Boyumuz yakın kilomuz yakın birbirimize gaz verelim olur mu?
Tabiki canım senin şu an güncel kilon kaç 80 diye hatırlıyorumBoyumuz yakın kilomuz yakın birbirimize gaz verelim olur mu?
Olur mu öyle şey haftaya beraber 7lere ineceğiz inşallah ama kaçamak yapmaman lazım canım kaçamaklar bizi hep geriye götürüyorYav herkes nerdesiniz. Hepiciginiz zayıfladı ben kaldım galiba
Ben bı elime telefonu alıp gelemiyorum buraya ya ama bklm yarın bildirim yaparimYav herkes nerdesiniz. Hepiciginiz zayıfladı ben kaldım galiba
Bizde parka gittik bugün cnm yoruldum vallaBen yogunum bugun. Simdi cocuklarla parktayiz. Her yanim ağrıyı
Gitsin kilolar ödemlerBenim hazır yanımda
Ben burdayım kadrolu şişkoYav herkes nerdesiniz. Hepiciginiz zayıfladı ben kaldım galiba
valla bilmiyorum. canım çok sıkkın.Tartı degismiyor deyip yemeye verme kendini. Hamurisi makarna pilav yeme o zaman birden gidecek bak gör
aldım canım.Probiyotik almayı denemiş miydin canım
Az yeyip aç kalmissin ama hepside karbonBenim menüm çooook karışık
sabah 7.30 altın süt(zerdaçal karabiber tarçın)
8.30 bir ısırık açma
10.30 lokum büyüklerden
12.30 annelerle kahvaltı (Menemen salata 3 dlm ekmek çay)
saat 17 de ton balıklı salata 3 tane kaysı
18 de zeytinyağlı bisküvi
saat 21 de 1 kelebek makarna çocuklara yedirirken 1 kelebek aldım
bölgesel çalıştım 10 dk lesli tempolu yaptım.dukan içeceği içiyorum az kaldı.
1 TL su içtim üstü yok.
bugun 1 lt suyu birbirine yakın aralıkta içtim ama WC ihtiyacı oluşturmadı. Çıkıncada çok çıkmadı
Afiyet olsun canim aZ gibi geldi bana ama doyduysan sorun yokİyi akşamlar hanımlar akşam sahile inip yürüyüş yaptık güzel oldu özlemişim ama çok kalabalıktı
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, 4 zeytin, yeşil çay
Ara
1 dilim ananas, 10 kiraz
Akşam
Fırında kabak, 4 yk bulgur, 2 yk yoğurt
1 LT detoks suyu, 1,5 LT su, beyaz çay/ 10bin adım
Pek acıkmadım canım ya bugün yeterli oldu yarın cuma diye biraz hafif geçireyim dedim ama öyle aman aman bir acıkma durumum olmadı yarın 7leri görebilirim bir ihtimal az yiyeyim dedim o yüzdenAfiyet olsun canim aZ gibi geldi bana ama doyduysan sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?