Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Herseyin fazlası zarar
Gün içinde zaten iş güç oluyor mutlaka ekstra yürüyebilmek bile yeter olduğu kadar
15000 den sonrası sıkıntı çıkarır
Hiç birşey yapmasa kilo verdikten sonra devam edilmezse geri gelir kilolar hemen

Ben dün ne yedim pek doğru değildi ama yazmam lazım diye yazıyorum.

Öğün yemek değil tıkıştırmak deliği kapatmak güdüsüyle yiyorum dün düzelteyim dedim olmadı.

Sabah 10 da
2 minik siyezli poğça
2 kaşık yulaflı yoğurtlu meyve karışımı

Öğlen 1 de
1 tabak makarna

Akşam 6 da
Patates kızartması pasta tabağında

Aralarda incir falan çay içerken

İlk günler hemen düzelmiyor tabii akşamki patates olmasa iyi aslında:)

Off off dün bende hasta olcak gibiydim her yerim sızlıyodu moralim de bozuktu ona yoruyorum artık seninde öyle bence

Günaydın kızlar
Babam bi saat önce ameliyata alındı inş iyi geçer sonraki süreç patoloji sonucunun iyi çıkması inş
Rabbim şifa versin hayırlı sonuçlar olsun inşallah
Off off dün bende hasta olcak gibiydim her yerim sızlıyodu moralim de bozuktu ona yoruyorum artık seninde öyle bence
Valla duygu durumumda çok iyi değil. Bı baktirayim bakalım kanlara

Tüp mide grubu var facede onu takip ettim kaç sene hala da bakıyorum 7 altına inmen lazımdı tabi duraklama mı oldu o zaman noldu?
Bilmiyorum ki hayatımda hiç 7 altını göremedim. Öyle aman aman yiyemiyorum durumları olmadı. İlk 6 ay bal tutan parmağımi bile yalamadim. Gittim elimi yıkadım. Aman ne bileyim. Yine kendi cabama düştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…