- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Herseyin fazlası zararAlışık olana 10 bin çok değil.
Hadi daha fazla yapana 2 katı diyelim.
40 falan güldüm yani okuyunca.
Sen bu halinle kimseye laf etme diyebilirsiniz laf etmek değil bu doğru olmadığı için heves edilcek bişey değil.
Çift antrenman yapılsın günde o yeter zaten
Düz 80Bende 79.5 geldim. Gram gram gitmeye devam
İlk günler hemen düzelmiyor tabii akşamki patates olmasa iyi aslında:)Ben dün ne yedim pek doğru değildi ama yazmam lazım diye yazıyorum.
Öğün yemek değil tıkıştırmak deliği kapatmak güdüsüyle yiyorum dün düzelteyim dedim olmadı.
Sabah 10 da
2 minik siyezli poğça
2 kaşık yulaflı yoğurtlu meyve karışımı
Öğlen 1 de
1 tabak makarna
Akşam 6 da
Patates kızartması pasta tabağında
Aralarda incir falan çay içerken
Ben düz 80 olsam bayram edicem sende 80 beğenmiyon dimi :)Düz 80
Geldim bakalım cumaya ne olur
Dün bende çok güzel başlamıştım
Öğlen tavuklu salata (hazır)
Arada protein bar ve bı küçük çikolata ama bunları yakamadim
Akşam köfte yeşil mercimek yemeği 2 dlm tost ekmeği
Dondurma
Spor hiç yok sebebini bilmiyorum hala her yerim ağrıyor
Günaydın kızlar
Babam bi saat önce ameliyata alındıinş iyi geçer sonraki süreç patoloji sonucunun iyi çıkması inş
Allah kolaylık versin canımGünaydın kızlar
Babam bi saat önce ameliyata alındıinş iyi geçer sonraki süreç patoloji sonucunun iyi çıkması inş
İlginç dün benim de ağrım felan çoktuOff off dün bende hasta olcak gibiydim her yerim sızlıyodu moralim de bozuktu ona yoruyorum artık seninde öyle bence
72 oldum en düşükBen düz 80 olsam bayram edicem sende 80 beğenmiyon dimi :)
Op dan sonra en çok kaça inmiştin? Kaç geri aldın?
Dün bir hisimla başladım sonrasi pert bende 76.9 u görmüş biri olrak 79 kiloyum şuan
Rabbim şifa versin hayırlı sonuçlar olsun inşallahGünaydın kızlar
Valla duygu durumumda çok iyi değil. Bı baktirayim bakalım kanlaraOff off dün bende hasta olcak gibiydim her yerim sızlıyodu moralim de bozuktu ona yoruyorum artık seninde öyle bence
Tüp mide grubu var facede onu takip ettim kaç sene hala da bakıyorum 7 altına inmen lazımdı tabi duraklama mı oldu o zaman noldu?72 oldum en düşük
En yüksek 85
Bilmiyorum ki hayatımda hiç 7 altını göremedim. Öyle aman aman yiyemiyorum durumları olmadı. İlk 6 ay bal tutan parmağımi bile yalamadim. Gittim elimi yıkadım. Aman ne bileyim. Yine kendi cabama düştümTüp mide grubu var facede onu takip ettim kaç sene hala da bakıyorum 7 altına inmen lazımdı tabi duraklama mı oldu o zaman noldu?
İnşallah umarım düzene oturturum kendimi duzenin oturacağı yokBişeyler yap cumaya kadar
Evet artik leslie 3e gecicem. Muhtemelen bende bir saatte bitiririmAlışırsın canım ama haftada en az 4-5 gün yapmaya çalış ben de iki gündür 45 dklık Leslie yi 1 saate çıkardım kan ter içinde kalıyorum tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?