende aynı şeyleri size söylüyorum. Salma sebebim nedir bilmiyorum. Neden 75 hayal oldu ya gelirsem en büyük motivasyonum düğün günüydü. O yüzden yoksa illa bir şekilde olunur 75.İlla ki arada kacirmalar olacak insaniz neticede. Kendi adima nerdeyse 9 aydir diyetteyim pek çok şeyle savaşmak zorunda kaldim. Yoruldum biraz sıkıldım da evet. Ama giyemedigim tüm kiyafetlerime girmeye başladım bu en guzel hediye
Sağolasın3-4 gün bile yeter canım vakit bulabildikçe yapmaya çalış
menün mükemmel
Dönem dönem hepimiz yaşıyoruz. Bazen kendini birşeye cok sartlamak iyi gelmiyor. Ama hedefsizde olmuyorHepinize çok teşekkür ederim. Biliyorum bende aynı şeyleri size söylüyorum. Salma sebebim nedir bilmiyorum. Neden 75 hayal oldu ya gelirsem en büyük motivasyonum düğün günüydü. O yüzden yoksa illa bir şekilde olunur 75.
Covid geçirdikten sonra her adet döneminde aşırı kas kemik eklem ağrıları oluyor. Ağlamaklı oluyorum. Dün iğne vurdum kendime. Dayanamadım. Şimdi yine ağrım var.
Yarın büyük oğlumun mezuniyet fotoğrafları çekilecek cüppeli. Biraz malzeme alıp pasta yapıp göndereyim diyorum. Bu sene okul adına bı program aldım. Sınıf parasını bize gönderdiler. Sanırım ellerinde para yok. Küçük bir sürpriz olsun
Âmin canım sağolAllah kavuştursun yavruna
Geçmiş olsunselam kızlar iyi akşamlar bir kaç gündür menü veremiyorum kendimi pek iyi hissetmiyorum ama ipin ucunuda kaçırmamaya çalışıyorum ,. eşim dün kovid ,aşısı oldu ,onda bişe yok ama ben bugün tuaf uyandım gözlerim ağrıyor başım çatlıyor sonuçta aşı ile hastalığı veriyorlar vücuda acaba bana bulaşmı oldu bilemiyorum ,kendi aşı randevumuda şimdilik iptal ettim
yediklerim ise. bu hafta yaptığım o yeşil mercimek ekmeğini bitirmeye çalışıyorum
sabahları aynı domates salatalık biber peynir zeytin ,çaylar
öğlende. mercimek ekmeği , yanında 1 kase çorba , ara kahve bitki çayları
akşamda mercimek ekmeği ,etli kuru ,az biraz yoğurt lu kuskus ,hemen hemen her gün su 2 yi geçiyor benden böyle sayfalar birikmiş okumaya çalıştım ama nıççç okuyamadım kafam izin vermiyor
Çok geçmiş olsun canm. Aşıdan hastalık bulaşmıyormuş.dikkkat et kendine çabucak geçsinselam kızlar iyi akşamlar bir kaç gündür menü veremiyorum kendimi pek iyi hissetmiyorum ama ipin ucunuda kaçırmamaya çalışıyorum ,. eşim dün kovid ,aşısı oldu ,onda bişe yok ama ben bugün tuaf uyandım gözlerim ağrıyor başım çatlıyor sonuçta aşı ile hastalığı veriyorlar vücuda acaba bana bulaşmı oldu bilemiyorum ,kendi aşı randevumuda şimdilik iptal ettim
yediklerim ise. bu hafta yaptığım o yeşil mercimek ekmeğini bitirmeye çalışıyorum
akşamda mercimek ekmeği ,etli kuru ,az biraz yoğurt lu kuskus ,hemen hemen her gün su 2 yi geçiyor benden böyle sayfalar birikmiş okumaya çalıştım ama nıççç okuyamadım kafam izin vermiyor
geçmiş olsun canım. dikkat et kendine.selam kızlar iyi akşamlar bir kaç gündür menü veremiyorum kendimi pek iyi hissetmiyorum ama ipin ucunuda kaçırmamaya çalışıyorum ,. eşim dün kovid ,aşısı oldu ,onda bişe yok ama ben bugün tuaf uyandım gözlerim ağrıyor başım çatlıyor sonuçta aşı ile hastalığı veriyorlar vücuda acaba bana bulaşmı oldu bilemiyorum ,kendi aşı randevumuda şimdilik iptal ettim
Sağol canım âminasumanzeynep Allah kavuştursun canım.
öylemiÇok geçmiş olsun canm. Aşıdan hastalık bulaşmıyormuş.dikkkat et kendine çabucak geçsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?