Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

evet biraz fazla hırs yaptım ilk günden ben hosbulduk canımm hepiniz iyiki varsınız.siz olmadan bu rejim çilesi hayatta çekilmezdi:1hug: opuyorumnanaktan

Kursun ilk günü çok sıkıcı,sıcak ve bunaltıcı geçti. eskiden çalıştığım Turkcell Call Centerdaki bir arkadaşımla aynı sınıftaymışız çok mutlu oldum olumunekankayizsmile ama inanamazsınız kızın boyu 1.80 kilosuda 60 mış. Bildiiğiniz sıfır beden manken ohaoldumsmile stresten zayıflıyormuş ve hiçbirşey yiyemiyormuş :sinifsinif: bende tam tersi sadece stresten kilo alıyorum :gitme: çok kıskandım onu mafoldumben o 60 kilo ben onun 2 katı 120 kilo :gitme: eminim yanyanayken çok çirkin görünüyoruzdur mafoldumben

Gözlerim ve başım ağırıyor 3-4 gündür sabah burnum kanadı da rahatladım geçti başımın ağrısı boshayallersmile az önce de patates dilimleyip gözlerime ve yüzüme dizdim hem cilde iyi geliyormuş hemde göz ağrısını alıyormuş a.s

öğleyin lavaş arasına ( lavaşı bilmeyenler için meali yufka kadar ince 30 cm uzunluğunda ekmek türü) tavuk didikledim yanına salata ve çok azda turşu koydum binevi tavuk döner gibi oldu. Acayip doymuşum karnım ağırıyor ama ara öğün atlamak istemediğimden az önce 1 tane şeftali ve 5-6 tane fındık yedim. Çok tokum 18:30 gibi 1 kase k-flex yiyip bugünü kapatmayı düşünüyorum erken uyurum gözlerimden uyku akıyor mirmirmirmir

Burda pirinç lapası ve %100 detoks diyetleri var ikişer günlük onlarda birini yap dayanabileceksen..Kilo vermen yeniden başlar sen de güdülenirsin yine yeniden..aklinialirimsmile

1,5ta yedim ama dayanamadım 1 şeftali 2 tane de galeta yedim yine bol suyla beraber.aşkı memnuyu açtım behlül iştahımı alsın diye :roflol:

İki yemeğin arasında en fazla 3 saat olmalıymış,kan şekerinin düşmemesi ve açlığın bastırmaması için..Ona göre ayarla canım sen de öğünlerini,daha rahat edersin yerimseniben

dayan canım ne kaldı şurda beşe su iç sirkeli su iştahı kesio özellikle ben sirkeden sonra bişi yiyemiom:)

Geçen diyet deneyimimde sirkeli sudan sonra iştahım açılmış,tutamamıştım kendimi,sempatiksalakcinni 20 günde yemediğimi 2 günde yemiş,hoop almıştım kiloları..O yüzden bu defa cesaret edip içemiyorum.. Su içiyorum bol bol :içelim:

Selam Derin!! Bir kaç gün daha yürü 2 mil,üç mile geçersin zaten 3 milin 3. mili gayet yavaş..

az evvel akşam yemegimi yedim.yaklaşık 2 dakika sürdü yemem :roflol: bugün yediklerimi kısaca özetlersem
sabah:
1 kase light sütlü nesfit
ögle:
1 kücük ton balıgı-salata
ara:2 galeta 1 seftali
akşam:
1 patlıcanı ala şekilde soyup halka halka dograyıp tuzsuz suda haşladım üzerine çooook az tuz ekledigim sarımsaklı yogurdu döktüm tahminen 1,5-2dakikada yedim :))
kesinlikle haslama patlıcanı tavsiye ediorum kızlar.kızartma gibi geldi valla hihoyyyt
yemeklerin üstüne ve aralarda elma-tarcın cayı ictim.

Afiyet olsun canım ben bu akşam biraz geç kaldım yemeğe,uyuyakalmışım da pişsin hemen yiyeceğim..Sonra yürüyüşe dolu mideyle -suyla dolu mideyle- çıkamam kaydirigubbakcemile3

Afiyet olsun canım ben bu akşam biraz geç kaldım yemeğe,uyuyakalmışım da pişsin hemen yiyeceğim..Sonra yürüyüşe dolu mideyle -suyla dolu mideyle- çıkamam kaydirigubbakcemile3
aman dolu mideyle kramp girer valla yemeklerden 2 saat sonra yürüyün diolar bu kadar şey biliorum okuorum bakıorum araştırıorum sonra gel şişman ol olcak iş mi:roflol:

slm kızlar
yeni geldim işten yemeğimi yedim direk oturdum pc başına. ya varya iyiki bu topik var.ben hep hayatımda ben hiç zayıflayamam sanıyordum. a.s şimdi çok güçlü hissediyorum kendimi.
neyse gelelim bugğnkü menüme.yazıyım da rahatlayım.kaydirigubbakcemile3
sabah 1 dlm kepek ekmeği 1 kk peynir 2 zeytin yeşil çay
ara yok çünkü acıkmadım
öğlen taze fasulye 2 yemek kaşığı kadar 1 tane mercimek köftesi ve yeşil salata yagsız
akşam sarımsaklı yogurtlu patlıcan ateşte pişmiş. kocamaaaannn 1 kase ton balıklı salata.
he bir de kardeşim fındık almış üstü çikolata kaplı.küçücük bişey.1 tane de ondan.şimdi yürümeye gidiyorum.gelince yeşil çayımı içerim.sonra belki çok acıkırsam 1 elma yerim. :)
mucuk hepinize şimdilik.

aman dolu mideyle kramp girer valla yemeklerden 2 saat sonra yürüyün diolar bu kadar şey biliorum okuorum bakıorum araştırıorum sonra gel şişman ol olcak iş mi:roflol:

Midem çok dolmadığı için şanslıyım bu saat konusunda,en çok bir saatte eritirim bu yediklerimi kaydirigubbakcemile3 Yürüyüşümü aynı saatlerde yapmaya özen gösteriyorum da canım onun için 8buçuk gibi başlamam lazım yürüyüşe..

