Bu gün sabah tartıldım ve 92.2 kg olduğumu gördüm 800 gr vermişim ama bu bile beni mutlu etmeye yetti yukarı doğru gitmektense aşağı doğru gitmek çok güzel allahım inşallah hep böyle devam edebilirim bu hızda devam edersem istediğim kiloya 3-4 ayda ulaşırım
selam kızlar bizim tatilde 2 hafta ertelendi bakalım
bugğn kocişle dışarda gezdik tabi aacyip sıcak şu ana kadar 2 suyu içmiş bulunuyorum :içelim: en az 1 5 daha içerim yanıyoruz resmen gamyoncuiremsu
bugünki menümüde yazayım hemen
sabah 2 dlm kepk ekmeği 3 zeytin iki çatal peynir
1 saat öncede yarım simit ve bir brdk ayran içtim
arada bir şeftali yiycem
akşamada taze fasulye ve salata var ekmeksiz
(regl döneminde olduğum için hiç iştahım yok hep bu dönemdemi olsam nedir sempatiksalakcinni )
e leslicimle bugün 3 mil gideriz herhalde çok yoruldum:bbo:
Diyetteyken regl olmak istemez insanlar genelde;ama sen istisna oldun sanırım bu konuda yerimseniben Ben şimdi 2 mil yürüyeceğim yavaş yavaş kaydirigubbakcemile2
ay yemin ederim ayak bilegime kadar ödem var o kadar yani.sabah ac karnına sirke-su-bal karısımını iciorum bi de şu çok methedilen elma çayını yaptım bugün onu da içiorum.şu lesliyi ben de yapim ya herkes cok memnun a.sewet ya bi topik daha olsun :=)
sen bilirsin inş gider ödemler... ödem atmada sirke su bal öneririm sabahları aç karına...
leslie güzel canım ya az önce 2 mile yürüttü beni resmen sıkılaştığını hissediyorsun
ay yemin ederim ayak bilegime kadar ödem var o kadar yani.sabah ac karnına sirke-su-bal karısımını iciorum bi de şu çok methedilen elma çayını yaptım bugün onu da içiorum.şu lesliyi ben de yapim ya herkes cok memnun a.s
bilmem ki canımcım ben oldum olası böyleiym sadece kırmızı kartı görmedne önce canım acayip tatlı çeker sonrasında iştahım kesilir sositososito
ay valla ben 4 mile bile çıkamadım yaaa sen dün yazmışsın kaç mil yapmışsın öle maşallahın var canım
cok saol hayatım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhoşgeldin canım aramıza kaydirigubbakcemile5
inşlhh ödemlerini atarsın bir an önce gitsin kilolar hihoyyyt
valla cnaım aşmışsın kendini kaydirigubbakcemile3 karanfil acı olmuyomu ya bilmiyorumkismile
ya bende çay içme alışkanlığı hiç yoktur sevmem sadece sabah kahvaltısında bir brdk içerim
yeşil çay aldım bende onu içiyorum günde bi brdk birde regl dönemleirmde adaçayı içerim tabi zorla içiyorum o ayrı :bbo:
az önce yemeğin ucunu kaçırdım ya resmen
mantarlı tavuk yaptım herkeze öneririm güzel bir diyet yemeği tabi az yenirse:=)
bir tabak ondan yedim ama yaparkende saglam baktım tadına bol salata ve yogurtda cabası 1 dilim ekmeği hiç söylemiyorumneyse akşam yemeğiyle öğleyi birleştirmiş gibi oldum akşamda diyet bisküvi yiyip kapatırım inş bugun
bugün lesliede 4 mile yapmaya kararlıyım öğlen 2 mile yürüdüm akşam bisküviden öncede 2 mile yürürsem tam süper olucakkaydirigubbakcemile2
of benim karnım cok acıktı saat 5te meyvem var onu bekliorum ama midem kazındıı ilk gün cok zor gecio yemeklere saldırmamak icin kendimi zor tutuorum of
of benim karnım cok acıktı saat 5te meyvem var onu bekliorum ama midem kazındıı ilk gün cok zor gecio yemeklere saldırmamak icin kendimi zor tutuorum of
1,5ta yedim ama dayanamadım 1 şeftali 2 tane de galeta yedim yine bol suyla beraber.aşkı memnuyu açtım behlül iştahımı alsın diye :roflol:Öğle yemeğini kaçta yemiştin ki,meyven 5 canım??
Hayırlı olsun kelebekim!! neden öğle öğünü atlıyorsun ki anlamadım..Öğün atlamamak lazım biliyorsun,DİYETTEYİZ,aç kalmamamız lazım olumunekankayizsmile
kızlar size yazdıktan sonra bi fena oldum ki sormayın uyuşma hafif böyle bi iç geçme koşarak eczaneye gittim korkumdan tansiyonum normal cıktı.sabah 5 te yürüyüşe gidersem olcagı buydu.eczanedeki kız akşam çıkın hemde döndügünüzde cok rahat uyursunuz dedi.haberiniz olsun zayıflamak ugruna saglıgımdan olmak istemiorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?