sağol canım benim çok teşekkür ederimÂmin canım sağol
Geçmiş olsun
Ama aşı olan birinden bulaşma olma ihtimali olmaz gibi sanki
Olsa bile 1 günde belirti vermez
Sen belki üşütmüssündür
ok canım ederimgeçmiş olsun canım. dikkat et kendine.
Geçmiş olsunsağol canım benim çok teşekkür ederimolabilir çok terliyorum
ok canım ederimsağolasın canım benim teşekkür ederim güzel dileklerine ,
sağolasın gülüm
Sağol canım benim
Sağol canım haklısınArzuluu çok geçmiş olsun ablacım ama aşıdan kaynaklı olduğunu sanmıyorum
asumanzeynep tez vakitte kavuşun birbirinize sayılı gün çabuk geçer derler
Kolay gelsin sana da bebeğine de canımİyi geceler kızlar aklım buralarda ama gelemiyorum sabır sabır ya sabır modundayım oğlan hiç ama hiç durmuyor ya diş sıkıntısı var eminim biz küplerini veriyorum ağzına alınca rahatlıyor sanırım sonra yine devam sürekli kucağımda memede kalmak istiyor bıraktığım anda çatlayacak gibi ağlıyoryeniden gelicem biraz daha beni mazur görürseniz sevinirim
Saol canım Allah razı olsunKolay gelsin sana da bebeğine de canım
canımsın gülümArzuluu çok geçmiş olsun ablacım ama aşıdan kaynaklı olduğunu sanmıyorum
asumanzeynep tez vakitte kavuşun birbirinize sayılı gün çabuk geçer derler
Canim dişler zorlar biraz. İnşallah ateşsiz, sicaklara kadar çıkarır. Hiç diş çıkardı mi kac aylik oldu suanİyi geceler kızlar aklım buralarda ama gelemiyorum sabır sabır ya sabır modundayım oğlan hiç ama hiç durmuyor ya diş sıkıntısı var eminim biz küplerini veriyorum ağzına alınca rahatlıyor sanırım sonra yine devam sürekli kucağımda memede kalmak istiyor bıraktığım anda çatlayacak gibi ağlıyoryeniden gelicem biraz daha beni mazur görürseniz sevinirim
Ay evet zorluyomus kızım da bu kadar zor olmamıştı sanki ya da hatırlamıyorum ateşi olmuyor şükür başı çok sicakliyor çıkardı cnm 2 altta bı üstte var şimdilik yeni bı daha patlayacak snrm ne zmn böyle huysuz huzursuz olsa yeni diş patladıCanim dişler zorlar biraz. İnşallah ateşsiz, sicaklara kadar çıkarır. Hiç diş çıkardı mi kac aylik oldu suan
Günaydın. Size bir suprizim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?