evet biraz fazla hırs yaptım ilk günden benCanım geç olacak biraz ama hoşgelmişsin olumunekankayizsmile
Sabah erken yürümekten değildir ilk günlerde olur öyle şeyler evet saat 5 erken biraz 6 gibi olsa daha iyi olur. İlk günlerden kendine çok yüklenirsen dediğin gibi kendini kötü hissedebilirsin uykusuzluk bile seni o hale getirebilir. Kendine dikkat et ve yavaş yavaş başla biranda olmuyor malesef :sinifsinif: geçmiş olsun tekrar hoşgeldin opuyorumnanaktan
Düşündüğüm kadar geç gelmedim eve onun için saat 2 de yedim öğle yemeğimi ardından yan komşuda 3ü1 arada nescafe içmek durumunda kaldım çok tatlı geldi yaaa eskiden 2 tane üstüste içerdim.
Moralim çok bozuk artık erkek arkadaşımı da bunalttım 3 haftaya yaklaştı kilo kaybım yok canım sıkkın ama bırakmıycam rejimi. Ama ben spor yapamıyorum leslie dende sıkıldım bu huuyumu sevmiyorum işte herşeyden çok çabuk sıkılıyorum hergün mutlaka dışarda 1-2 saat geçiriyorum yürüyerek ama tempolu olmadığı için pek bir işe yarayacağını sanmıyorum.
Yan komşum Xtragel kullanıyormuş sarkmalara iyi geliyor diye kullanan var mı ? alsam mı ?
1,5ta yedim ama dayanamadım 1 şeftali 2 tane de galeta yedim yine bol suyla beraber.aşkı memnuyu açtım behlül iştahımı alsın diye :roflol:
dayan canım ne kaldı şurda beşe su iç sirkeli su iştahı kesio özellikle ben sirkeden sonra bişi yiyemiom:)
selam kızla nasılsınız leslie ile 2 mill yürüdüm kızımı yıkadım kendim yıkandım kızımı uyuttum şimdide kahve yaptım kendime geçtim pcnin başına tabii kızım çok zorladı beni yaparken ağlıyor nasıl zor oyaladım zaten ben 3.mille dayanamıyorum inşallah birgün denerim naz uyuduğunda.
sabah:
birdilim k ekmeği salt domt kk peynir biber
ara 3 yada 4 kiraz kırmızı erik 2 tane
öğle 1 yumurta ile menemen salata bir dilim ekmek
arayı şimdi düşünüyorum ne yesem diyee
az evvel akşam yemegimi yedim.yaklaşık 2 dakika sürdü yemem :roflol: bugün yediklerimi kısaca özetlersem
sabah:
1 kase light sütlü nesfit
ögle:
1 kücük ton balıgı-salata
ara:2 galeta 1 seftali
akşam:
1 patlıcanı ala şekilde soyup halka halka dograyıp tuzsuz suda haşladım üzerine çooook az tuz ekledigim sarımsaklı yogurdu döktüm tahminen 1,5-2dakikada yedim :))
kesinlikle haslama patlıcanı tavsiye ediorum kızlar.kızartma gibi geldi valla hihoyyyt
yemeklerin üstüne ve aralarda elma-tarcın cayı ictim.
aman dolu mideyle kramp girer valla yemeklerden 2 saat sonra yürüyün diolar bu kadar şey biliorum okuorum bakıorum araştırıorum sonra gel şişman ol olcak iş mi:roflol:Afiyet olsun canım ben bu akşam biraz geç kaldım yemeğe,uyuyakalmışım da pişsin hemen yiyeceğim..Sonra yürüyüşe dolu mideyle -suyla dolu mideyle- çıkamam kaydirigubbakcemile3
aman dolu mideyle kramp girer valla yemeklerden 2 saat sonra yürüyün diolar bu kadar şey biliorum okuorum bakıorum araştırıorum sonra gel şişman ol olcak iş mi:roflol:
slm kızlar
yeni geldim işten yemeğimi yedim direk oturdum pc başına. ya varya iyiki bu topik var.ben hep hayatımda ben hiç zayıflayamam sanıyordum. a.s şimdi çok güçlü hissediyorum kendimi.
neyse gelelim bugğnkü menüme.yazıyım da rahatlayım.kaydirigubbakcemile3
sabah 1 dlm kepek ekmeği 1 kk peynir 2 zeytin yeşil çay
ara yok çünkü acıkmadım
öğlen taze fasulye 2 yemek kaşığı kadar 1 tane mercimek köftesi ve yeşil salata yagsız
akşam sarımsaklı yogurtlu patlıcan ateşte pişmiş. kocamaaaannn 1 kase ton balıklı salata.
he bir de kardeşim fındık almış üstü çikolata kaplı.küçücük bişey.1 tane de ondan.şimdi yürümeye gidiyorum.gelince yeşil çayımı içerim.sonra belki çok acıkırsam 1 elma yerim. :)
mucuk hepinize şimdilik.
