Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Menümü yazmıştım. Bugunde 10bin tamamladim. 6.takima katildim hatunlar 30bin 40 bin yapan var. Biz ölmüşüz dedim bu hafta yarış var diye hep yuruyorumda haftaya leslie ve bolgesel devam ederim
6. Takım hatunları çok fena her hafta birinci oluyorlar zaten bizim takım tam tersi spor yapan az kişi var

Gecenin motivasyonu olsun bugün alışveriş yaptim kimbilir kaç yıl sonra kabinde birşey denedim ve oldu

Eklentiler

• IMG_20210621_233621_185.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_20210621_233555_748.webp
    17 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20210621_233519_896.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 35
Bilerek girdim gordukce benimde yapasim geliyo
Tabi canım diğerlerini gördükçe yapasın geliyor iyi yapmışsın ben de sırf spor listesini hazırlıyorum ayıp olur şimdi yapamasam diye yapıyorum
Gecenin motivasyonu olsun bugün alışveriş yaptim kimbilir kaç yıl sonra kabinde birşey denedim ve oldu
Çok yakışmış canım güle güle giyinşallah daha da zayıflayacaksın ve bundan sonra her giydiğin üstüne cuk diye olacak ben de bugün eşime alışverişe gittim gitmişken birkaç elbise deniyim dedim 42 bedene düşmüşüm çok mutlu oldum ama kıyafet almadım bir ay sonra çıkacağım inşallah alışverişe

Ben bayram için aldim şimdiden sweatshirt L beden oldu ama elbise xxl bende anlamadim kalip farkı var

Ben bayram için aldim şimdiden sweatshirt L beden oldu ama elbise xxl bende anlamadim kalip farkı var
Tabi canım kalıp çok fark ediyor ben de bir elbise giydim xl bol geldi yine xl başka bir elbise giydim göğüslerden çok sıktı kıyafetten kıyafete değişiyor

Dün bir hisimla başladım sonrasi pert bende 76.9 u görmüş biri olrak 79 kiloyum şuan

Menümü yazmıştım. Bugunde 10bin tamamladim. 6.takima katildim hatunlar 30bin 40 bin yapan var. Biz ölmüşüz dedim bu hafta yarış var diye hep yuruyorumda haftaya leslie ve bolgesel devam ederim

Kuzum benim 30-40 bin yapan da doğru yapmıyor onu örnek alma kendine.
Mantıkla yapılan şeyler değil.
Sağlıklı da değil. Haluk saçaklı diyodu 2 saat durmadan yürümenin çok anlamı yok diye.

Şu an sen çok heveslisin hırs yapacak durumdasın o yüzden yarışma çok iyi fırsat bunu değerlendir iyi olmuş girmen.

Halı yıkama makinesi soran kimdi ya bende arnica hydra var ıslak kuru boruları ayrı.
Uzun zaman olmuş alalı hala memnunum.
Tabiki bi fakir değil ama normal makinelerden daha iyi. Normalde tek boru var ıslak kuruha hangisine çevirirsen onu kullanıyosun.
Fakir eskiden fakirdi artık alman malı değil o eski kalitesi hiç yok.

Çok doğru 10 bin adım bile fazla ve her gün yapması zor
Elimizden geldiğince hareketli olmak ve haftada 3 gün en az yürümeye çalışmak bence en doğrusu

Çok doğru 10 bin adım bile fazla ve her gün yapması zor
Elimizden geldiğince hareketli olmak ve haftada 3 gün en az yürümeye çalışmak bence en doğrusu

Alışık olana 10 bin çok değil.
Hadi daha fazla yapana 2 katı diyelim.
40 falan güldüm yani okuyunca.

Sen bu halinle kimseye laf etme diyebilirsiniz laf etmek değil bu doğru olmadığı için heves edilcek bişey değil.

Çift antrenman yapılsın günde o yeter zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…