Çok duygulandımGünaydın. Size bir suprizim var
Çok sevindim canımGünaydın. Size bir suprizim var
Sagol canim.Çok sevindim canımhadi 7ler hayırlı uğurlu olsun tez vakitte yerine 6lara bıraksın tebrikler canım çok daha güzel rakamlar göreceksin inşallah
Günaydın HarikaGünaydın. Size bir suprizim var
Teşekkür ederimGünaydın Harika
Çok sevindim
Çok sevindim canım maşallahBende oyleyim agliyorum. Elim ayagim titredi, kalbim küt küt atiyor
Amin inşallahÇok sevindim canım maşallah
Allah daim etsin
Çok haklısın canım insanın içinde bir korku oluyor hakikaten ama bence artık bu işi kaptın alsan bile hemen toparlayıp vereceğine eminim canım bundan sonrası daha keyifli artık 7lerdesin yavaş yavaş verdiğin için de geri gelmez o kilolar kolay kolaySagol canim.
Bilmiyorum nedense içime çok korku girdi. Belkide geri alma korkusu belki başka birşey. Hizli vermek istemiyorum kalan kiloyu
Amin canım kendime de hemen pay çıkarayımAmin inşallahAllah'ım herkese bu mutluluğu yaşatsın
Kan degerlerime baktircam halsizlik var biraz. Kilo vercem diye hastalandiktan sonra anlami yokÇok haklısın canım insanın içinde bir korku oluyor hakikaten ama bence artık bu işi kaptın alsan bile hemen toparlayıp vereceğine eminim canım bundan sonrası daha keyifli artık 7lerdesin yavaş yavaş verdiğin için de geri gelmez o kilolar kolay kolay
Bekleyip sabredince birden kiriliyo zincirAmin canım kendime de hemen pay çıkarayımben de cuma günü belki 81 i ucundan görürüm
Tabi canım muhakkak baktır aslında düzenli olarak bastırmamız gerekiyor diyet yaptığımız için vücut halsiz düşebiliyor b12 ve d vitaminine özellikle baktırKan degerlerime baktircam halsizlik var biraz. Kilo vercem diye hastalandiktan sonra anlami yok
O yuzden asmde değilde hastanede baktirmak istiyorum. İnşallah randevu bulabilirimTabi canım muhakkak baktır aslında düzenli olarak bastırmamız gerekiyor diyet yaptığımız için vücut halsiz düşebiliyor b12 ve d vitaminine özellikle baktır
Ben geçen asm ye gittim ama her değere bakılmadı tabi sadece tiroidim yüksek çıktı ilaca başladık hatta doktor kilo da veremezsin dedi ama Allahtan kilolar takır takır gidiyorO yuzden asmde değilde hastanede baktirmak istiyorum. İnşallah randevu bulabilirim
sağolasın canım daha iyiyim teşekkür ederim canımArzuluu geçmiş olsun arzu geçen hafta kaçamaklarla eksi geldin sen hiç koyverme yine eksi gelebilirsin
hayırlı sabahlar olsun canım cümlemizeHayırlı sabahlar
Bugün çok güzel bir gün olsun her açıdan herkes için ❤
çokkkk sevindim sanki kendim o kiloya düşmüşüm gibi geldi tek kelimeyle azmini sabrını tebrik ediyorumGünaydın. Size bir suprizim var
günaydın canikommGünaydın
Ayrıca da tebrik ediyorum beni geçtin. Kim önce 79 görecek demiştim. Sen kazandın canımBekleyip sabredince birden kiriliyo zincir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?