Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok sevindim canım hadi 7ler hayırlı uğurlu olsun tez vakitte yerine 6lara bıraksın tebrikler canım çok daha güzel rakamlar göreceksin inşallah
Sagol canim.
Bilmiyorum nedense içime çok korku girdi. Belkide geri alma korkusu belki başka birşey. Hizli vermek istemiyorum kalan kiloyu

Sagol canim.
Bilmiyorum nedense içime çok korku girdi. Belkide geri alma korkusu belki başka birşey. Hizli vermek istemiyorum kalan kiloyu
Çok haklısın canım insanın içinde bir korku oluyor hakikaten ama bence artık bu işi kaptın alsan bile hemen toparlayıp vereceğine eminim canım bundan sonrası daha keyifli artık 7lerdesin yavaş yavaş verdiğin için de geri gelmez o kilolar kolay kolay

Kan degerlerime baktircam halsizlik var biraz. Kilo vercem diye hastalandiktan sonra anlami yok

Kan degerlerime baktircam halsizlik var biraz. Kilo vercem diye hastalandiktan sonra anlami yok
Tabi canım muhakkak baktır aslında düzenli olarak bastırmamız gerekiyor diyet yaptığımız için vücut halsiz düşebiliyor b12 ve d vitaminine özellikle baktır

O yuzden asmde değilde hastanede baktirmak istiyorum. İnşallah randevu bulabilirim
Ben geçen asm ye gittim ama her değere bakılmadı tabi sadece tiroidim yüksek çıktı ilaca başladık hatta doktor kilo da veremezsin dedi ama Allahtan kilolar takır takır gidiyor bir ara hastaneye gidip tahlil yaptırmak istiyorum hangi bölümden randevu almak lazım

Arzuluu geçmiş olsun arzu geçen hafta kaçamaklarla eksi geldin sen hiç koyverme yine eksi gelebilirsin
sağolasın canım daha iyiyim teşekkür ederim canım inşallah canım
Hayırlı sabahlar
Bugün çok güzel bir gün olsun her açıdan herkes için ❤
hayırlı sabahlar olsun canım cümlemize
Günaydın. Size bir suprizim var
çokkkk sevindim sanki kendim o kiloya düşmüşüm gibi geldi tek kelimeyle azmini sabrını tebrik ediyorum maşallah Allah dilediğin kilona hedefe varıp orda sabit kalmayı yaşamayı nasip etsin inşallah süpersin
günaydın canikomm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…