Slm canım..Bence de iyi ki bu konu var,güzel güdülüyor bizi.. :enbuyukkk: Ben ara öğünleri acıkmasam da 2 saatte bir yiyorum,neden çünkü biliyorum ki acıkacağım sengözlerimebaksanab

kızlaaaarrrrrrr ben geldim evimdeyim home home sweet home:))) :lepi:ööle özlemişim ki söz verdim bi süslü perde beğendiydik evimle ben bundan bir ay kadar önce:)))) yerimsenibenonu alcam evime hediye olarak :)))))) kızlar diyetler nasıl gidiyor bilmiyorum beni özlemişsinizdir umarım yani özlemediyseniz bilemiyorum artıkınsenağlama ara ara girmekten ne olduğunu anlayamadım topiğe ama diyetler ve sporlar ilişti gözüme hemen herkes motivasyon dolu ben de vienetta faciasından soona enerjimi topladım. herkese kocamaaaannnnn selam :))) artıkın gene sık sık konuşuruz öperimmmm aklinialirimsmile

Hoşgelmişsin canım,kocamaaaaaan Aselam alkisalkisalkis Evet hepimiz kilo vermek için istek dolup taştık..GİTSİN KİLOLAR,GİTSİN KİLOLARR!! hihoyyyt :dance::sm_cool:

Bugün yediklerim.. cokacimcoook
KAHVALTI:1 haşlanmış yumurta,az peynir,domates,salatalık ve ve ve üzerine haşhaş sürüp yediğim bir dilim ekmeğim sırnaşık şey
ıKı SAAT sonra çok az karpuz,bir portakal
ÖĞLEN gözde yemeğim -soğan,biber,küçük kabak çok az kavurdum- ve küçük bir kase sarımsaklı cacık
ıKı SAAT sonra lebleb ve lipton form
AKŞAM Yağsız et teflon tavada üzerine bol kırmızı biber,domates,biber,bir kaşık yoğurt

Yine 3,5 litre su içmişimdir rahat,Şimdi yürüyüşle beraber 1 litre içerim;ama o bir litre zaten ter olarak çıktığından vücudumdan içim rahat..
Saat 3 gibi 2 mile yürüdüm şimdi de hedefim 5 ve 2 mil;ama bakalım inşallah dayanabilirim..
Yürüyebilirsem sonra sında yürüyecek halim kalmaz yığlırım sırnaşık şey

Son düzenleme:
herkese slm millettttt sabahtan beri evde yoktum resmen pestilim çıkmış misafirliğe gitmeyi unutmuşum bir insan misafirliğe gidip yorulurmu ben acaip yoruldum valla ama bol bol yürüdüm :):)

canını sıkarsan moralini bozarsan o kilolar gitmezzzz bi kere umutsuzluk yok lütfennn tempolu olmasada yürüyosun 10 dk sını hızlı yürümeye çalış eve gelince aç müziği dans et vücuda deişik şeyler uygula yapabilirsin hem mesleğin çok güzel hem bir sevgilin var en önemlisi kendin için bu kiloları vermelisin ki sen zaten inanmışsın rejime devam ediceğim diyorsun acaba bir diyetisyenden yardım alsan nasıl olur benim kardeşim de gidiyor bugün gittik 2 kilo daha vermiş şuan o da fazla kilolu 1,5 aya yakın oldu 8 kilo verdi vücuda göre diyet listesi veriyolar tabi istersen o listeyi sana yollıyabilirimde çünkü bende ondan faydalanıyorum rastladığın arkadaşınıda okudum ben o psikolojiyi en iyi bilenlerdenim hala 55 kilolu biriyle resim bile çektirmeyi sevmem biliyorumki yanlarında çok iriyim
Seçilcim ben bayağı geç kaldım yaaa..

Misafirim vardı akşam o bakımdan geciktim...Muhtemelen uyuyorsundur,msn de yoksun çünkü...:))

o kadar bekledim yoktun sabah kardeşimi doktora götürdüm ordan ablama gittim anca gelebildim eve baya yorulmuşum şeker

Erzurumdaki diyetisyenler 70 kilo olanada 120 kilo olanada aynı diyeti veriyorlar canım 110 kiloyken gitmiştim ama bir işe yaramadı insanı şişman diye dövecekler neredeyse soğudum diyetisyenden falan... ama sen listenizi yazarsan sevinirim teşekkür ederim a.s.

Hoşgeldin canımmmmmmm çok özledimmmm seniiiiiii olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

Ben kilo veremiyorum :gitme: mafoldumben senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…