günaydın kızlar... bugün diyetteki 41. günüm ve 10.5 kilo vermiş durumdayım... yani vermek istediğim kilonun 3'te biri gitti. tabi bundan sonra o kadar hızlı kilo vereceğimi zannetmiyorum ama ilk ayda bu kadar kilo vermek hem insanı motive ediyo hem de hırslandırıyo...
çok sevdiğiniz bir yemeği öğlen istediğiniz kadar yiyosunuz tabi kilo verirseniz tek şart akşamı çorba salata gibi hafif geçiriyoruz ben genelde bunu kebaptan yana kullanıyodum kebap uğrunada kilo veriyodum:):)
evet canım yürüyüş parkuru var kimseler yokken yürüdüm çok zorlandım biraz ama durmak yok yola devam hihoyyytGünaydınlar!!İLk gün için az değil canım haklısın,açık havada yürümüşsün sanırım ne güzel oh hihoyyyt
evet canım yürüyüş parkuru var kimseler yokken yürüdüm çok zorlandım biraz ama durmak yok yola devam hihoyyyt
selam kızlar!!aranıza pek yeni katıldıgım söylenemez.önceki hesabım nası olduysa kapanmıs.yarın rejimime karar verdikten sonra salı maratona baslıorum.desteginizi ve sevginzi bekliorumm :)) :1hug:
evet canım yürüyüş parkuru var kimseler yokken yürüdüm çok zorlandım biraz ama durmak yok yola devam hihoyyyt
evet yazmıstım kimse görmediEle inat destek destek diye konu açmışsın canım hem de bize alınmışsın sanırım:1no2: Görmedim ben mesajını kusura bakma,şahsım adına üzgünüm..Ama şimdi gördüm daha da bırakmam laelaelaelaelae
ay insallah.mekik cekmeye bile üşeniorum bugun sırf yürüyüş yapim dedim diger günler hem yürüyüş hem mekik yaparım dedim yavas yavas ısınsın vücut elma-tarçın çayını yaptım şimdi sogumasını bekliorum ayyy kimyager gibi oldum valla onu karıştır bunu karıştır senağlamaBen Leslie'ye ilk başladığımda tekme hareketlerini yapamıyordum terk olmuştum,her tarafım ağrıyordu;ama bırakmadım şimdi gayet rahat yapıyorum..velhasılı kelâm sen de zamanla alışıp 1 sa 40 dklara kadar çıkacaksın :lepi::lepi:
ay insallah.mekik cekmeye bile üşeniorum bugun sırf yürüyüş yapim dedim diger günler hem yürüyüş hem mekik yaparım dedim yavas yavas ısınsın vücut elma-tarçın çayını yaptım şimdi sogumasını bekliorum ayyy kimyager gibi oldum valla onu karıştır bunu karıştır senağlama
hahahaha al bendende o kadar.strec film sardım bende bugün yürürken.bu arada önceki yazında boyumu sormussun boyum 1.73 yani bu kiloyla beraber tam dev gibi duruorumMekik,o ne ?? Ben onun yanına yaklaşamıyorum,bu göbek nasıl eriyecek bilmiyorum mafoldumben Zamanla kilolar gidince yapabilirim belki,inşallah yani..Ben de öyleyim;yüz için,saç için,kilolar için.. bir şey okuyayım hemen mutfakta,banyodayım;ama artık annemden veto yedimm..'Doğru dürüst diyetini yap,sporunu yap hepsi hallolacak zaten' dedi..Ee büyük sözü dinliyorum artık..Sadece yürürken göbeğime streç film sarıyorum iki güne bir kaydirigubbakcemile2
Bugün de akşam oldu en son 3 tane erik ve küçük bir şeftaliyle bitirdim günü.
Yarın kpss kursum başlıyor inşallah hayırlı olur benim için Allah utandırmasın ... Kurs 7. katta yürüyerek inip çıkacağım öğle öğünlerini atlamak zorunda kalmazsam tam süper olacak. Hadi bakalım bimdik bir alamete gidiyoz kıyamete ...
İyi geceleeeeeerrr...
benim boylardasin ,,ben bir ara 72 kiloya düsmüstüm ve gayet iyidi fizigim aslinda memlundum,eh balik etli olunuyor o sekil,,ama 66 düsmüstüm yine balik etindeydim ama 66 da daha bir hos gözükyordum ne yalan söyleyeyim...cok özledim o kilodaki halimikaydirigubbakcemile3
hahahaha al bendende o kadar.strec film sardım bende bugün yürürken.bu arada önceki yazında boyumu sormussun boyum 1.73 yani bu kiloyla beraber tam dev gibi duruorumesofmanlarım can yoldaşım oldu üzerimden cıkarmıorum kot pantolon giymeye o kadar hasretimki ((
ay insallah.insanlar o kadar acımasız ki işitmedigim laf kalmadı senağlamaHAHAHA ben de 172 boyundayım,evet bildiğin kazulet oluyorum,oluyordum;ama artık olmayacağım.. laelaelaelaelae Manken gibi diyecekler :lepi::lepi: Gitsin kilolarr!! :teytey:
ay insallah.insanlar o kadar acımasız ki işitmedigim laf kalmadı senağlama
evet canım a.s bence de keske bi topik daha acılsa.ben az evvel ögle yemegimi yedim ama doymadım :1shok: su 3 günü daha atlatırsam alısıcam sanırım ilk hafta şu ödemim gitsin diye şok olmasa da biraz kalorisi düşük bi diyet yapıyorum 2.hafta diyetim daha rahat leslie'yi bende denemek istiorum memnunmusunuz??yeni gelenlere hoşgeldin diyorum kucak dolusu sevgiler gönderiyorum :=) inş hep beraber vericez kiloları
ekincik tebrikler canım darısı başıma
yürüyüş yapanlara imrendim leslie ile yüricem birazdan inş 45 dk dayanırım
bu arada bu topik bize az gelmeye başladı yetkililere duyurulur acaba bir konu daha açılsa orada kilo bildirimlerimizi aldığımız kalorileri paylaşsak, burdada sohbetimizi etsek baya zor oluyor böyle kaçırdığımız çok şey oluyor arkadaşlar ...böyle topiki takip etmekte zorlanıyorum
evet canım a.s bence de keske bi topik daha acılsa.ben az evvel ögle yemegimi yedim ama doymadım :1shok: su 3 günü daha atlatırsam alısıcam sanırım ilk hafta şu ödemim gitsin diye şok olmasa da biraz kalorisi düşük bi diyet yapıyorum 2.hafta diyetim daha rahat leslie'yi bende denemek istiorum memnunmusunuz??
evet canım a.s bence de keske bi topik daha acılsa.ben az evvel ögle yemegimi yedim ama doymadım :1shok: su 3 günü daha atlatırsam alısıcam sanırım ilk hafta şu ödemim gitsin diye şok olmasa da biraz kalorisi düşük bi diyet yapıyorum 2.hafta diyetim daha rahat leslie'yi bende denemek istiorum memnunmusunuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?