kızlaaaarrrrrrr ben geldim evimdeyim home home sweet home:))) :lepi:ööle özlemişim ki söz verdim bi süslü perde beğendiydik evimle ben bundan bir ay kadar önce:)))) yerimsenibenonu alcam evime hediye olarak :)))))) kızlar diyetler nasıl gidiyor bilmiyorum beni özlemişsinizdir umarım yani özlemediyseniz bilemiyorum artıkınsenağlama ara ara girmekten ne olduğunu anlayamadım topiğe ama diyetler ve sporlar ilişti gözüme hemen herkes motivasyon dolu ben de vienetta faciasından soona enerjimi topladım. herkese kocamaaaannnnn selam :))) artıkın gene sık sık konuşuruz öperimmmm aklinialirimsmile
Hoşgelmişsin canım,kocamaaaaaan Aselam alkisalkisalkis Evet hepimiz kilo vermek için istek dolup taştık..GİTSİN KİLOLAR,GİTSİN KİLOLARR!! hihoyyyt :dance::sm_cool:
canını sıkarsan moralini bozarsan o kilolar gitmezzzz bi kere umutsuzluk yok lütfennn tempolu olmasada yürüyosun 10 dk sını hızlı yürümeye çalış eve gelince aç müziği dans et vücuda deişik şeyler uygula yapabilirsin hem mesleğin çok güzel hem bir sevgilin var en önemlisi kendin için bu kiloları vermelisin ki sen zaten inanmışsın rejime devam ediceğim diyorsun acaba bir diyetisyenden yardım alsan nasıl olur benim kardeşim de gidiyor bugün gittik 2 kilo daha vermiş şuan o da fazla kilolu 1,5 aya yakın oldu 8 kilo verdi vücuda göre diyet listesi veriyolar tabi istersen o listeyi sana yollıyabilirimde çünkü bende ondan faydalanıyorum rastladığın arkadaşınıda okudum ben o psikolojiyi en iyi bilenlerdenim hala 55 kilolu biriyle resim bile çektirmeyi sevmem biliyorumki yanlarında çok iriyimDüşündüğüm kadar geç gelmedim eve onun için saat 2 de yedim öğle yemeğimi ardından yan komşuda 3ü1 arada nescafe içmek durumunda kaldım çok tatlı geldi yaaa eskiden 2 tane üstüste içerdim.
Moralim çok bozuk artık erkek arkadaşımı da bunalttım 3 haftaya yaklaştı kilo kaybım yok canım sıkkın ama bırakmıycam rejimi. Ama ben spor yapamıyorum leslie dende sıkıldım bu huuyumu sevmiyorum işte herşeyden çok çabuk sıkılıyorum hergün mutlaka dışarda 1-2 saat geçiriyorum yürüyerek ama tempolu olmadığı için pek bir işe yarayacağını sanmıyorum.
Yan komşum Xtragel kullanıyormuş sarkmalara iyi geliyor diye kullanan var mı ? alsam mı ?
Seçilcim ben bayağı geç kaldım yaaa..
Misafirim vardı akşam o bakımdan geciktim...Muhtemelen uyuyorsundur,msn de yoksun çünkü...:))
canını sıkarsan moralini bozarsan o kilolar gitmezzzz bi kere umutsuzluk yok lütfennn tempolu olmasada yürüyosun 10 dk sını hızlı yürümeye çalış eve gelince aç müziği dans et vücuda deişik şeyler uygula yapabilirsin hem mesleğin çok güzel hem bir sevgilin var en önemlisi kendin için bu kiloları vermelisin ki sen zaten inanmışsın rejime devam ediceğim diyorsun acaba bir diyetisyenden yardım alsan nasıl olur benim kardeşim de gidiyor bugün gittik 2 kilo daha vermiş şuan o da fazla kilolu 1,5 aya yakın oldu 8 kilo verdi vücuda göre diyet listesi veriyolar tabi istersen o listeyi sana yollıyabilirimde çünkü bende ondan faydalanıyorum rastladığın arkadaşınıda okudum ben o psikolojiyi en iyi bilenlerdenim hala 55 kilolu biriyle resim bile çektirmeyi sevmem biliyorumki yanlarında çok iriyim
kızlaaaarrrrrrr ben geldim evimdeyim home home sweet home:))) :lepi:ööle özlemişim ki söz verdim bi süslü perde beğendiydik evimle ben bundan bir ay kadar önce:)))) yerimsenibenonu alcam evime hediye olarak :)))))) kızlar diyetler nasıl gidiyor bilmiyorum beni özlemişsinizdir umarım yani özlemediyseniz bilemiyorum artıkınsenağlama ara ara girmekten ne olduğunu anlayamadım topiğe ama diyetler ve sporlar ilişti gözüme hemen herkes motivasyon dolu ben de vienetta faciasından soona enerjimi topladım. herkese kocamaaaannnnn selam :))) artıkın gene sık sık konuşuruz öperimmmm aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?