Once ic hastaliklarina gitmek gerekiyor. Eger onlar gerek duyarsa endokrinoloji ye yolluyolar. Detayli baktirmak şart aslindaBen geçen asm ye gittim ama her değere bakılmadı tabi sadece tiroidim yüksek çıktı ilaca başladık hatta doktor kilo da veremezsin dedi ama Allahtan kilolar takır takır gidiyorbir ara hastaneye gidip tahlil yaptırmak istiyorum hangi bölümden randevu almak lazım
Amin ablam çok teşekkür ederimsağolasın canım daha iyiyim teşekkür ederim canıminşallah canım
hayırlı sabahlar olsun canım cümlemize
çokkkk sevindim sanki kendim o kiloya düşmüşüm gibi geldi tek kelimeyle azmini sabrını tebrik ediyorummaşallah Allah dilediğin kilona hedefe varıp orda sabit kalmayı yaşamayı nasip etsin inşallah süpersin
günaydın canikomm
Sende gel peşimden istersen sende başarırsın kendine inancini kaybetmeAyrıca da tebrik ediyorum beni geçtin. Kim önce 79 görecek demiştim. Sen kazandın canım
Çabalıyorum inşallah
Günaydın. Size bir suprizim var
Selamlar nasılsınız
Aci çekme hırs yapÇabalıyorum inşallah
Bana birşeyler oluyor
Nayır nolamaz bensiz nasıl yaparsın
Acımı yaşayıp geleceğim bekle
Aleyküm selam, nasılsınSelamlar nasılsınız
Yok o kadar değil
Maşallah canım duruma yazdım sanıyordum yazmışım göndere basmamışım galibaAci çekme hırs yap
Teşekkürler canımMaşallah canım duruma yazdım sanıyordum yazmışım göndere basmamışım galiba
Iraden ve azminle 79lari gördün ne güzel ❤
İnşallah iyi olur canim benim hastalik varken insan baska bisey dusunemezkiMerhaba kızlar
Geçmişi okuyamiyorum arada bakıp çıkıyorum
Babam ameliyatını olamadi daha ameliyat sonrası yoğun bakima alınacak yoğun bakimda yer yokmuş bi ihtimal yarın olacak dua ediyorum sürekli elimden başka birşey gelmiyor
Aynen öyle canımİnşallah iyi olur canim benim hastalik varken insan baska bisey dusunemezki
Savaşmaktan yoruldum
İyi olma yolunda ilerlemeye çaba gosteriyorim Allah hepimizi iyi etsin inşallahA.s minik iyiyiz sen nassın
Nasılsın bebeğimMaşallah canım duruma yazdım sanıyordum yazmışım göndere basmamışım galiba
Iraden ve azminle 79lari gördün ne güzel ❤
İyi şükür canım sen nasılsınAleyküm selam, nasılsın
Çok şükür iyi diyeyim iyi olayımNasılsın bebeğim
İyi şükür canım sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?